Økonomidebatten.dk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Januar 2024

Go down

Januar 2024 Empty Januar 2024

Indlæg af Thomas Tirs Jan 23, 2024 3:25 pm

Så startede ugen med LNG på 2,1 USD/mmBTU. 11 dec 2023 startede prisen på 2,43 USD/mmBTU og falder dagen efter til 2,25, hvorefter den arbejder sig op til 2,95 mmBTU, for at ende i 2,3 den 10 jan 2024. I den nye uge starter prisen på 2,2 og er pt. på 2,15. Der har blandt køberne meldt sig en stemning som: Der er nogen der har gnasket søm til morgenmad...... En fuldstændig urealistisk udbuds pris. Det giver ikke megen mening at fnatte rundt med dybsindige betragtninger. USA har fyldt "hullet" efter russerne. De amerikanske olieselskaber har næppe i sinde nogen sinde at lade russerne komme til fadet igen: USA har fået det Europæiske marked serveret på et sølvfad, og prisen kommer ikke op, hvor Rusland er konkurrencedygtig. De amerikanske olieproducenter, får nu PENGE for deres affaldsprodukt.
tttDet ineressante er, at Xi PingPong formentlig er en hel del mere end marginalt irriteret over, at Putin har røvrendt ham. Når mr. PingPong bliver irriteret, så bliver han ubehagelig - meget ubehagelig: Nu havde han lige troet, at han - fordi han i egen mening er så smuk og begavet (en vurdering han kan få lov til at beholde for sig selv - helt alene), at det er HAM der kan røvrende alle andre. Nu mister Xi Ping Pong ansigt - og hvad værre er: Penge.

Det marked, som Putin personligt har opbygget med lokumsaftaler med Xi Ping Pong viser sig at være forbrugere bestående af skolelærere. Putler kan til nød få lov til at FORÆRE de gule skævøjede sin naturgas....

Spørgsmålet er, hvornår (ikke om) olieprisen følger trop.

Jeg tror derfor ikke, at det var en ukrainsk drone, der fløj 1000 km og to anlæg i 'Rusland: det er noget, der lugter fælt af assurancesvig i Rusland - og "nogen" kommer til at falde ud af vinduer i kælderetagen. Denne fremstilling kan være rigtig.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34167
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum