Økonomidebatten.dk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

DST OKT 2012

2 deltagere

Go down

DST OKT 2012 Empty DST OKT 2012

Indlæg af Thomas Man Jan 07, 2013 12:36 pm

OKT 2012

Tallene viser det, de skal! Forbindelsen til virkeligheden er så rimelig svag; men pyt nu med det:
Det drejer sig om at redde realkreditten - som princip. Det kan vi se af flere ting:

1) Man skal bruge okt tallene for at undgå "periodiseringsfejl" - Septembertallet er jo rettet ret voldsomt - 10% på handlerne. Jo det skal præsenteres for nogle, der er vant til Spanske og Græske statistikker.

2) Det giver så et helvedes hyr fordi man så skal rette oktobertallene ved at fylde i fra november - og det er dæleme svært med det faldende antal handler. Det er så omstændeligt både at fuske det officielle tal og tallet der skal bruges til at kontrollere for fusk.

3) Man kan se, at der, hvor der er fusket er dér, hvor svaghederne er:
a) Gennemsnitspriserne på husene falder drastisk; men gennemsnitspriserne på ejerlejligheder stiger - ingen tvivl om at det er mindre huse, der handles; men store ejerlejligheder?????? HA!
b) Faldende antal enheder og faldende omsætning; men prisen stiger? Hihihi.
c) Det er lige i den svageste af psykopaterne: BRF - ligger ualmindelig tungt i ejerlejligheder i Hovedstaden - specielt de små og alt alt for dyre.

4) Sommerhusene, som EU er flintrende ligeglade med , de falder som de skal - de er nok rigtige nok. Man skubber evt. lidt med klassifikationerne så de billige parcelhuse - ups! Det var da vist et sommerhus.

5) Man kan se, hvordan man har botaniseret i ejerlejlighedshandlerne - det er forbavsende så få i oktober, der kan bruges.

Så tallet er godt og grundigt friseret.

Men det er nok ikke så meget, at det for alvor kan rykke noget galt. Men Vestager må have det lidt underligt med at stå på mål for de tal; men hun ved utvivlsomt hvad hun gør. Er hun klog - så gør hun opmærksom på "usikkerhederne".
Det er nemlig noget erfarne embedsmænd og politikere kan forholde sig til. Problemet er Ane Arnth Jensen og RKR - de har jo gennem intens propaganda afgjort skaffet forståelse for realkreditobligationerne - alle embedsmænd og politikere har hørt på hendes bræk til lede. Hun er så utroværdig, at bare hun dog kunne holde sin kæft. Hver gang den gås åbner næbbet, så laver hun mere skade end gavn.

Skal vi sige det sådan: Vestager optræder med et yderligt mandat fra sandheden. På den anden side ville man heller ikke bede om hensyntagen på realkreditområdet, hvis det ikke var fordi det var nødvendigt.

Det, der taler til Vestagers fordel er den rimelig resolutte måde, man tog fat om Nordea på i SAS sagen - dvs. med at få Nordea ud af Danmark og realkreditten. Altså, hvis SAS skal gå konkurs, så går SAS konkurs. Ingen tvivl om, at svenske banker er kløpulver i røven på ECB. Danske Bank er psykopater - det ved man; men de hummer sig trods alt fra Euro-området - nu mangler der bare Finland (i hovedsagen).

Et sådan opgør tager man ikke uden at få frisuren i uorden - så må man kæmme tallene noget.
Det man nok så meget ser på er ikke så meget situationen - den véd man er ad helvede til - men om man er indstillet på at gøre noget ved svinemiklerne: Det giver så nogle blå mærker, det kan man hjælpe med.
Det er jo et af formålene med ECB: At sikre den finansielle stabilitet. Der HAR man fra dansk side gjort noget - ikke bare som englænderne og svenskerne lagt sig ned og tude.

Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

DST OKT 2012 Empty Sv: DST OKT 2012

Indlæg af Cirb Man Jan 07, 2013 6:19 pm

DST OKT 2012 ShowEjendomssalg

Hvis man ser på storebrors graf, så har antallet af handler aldrig tidligere ligget så lavt så længe.

Mvh
Cirb

_________________
Sapere Aude
Cirb
Cirb

Antal indlæg : 2353
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Aarhus

Tilbage til toppen Go down

DST OKT 2012 Empty Sv: DST OKT 2012

Indlæg af Thomas Man Jan 07, 2013 7:48 pm

Cirb skrev:DST OKT 2012 ShowEjendomssalg

Hvis man ser på storebrors graf, så har antallet af handler aldrig tidligere ligget så lavt så længe.

Mvh
Cirb
Ja, der mangler enhver antydning af sæson. En ting er, at sæson som begreb er gået meget tilbage; men HELT væk. Det er ikke helt kosher.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

DST OKT 2012 Empty Sv: DST OKT 2012

Indlæg af Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum