Økonomidebatten.dk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Mette Frederiksen

2 deltagere

Side 2 af 6 Forrige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Næste

Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Hmmm....

Indlæg af Thomas Tors Mar 12, 2020 9:08 pm

klogeaage 35 skrev:Statsministeren udviser mandsmod


Tante Blå ser dog hullerne i osten!!!

Ingen tvivl om, at Mette Frederiksen gør det rigtige! Om det er fordi, jeg siger det (hvad det næppe er) eller ej, så er det lige meget - bare det bliver gjort.

Jeg har skam også hamstret: Dvs. der var et godt tilbud i det lokale Supermarked på mørbrad. Fidusen ved hamstring - når der er masser af varer - er, at man får fordelt sagerne. Der er ikke nogen grund til ikke at bruge lagerkapaciteten i folks fryser.
Specielt ikke, når man kan styre det gennem tilbud på mørbrad til under 30 kr./kg. Det gør også, at man får tømt bankerne for den likviditet og detailhandlen får betalt kassekreditten ud.

Jeg håber vi er enige om, at den egentlige årsag til det forhøjede beredskab er at Danske Bank og Nordea kan kollapse, når det skal være.
Det er derfor man vil give henstand med moms og skatteindbetalingerne i 4 måneder - så virksomhederne (de offentlige også) kan få betalt kassekreditterne ud.
Den bagved liggende begrundelse er jo, at nu rabler energipriserne. Det skal jo nok få både håndklædehoveder og de russiske dyr til at blive urolige.

Det er fornuftigt - under alle omstændigheder - at holde børnene hjemme fra skole! Børn skal så langt væk som fra de sataniske, nazistiske torturbødler til skolelærere: Vi så jo under lærerstrejken, hvor lidt gavn de modbydelige dyr gør - og vi så, at de naturligvis ville bruge børnene som gidsler!
Specielt hvis situationen skulle gå hen og blive tvivlsom!

Corona er også et glimrende påskud til at forhindre sammenstimlen. Vi så jo på Roskilde-festivalen, at det vil gå rigtigt galt. Vi har også set, at terrorister af forskellig observans med omhu udvælger sig sammenstimlen som mål. Det skal de slet, slet ikke have lov til: De skal slå skolelærere og kommunister ihjel! Indavlskonsulent Pernille Skipper har forstået, at befolkningen i overvejende grad vil betragte hendes smertefulde og voldelige død med en skadefro fnisen. Den "selfie" afslørede alt! Pernille Skipper er rædselsslagen for sine "egne".
Tidligere var man nervøs for sammenstimlen, fordi hoben kunne gå hen og blive voldelig. Det er ikke sandsynlig, hvilket man så under Europa Mesterskaberne i fodbold.
Nej faren består i et terroristisk overfald - vi har set i London, at de har brugt lastbiler som våben.

At Corona-virus så i grunden er en fis og døds- og smittetal indtil videre viser sig at være en vits - det er noget andet. Dødstallene kan man ikke bruge til noget, fordi der er ALTID en overdødelighed blandt ældre og sårbare i foråret. Marts er specielt slem - så hvem, af de døde, der var død alligevel er ikke til at sige.

Dem, der først og fremmest skal vacciners er læger, sygeplejesker o.lign. Fordi de skal ind og behandle folk med en mindre alvorlig sygdom.

Hvad Jydepotten og Berlingske mener - det kan man da ikke tage seriøst?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Det er noget roderi!

Indlæg af Thomas Fre Mar 13, 2020 5:27 am

Der er problemer med baglandet i kommunistkredsene. Idéen med at give politiet adgang uden dommerkendelse - blokeret af kommunisterne tyder seriøst på noget, som ikke har en hujende fis med influenza at gøre.

Det vil så ikke overraske mig, hvis det er noget dybt kriminelt på venstrefløjen.

Dronningen, der aflyser sin 80 års fødselsdag! Lyder som en god idé, fordi vildt omkring sig skydende narkokriminelle skolelærere på Amalienborg Slotsplads - lyder som en decideret dårlig idé.
Der har længe været et forhøjet beredskab.

Nationalbanken lyder som om de sorte penge er løbet tør for steder at smutte hen.

Tallene passer ikke!

Norge har ét dødsfald. Danmark tilsyneladende ikke nogen: Italien over 1000? på verdensplan over 100.000 smittede.
Lad os sige det sådan: Det regnskab kan ikke stemmes af. Hvorfor skulle Danmark slet ikke have nogen døde?

Hvordan kan det være en alvorlig situation, hvis der er 500 med forkølelse og uden dødsfald? Landet lukkes ned i 14 dage: Det lyder ikke som om man forsøger at hindre nogen i at komme ind; men man vil ikke have nogen UD!
Oprigtigt talt: Det synes som om dækhistorien har fået et selvstændigt liv. Det er som om nogen har fortalt en løgnehistorie og nu graver sig dybere og dybere ned i utroværdighed.
At der er noget galt - det véd vi sgu godt, hvis man har kikket på olieprisen. Men man kan tilsyneladende ikke sige noget, der har med sandheden at gøre. Det er mere alvorligt end som så?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Hjælpepakke til erhvervslivet.

Indlæg af Thomas Søn Mar 15, 2020 6:03 pm

Undgå massefyringer.

Jeg kan ikke gennemskue den ordning.

 1. Det lader til, at man vil sørge for, at bankerne ikke kan lukke for kreditten.
 2. Aftalen gælder frem til 9. juni.
 3. Et hurtigt overslag viser, at det dækker ca.140.000 lønmodtagere.
 4. Beløbet på 3,6 mia. skal nok sættes i relation til de 750-800 mia., der er i den cirkulerende obligationsmængde og indestående i Nationalbanken. Dvs.: Ca. ½% - eller stort set det samme som Nationalbankens fortjeneste på den negative rente.
 5. Dvs. egentlig for megen opkrævet skat.
 6. Virksomhederne vil stadig have en vis indkomst - og da de ikke skal betale så meget i løn, så vil deres det deraf opståede overskud kunne anvendes til nedbringelse af virksomhedernes bankkreditter.
 7. Der er ikke nogen grund til at formode at renten stiger - lige med det første. Jeg tror snarere, at der kommer endnu en rentesænkning.


For mig ser det ud som:

 • Det er en måde, at få erhvervslivet ud af banksvinenes klør.
 • Kald det virus eller ej; men bankregnskaberne bliver sørgelig læsning. Formålet er ganske anderledes end behandling af forkølelse.
 • Bankerne vil ikke have baggrund for at hjemkalde lån.
 • Der er tale om en refinansiering af erhvervslivet.
 • Hensigten er nok så meget, at få bankerne til at hæve pensionsordningerne og lade folk betale af på deres banklån - og betale deres skat af den pensionsopsparing, der ikke har nogen fornuftig anbringelse.


De faldende energipriser vil lempe omkostningerne for erhvervslivet og forbrugerne.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Spiller ikke med åbne kort!

Indlæg af Thomas Søn Mar 15, 2020 10:56 pm

Nej, SELVFØLGELIG spiller Mette Frederiksen ikke med åbne kort!

Det modgående spørgsmål til skeptikerne er: Er i sikker på, at I er voksne nok til sandheden? Nej, vel?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Klar til internering af tusinder

Indlæg af Thomas Ons Mar 18, 2020 9:08 am

Naturligvis!

Der er altid en hammer nummeret større.

Nu behøver man ikke nødvendigvis at være syg for at blive interneret - selvom jeg gennem godt en menneskealder har haft min tvivl om DF og venstrefløjsernes åndsevner - jeg har ikke kunnet finde dem, og guderne skal vide, at jeg har ledt.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Ynkeligt som vores katastrofeberedskab er

Indlæg af Thomas Man Mar 23, 2020 6:07 pm

Så er der andre, der er værre.
Heldigvis, for ellers kunne vi ikke holde det forhøjede beredskab oppe!

Vi skal have amerikanerne til at snøvle sig færdige med deres deployering - og dét tager sin tid. Det giver os så også et overblik over, hvilke forsyninger, der skal oplægges - navnlig brændsel.

Men den afgørende faktor er, hvornår Rusland finder ud af, at det ikke bliver bedre.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Enigheden i "rød blok" revner!

Indlæg af Thomas Tors Apr 02, 2020 1:30 pm

Det var sandelig også meningen!

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at SF/Enhedslisten er ondartede terrorister og på anden måde kriminelle. Det er så¨værd at se, at også de radikale ytrer sig: Dvs. det er skolelærerne, der skal have et nakkeskud.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Hvad er Mette Frederiksens dagsorden?

Indlæg af Thomas Fre Apr 03, 2020 6:39 pm

Nu skal man være forsigtig med at tillægge andre tanker - ud fra den betragtning, at der der så få af dem - tanker altså, ikke andre.

Påsken er ganske udmærket, fordi det betyder jo alligevel at skolerne er lukkede - og man i almindelighed er på et lavere omdrejningsniveau.

Olieindustriens hysteri er noget som hun kan tage med sindsro.

Det lader også til, at Nationalbanken har fået banksvinene sat på plads - så nogenlunde. Der er jo ikke nogen tendens til nogen revision af SEK fra 67 øre eller NOK fra 65 øre. Balladen ligger udelukkende i NOK/SEK krydset.
Som sådan kan Mette Frederiksen ud fra en valutarisk vurdering tage tingene med en til sløvhed grænsende sindsro.
Hun får også reddet (med bred tilslutning) erhvervslivet ud af kløerne på bankerne. Sagen er, at hun tilbyder kredit til 0 rente til erhvervslivet og skal nok sørge for at tage først i tilfælde af konkurs. Virksomhederne vil kun være ellevilde for at betale deres banklån ud. Det giver så nogle problemer for papnæse-industrien; men om en burgerbar går fallit - det kan man leve med.

Den sikkerhedspolitiske situation: Ja her har jeg ikke adgang til alle informationer; men det er tvivlsomt om Rusland kan holde til at få lukket for deres olieeksport.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Meningsmåling 3/4 2020

Indlæg af Thomas Fre Apr 03, 2020 7:12 pm

At socialdemokratiet går frem er ikke underligt.

Mere interessant er imidlertid mandatfordelingen.

Her har Socialdemokratiet og Venstre til sammen 93 - og altså stadig flertal. Det skyldes ikke så meget at mange stemmer på dem, som at de ikke stemmer på de skøre individer på yderfløjene, vi taler opsamling af ubrugelige mandater. Det mest opmuntrende er, at Alternativet er på vej under spærregrænsen.

Det opmuntrende ligger i, at de Radikale igen er henvist til bag retiraderne.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Ganske fikst af Mette Frederiksen.

Indlæg af Thomas Fre Apr 03, 2020 9:19 pm

Sådan piller man pengene fra miljøfimserne.

Lad os se om man ikke kan få flertal for den afgiftssænkning? Det ville være mærkeligt om man ikke kunne. Samtidig er landet lukket ned og miljøfimserne kan ikke lave ballade - undtagen på Facebook - og hvem regner med Facebook? Nej, vel?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Lempelse af restriktioner efter påske?

Indlæg af Thomas Man Apr 06, 2020 12:26 pm

Meget sandsynligt, fordi jeg tror faktisk at politiet har nogenlunde fat i de narkohandlende terrorister - fordi SF/Enhedslisten "samarbejder" - de er nemlig (med god grund) angst for hvad deres terroristiske stormtropper kan finde på at gøre ved dem.

Vil de offentlige finanser styrtbløde?

Næppe, for nu bliver Nordea nødt til at afvikle deres pensionsordninger så flextumperne kan betale på deres gæld. Det vil naturligvis give skatteindtægter - i voldsomt omfang.

Man har gjort 3 ting:


 • Man har lavet aftalen med ECB og FED, så man kan købe USD og EUR med en uges løbetid (og 3 måneders). Pt. er der udlånt 25 mia.
  Fidusen er formentlig den, at banksvinene skal skaffe USD til at betale deres finansiering i USD - dem kan de så låne indtil betalingen for den russiske energieksport kommer. Problemet er så, at regningerne russerne skal betale er i EUR (samhandlen mellem USA og Rusland er helt ubetydelig) - derfor skal USD veksles til EUR. Nu skal man så låne EUR.
  DKK, NOK og SEK er totalt overflødige valutaer - hvorfor vi burde have indført EUR for længe siden. Modstanden mod EUR er alene banksvinene, der tror de kan drage fordel heraf. Slå Tulletåben ihjel!
 • Man trækker indbetaling af skatter og moms med 4 måneder for virksomhederne, så virksomhederne ikke har brug for bankkreditterne! Virksomhederne låner nu pengene til 0% i rente og kan afbetale på deres dyre bankfinansiering. Pengene sætter de naturligvis ikke i banken. De betaler af på deres skattegæld efter behag. Der er jo ikke nogen, der siger, at de IKKE må betale før tiden!
 • Man yder tilskud til lønmodtagerne. så de ikke fyrer medarbejderne.
  Det man skal have gjort er, at undgå at give kompensationen til skolelærere, så de bliver fyret.

Men trykket på valutaen, det går ikke væk med det første, fordi Rusland ser ikke ud til at ville hæve renten med det første. Det passer så ganske udmærket, fordi vi mest satser på overkurs på statsobligationerne til at opsluge indstrømmende kapital.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Ham Lars ude på sidelinjen.....

Indlæg af klogeaage 35 Man Apr 06, 2020 2:10 pm

Skulle han ikke nøjes med at gå i kødet på Sölrun Razz
klogeaage 35
klogeaage 35

Antal indlæg : 2555
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Fyn

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Sv: Mette Frederiksen

Indlæg af Thomas Man Apr 06, 2020 9:51 pm

klogeaage 35 skrev:Skulle han ikke nøjes med at gå i kødet på Sölrun Razz

På Lars Løkkes hjemmeside har jeg ridset situationen op - hvor megen gennemslagskraft det har? Det véd jeg ikke.

Indtil videre, så giver Statsministeren en pressekonference.

Lars Løkkes spørgsmål er imidlertid relevant - problemet er, at Mette Frederiksen handler ud fra oplysninger fra politiet og forsvaret. Begge institutioner har med garanti taget ladegreb - og sikret. At danskerne generelt opfører sig pænt betyder, at politiet ikke skal spilde tid på knallerter. Politiet kan koncentrere sig om de egentlige terrorister.

Som den, der leverer flertallet til Mette Frederiksen, så var det nok en god idé, at hun tog en snak med Jakob Ellemann. Der vil nok være fuld forståelse i Venstre for, at man ikke gider snakke med andre end Venstre. Det gør så, at man i Venstre kan få en bedre opfattelse og oplysninger, som belyser beslutningsgrundlaget.
Venstre har jo vist sig mere end samarbejdsvillig: Det var Venstre, der foreslog at virksomhederne ikke må udbetale udbytte i 2020. For de fleste virksomheder betyder det ikke en hujende fis, fordi der bliver ikke overskud at udbetale i 2020. Det Ellemann har sagt til Mette Frederiksen: Bare stik kniven i Danske Bank.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Åbningen af skolerne.

Indlæg af Thomas Tirs Apr 07, 2020 6:11 am

Hmmmmm.....

Det væsentlige er, at det  er BUPL, der reagerer - ikke, at de afskyelige monstre til skolelærere er mere nuttede før 6. klasse, men det er ikke DLF!
Elisa Rimpler formand BUPL skrev:”Som at gå på line”! Pædagogerne skal tage de næste skridt på linen - også nye skridt. For intet bliver som det var før.
Skolen er jo også afskyelig for f.eks. eleverne i 4. klasse!

Her hæfter jeg mig ved, at minister Pernille Rosenkrantz-Theil svarer (også kaldet "Dødsenglen", hun har det med at dukke op umiddelbart før en Socialdemokrat hopper ud fra en bro. (Den gode tradition med at finde skiderikker drivende i strømfyldte farvande forsvandt ikke med Corfitz Uldfeldt!).
Og forsvinde igen.

Rosenkrantz-Theil skrev:
Ja, det bliver en kæmpe opgave I står med. Jeg er sikker på, at pædagogerne kan løfte den 💪💪💪 Vi står klar i ministeriet til at hjælpe med stort og småt undervejs, når I får brug for det. Tak for jer!

Ingen tvivl om, at BUPL er blevet tævet på plads - Rosenkrantz-Theil er jo ikke den, der ikke med liderlig lyst griber til vold. Det kan Anders Fogh Rasmussen tale med om.

Spørgsmålet er hvorfor DLF ikke synes, det er sjovt at mænge sig? Det kunne have en sammenhæng med DLF uhellige alliance med Danske Bank og kendsgerningen, at skolelærerne ikke har nogen pension! Den pension blev nemlig brændt af under konflikten for 5-6 år siden.

At hverken Peter Skaarup og Morten Østergaard forstår et pluk er betegnende nok: Ikke alene har ingen af dem opfundet den dybe tallerken - de har end ikke hørt om nævnte teknologiske fremskridt. Dem er der ikke nogen, der finder anledning til at kommunikere med.

Betegnende nok er der ingen af de "borgerlige", der har fundet anledning til at forholde sig til proklamationen.

Alt i alt tyder det på at Bondo og Nazistiske Torturbødlers Forening = DLF ligger meget dårligt. Et eller andet foregår dér? Noget, som man ikke har lyst til at indvie offentligheden i. Det tyder på nogle svært strafbare forhold. Forhåbenlig skal der slås nogle skolelærere ihjel - man kunne jo begynde med bøssesvinet og voldtægtsforbryderen: Den perverse Søren Pape Poulsen. Jo før det skadedyr dør - skrigende - jo bedre.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Hun er godt klar over

Indlæg af Thomas Tirs Apr 14, 2020 7:07 pm

at Corona er fup.

Hendes dagsorden er også først og fremmest at få nakket kommunisterne. Hun har åbenbart fået skovlen under BUPL og DLF for de mindre årgange.

SF/Enhedslisten er jo godt klar over, at mors hammer falder på ballademagere.

Selvfølgelig skal vi have erhvervslivet i gang igen - de tjener jo penge. De har jo bla. ingen renteudgifter.Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Derfor har Mette Frederiksen ikke inddraget Venstre

Indlæg af Thomas Tors Apr 16, 2020 1:57 pm

Overenskomsten skulle lige godkendes først.

Kan vi se frem til et blodbad blandt banksvin og skolelærere? Det må vi da håbe!

Men de næste 3 år er der fred på arbejdsmarkedet, så heller ikke dér har kommunisterne noget at komme efter.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Den kritiske åbning er nok

Indlæg af Thomas Fre Apr 17, 2020 2:48 pm

Åbningen af domstolene.

Vi skal have terroristerne og banksvinene i fængsel - et fængsel de aldrig må forlade i live.

Det er nok derfor vi skal have åbnet for Lindholm - pestøen?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Hjælpepakken forlænges.

Indlæg af Thomas Lør Apr 18, 2020 7:50 pm

Jeps, det er bankerne, der er ved at knalde fuldstændig i gulvet.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Pludselig sygdom i familien?

Indlæg af Thomas Ons Apr 29, 2020 5:35 pm

Problemet med den forklaring er, at den har været brugt lidt for ofte til at være troværdig.

Det kan være, det er sandt; men det kan også være, at det er et påskud, fordi noget andet er dukket op - spørgsmålet er så hvad dette kan være?

Her fastslog statsministeren, at der inden 10. maj vil komme en langsigtet plan for genåbningen af Danmark. Den forhandler statsministeren om med lederne for Folketingets partier.

Det er formentlig fordi den "genåbning" ikke skal ske. Årsagen til, at det ikke skal ske?
Mulighederne er mange: Dem jeg umiddelbart kan komme på er:
 • Danske Bank eller Nordea gået konkurs el. lignende. Afgjort en mulighed, når man betragter deres almindelige kriminelle adfærd.
 • En specielt eklatant russisk krænkende adfærd. Siden 9/11 er nedskydning af fly ikke noget, der går pr. automatik.
 • Terroristangreb fra Satanisk Folkepartis (SF) stormtropper af udenlandsk, narkohandlende baggrund. Mere end sandsynligt. Skolelærere er som bekendt ondartede skadedyr.


Det er så de muligheder, jeg umiddelbart kan komme på, der er masser af andre.

Det er bare klart, at det er noget, der ligger ud over øvelses oplægget til den Corona juleleg, som fungerer som røgslør.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Heldigvis ikke noget alvorlig?

Indlæg af Thomas Tors Apr 30, 2020 12:42 am

Thomas skrev:Problemet med den forklaring er, at den har været brugt lidt for ofte til at være troværdig.

Det kan være, det er sandt; men det kan også være, at det er et påskud, fordi noget andet er dukket op - spørgsmålet er så hvad dette kan være?

Her fastslog statsministeren, at der inden 10. maj vil komme en langsigtet plan for genåbningen af Danmark. Den forhandler statsministeren om med lederne for Folketingets partier.

Det er formentlig fordi den "genåbning" ikke skal ske. Årsagen til, at det ikke skal ske?
Mulighederne er mange: Dem jeg umiddelbart kan komme på er:

 • Danske Bank eller Nordea gået konkurs el. lignende. Afgjort en mulighed, når man betragter deres almindelige kriminelle adfærd.
 • En specielt eklatant russisk krænkende adfærd. Siden 9/11 er nedskydning af fly ikke noget, der går pr. automatik.
 • Terroristangreb fra Satanisk Folkepartis (SF) stormtropper af udenlandsk, narkohandlende baggrund. Mere end sandsynligt. Skolelærere er som bekendt ondartede skadedyr.


Det er så de muligheder, jeg umiddelbart kan komme på, der er masser af andre.

Det er bare klart, at det er noget, der ligger ud over øvelses oplægget til den Corona juleleg, som fungerer som røgslør.

Med familien.

Det lukker stadig ikke andre muligheder ned - tværtimod.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Tyskland forbyder Hizbollah!

Indlæg af Thomas Tors Apr 30, 2020 11:35 am

Thomas skrev:
Thomas skrev:Problemet med den forklaring er, at den har været brugt lidt for ofte til at være troværdig.

Det kan være, det er sandt; men det kan også være, at det er et påskud, fordi noget andet er dukket op - spørgsmålet er så hvad dette kan være?

Her fastslog statsministeren, at der inden 10. maj vil komme en langsigtet plan for genåbningen af Danmark. Den forhandler statsministeren om med lederne for Folketingets partier.

Det er formentlig fordi den "genåbning" ikke skal ske. Årsagen til, at det ikke skal ske?
Mulighederne er mange: Dem jeg umiddelbart kan komme på er:

 • Danske Bank eller Nordea gået konkurs el. lignende. Afgjort en mulighed, når man betragter deres almindelige kriminelle adfærd.
 • En specielt eklatant russisk krænkende adfærd. Siden 9/11 er nedskydning af fly ikke noget, der går pr. automatik.
 • Terroristangreb fra Satanisk Folkepartis (SF) stormtropper af udenlandsk, narkohandlende baggrund. Mere end sandsynligt. Skolelærere er som bekendt ondartede skadedyr.


Det er så de muligheder, jeg umiddelbart kan komme på, der er masser af andre.

Det er bare klart, at det er noget, der ligger ud over øvelses oplægget til den Corona juleleg, som fungerer som røgslør.

Med familien.

Det lukker stadig ikke andre muligheder ned - tværtimod.

Dér fik vi forklaringen på den pludselige sygdom i Mette Frederiksens familie: Tyskland forbyder Hizbollah og gennemfører razziaer.

Kan vi ikke få slået de jødehadende nazisvin til Ida og Margrethe Auken ihjel? Det var jo nok derfor, at Vestager hakkede hovedet af egen minister efter et besøg i Gazastriben. Noget forstås bedst bagefter.

Det ville være så smukt om Ida og Margrethe Auken blev brændt på bålet sammen med Nazi-Marie Krarup på Blågaards Plads!
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Terroristen nægter sig skyldig.

Indlæg af Thomas Fre Maj 01, 2020 3:06 pm

Der er ikke tale om frivillig tilbagetræden, så den gælder IKKE!

Operativ chef i PET Flemming Drejer fortalte torsdag, at den mistænkte har ageret alene.

- Det er vores vurdering, at pågældende har ageret alene og planlagt en eller flere aktioner, der er inspireret af militant islamisme, sagde Flemming Drejer.

Klassisk politi-taktik.

Nu skal de bare have ham varetægtsfængslet og snakket med ham - og så truer de med at slippe ham løs, fordi hans kumpaner tror han har snakket. Det har han så ikke på det tidspunkt; men det gør han, fordi det tror kumpanerne da ikke på: Derfor må man beskytte terroristen. Det kan politiet ikke, fordi han har jo ikke gjort noget galt? Vel? Så må man jo løslade ham.
Bare rolig, han skal nok snakke! Problemet er, at han ved nok ikke særlig meget.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Blødere EU politik.

Indlæg af Thomas Tirs Jun 09, 2020 6:55 am

Det skal der nok blive almindelig bred enighed om?

Efter den pengevaskende bestyrelsesformand holdt op med at trække vejret og hans håndgangne mand får sit brændende ønske om at komme i fængsel i meget lang tid (han véd nemlig godt, hvad der sker, når hans "forretningsforbindelser" får det indtryk, at han bistår politiet - han slipper ikke med en brækket arm, fordi han kan ikke kompensere sine kriminelle kammeraters tab).

Danske Bank har allerede kostet adskillige konservative politikere - øhh... næsten alt: Platfoden holdt jo ikke længe. Den snakkende kavallergang heller ikke.

I tror da ikke Tulletåben. Slipper nemmere? Han har nemlig været udsat for en Lars Løkke! Tulletåben er medlem af Nationalbankens bestyrelse! Det er sådan Lars Løkke pacificerer sine fjender (og her taler jeg ikke om modstandere, dem véd man nogenlunde, hvor man har og hvilken pris man skal betale for at få sine ting igennem)! Han anbringer dem på en Urias-post, hvor de er nødt til at gøre deres bagland sure på dem. Nu er Tulletåbens bagland - som bekendt - Nordea!
Men Nationalbanken har som hovedopgave (det har Dansk Folkeparti selv sagt), at forsvare kronen med alle til rådighed stående midler. - og dem Rohde ikke har, dem skaffer han sig. Nationalbanken (og Norges Bank plus Riksbanken) kan udlåne USD og EUR - naturligvis mod pant.
Hvad får Jer til at tro, at Nordea vil gå fri? Nej, vel! Det bliver Tulletåbens ejer bestemt ikke glad for!
Med andre ord: Tulletåben er i benlås.

Nu har den nye forsvarsordfører for Dansk Folkeparti og Peter Skaarup begået en kronik omkring Forsvaret, som jeg hadsk kommenterede med (så  vidt jeg husker) hentydninger om, at landsforræderen Nazi-Marie Krarup stadig levede - uforståeligt nok. Det medførte naturligvis at amøbehjernene blokerede mig. Fint! Det betyder, at de har læst, hvad jeg har skrevet. Her fik de så boret kniven ind.

Idioterne i DIIS har begået en  rapport: Fint! Så er vi da sikre på, at det ikke kommer til at følge anbefalingen: En dialog med Rusland!

Forskningsrapport anbefaler udenrigsministeren større dialog med Rusland i et sikkerhedspolitisk forum: »Dér er vi ikke endnu«

Som Northcote Parkinson (ham med de administrative love) siger: "Den mest dræbende form for afslag er en udsættelse". Hvad bakteriehjernerne i DiIS glemmer er: Parkinson er primært flådehistoriker!
Thomas skrev:Om jeg vil forklare nærmere, hvad jeg mener? Ork ja, senere! Meget senere!

Dermed har vi med et slag givet både flextumperne i Nordsjælland (dvs. Forsvarskommandoen) og Dansk Folkepartis landsforrædere sådan et hug over snuden.
DIIS vil jo gerne omdannes til et sekretariat for sådan en forening. De skal ikke omdannes: De skal nedlægges.

F-35 er klar?

Danmarks første F-35 pilot vil være uddannet til februar 2021, mens det er planen, at de første fly skal begynde at operere fra Flyvestation Skrydstrup i Danmark i 2023.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Morten Messerschmidt

Indlæg af Thomas Tirs Jun 09, 2020 8:22 pm

Thomas skrev:....

Er rystet!

Reelt taler vi småpenge.

Et land med så stor eksport, som Danmark, er jo afhængig af om der er købere.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34230
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Sv: Mette Frederiksen

Indlæg af klogeaage 35 Tirs Jun 09, 2020 10:11 pm

Thomas skrev:
Thomas skrev:....

Er rystet!

Reelt taler vi småpenge.

Et land med så stor eksport, som Danmark, er jo afhængig af om der er købere.
Danmark med og uden dannebrog orker ikke længere  symbolpolitik
klogeaage 35
klogeaage 35

Antal indlæg : 2555
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Fyn

Tilbage til toppen Go down

Mette Frederiksen - Page 2 Empty Sv: Mette Frederiksen

Indlæg af Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 6 Forrige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Næste

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum