Trump og Putin

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Jeg spekulerer på

Indlæg by Thomas on Tirs aug 15, 2017 3:59 pm

hvad Steve Bannon har på Trump. Flynn blev tilsvarende klappet på skulderen. Manafort har også noget!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Sagerne skrider frem.

Indlæg by Thomas on Tirs sep 19, 2017 11:42 am

Der er dels, problemet omkring Trump forsøgte at hindre rettens gang, dels spørgsmålet om russisk indblanding i det amerikanske valg.
Disse to undersøgelser påvirker hinanden gensidigt.
Man observerer som udenforstående gennem nøglehullet: Noget foregår; men hvad.

Det er efter samme princip vi må betragte dansk politik i øjeblikket. Jeg påstår ingenlunde, at jeg har noget, der minder om et overblik og måske forbinder jeg prikkerne forkert: Men.....

a) Tulle's noget uelegante krydsen for belejligheden og nu medgive, at det nok ikke er sådan en god idé at melde sig ud af EU.
b) Hvis vi husker tilbage på nogle af det Konservative Folkeparti's (specielt Bendt Betjent) caprioler omkring ECB's banktilsyn.

Der er bare det ved det, at det drejer sig om hver sin bank - og disse banker har ikke sammenfaldende interesser.
Det er så dygtigt nok spillet, at få dem i totterne på hinanden.

c) Det pengevask, som man har haft en begrundet formodning om fra Danske Banks vedkommende: Det postuleres offentligt, at det drejer sig om perioden 2012-2014. Javel! Men hvad så med det, der ligger udenfor den periode?
d) Hvad har Nordea så foretaget sig det seneste års tid? Nogle af de ombytningsoperationer, der er foretaget forekommer mit lettere slørede øje ulogiske. Ulogiske, fordi de forekommer mig så afgjort ufordelagtige; men det er måske kun mig?

For nu at binde det hele sammen:

e) Vi ved, at Merkels telefon blev aflyttet af NSA - og samtidig vidste Merkel, at det var man skam da fortsat med. At Deutsche Bank er rodet ind i noget snavs, der gør, at Deutsche Bank har måttet æde en bøde i USA, som hugger grimt ind på egenkapitalen - det kan jo ikke undre.
f) Hvis Putin p.t. ikke kan bruge Deutsche Bank, hvilken bank bruger han så? Det har så nok samlet mistanken omkring Danske Bank; men det har Danske Bank jo nok måttet afvise; men det gør så nok, at man i hvert fald må omtale en mindre skødesynd med den estiske filial.
g) At der i de seneste 2½ år ikke skulle være foregået misliebigheder lyder ikke troværdigt. Naturligvis har Finanstilsynet siddet som en grib på Thomas Borgens skuldre; mens Borgen har gjort sit bedste for at fortælle og dokumentere, hvad han vidste om Nordea's kontogymnastik.

Spørgsmålet vi kommer tilbage til er: Hvor kommer oplysningerne fra? Finanstilsynet o.lign. går da ikke ind i en sag uden at have oplysninger!
Er der tale om "bifangst" fra en større undersøgelse i amerikansk regi? Evt. tysk? De kan jo have fået noget på krogen, som de mener kollegerne andre steder kan have gavn af.

avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Børsnotering i London.

Indlæg by Thomas on Man okt 23, 2017 4:42 pm

Det er da bare for at få de stjålne penge ud af Rusland.

Der ligger vel et par milliarder euro i danske statsobligationer. De (blandt andre) skal lige veksles til rigtige penge. Salg af aluminium? Vor Herre bevars.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

I denne uge er der sket:

Indlæg by Thomas on Lør okt 28, 2017 7:17 am

1) Robert Müller har (rygtevis) rejst den første egentlige tiltale i sagen omrkring Ruslands "engagement" i det amerikanske valg.

2) Den russiske sagfører, som Jared Kushner holdt møde med i Trump Tower er blevet knyttet direkte til Putin - noget som vi måske nok anede; men ikke har fået bekræftet før nu: Dvs. en direkte forbindelse mellem Vladimir Putin og Donald J. Tromp.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Sam Clovis

Indlæg by Thomas on Søn nov 19, 2017 8:46 am

Landbrugministeren, der kun ved noget om jordbrug for så vidt som han har mulden i hovedet!

Han har trukket sig for ikke at skulle gennem høringen i senatet.

Det er så meget påfaldende, at Mattis har været i Europa og få tingene på plads mellem Nato og EU. Fidusen har så været, at køre Trump træt ved idelige møder - så langt fra Europa, som vel muligt.

Det har man jo kunnet gøre fordi man har 3 hangarskibe i det Sydkinesiske Hav! Erfaringerne viser nemlig, at det er forbundet med megen smerte at være næsvis overfor sådanne baljer. Man havde et helvedes problem med at holde Trump fra den demilitariserede zone i Korea - man måtte direkte opfinde "dårligt vejr", der var uegnet til helikopterflyvning. Tænk hvis han var kommet til at sige noget dumt (altid en nærliggende mulighed)!

Trump skulle reduceres til sit sædvanlige rablende nonsens.

Kineserne skal sgu nok makke ret - ellers ruinerer man deres valutareserve. Det kan gøres på et kvarter.
Endelig er kineserne også interesseret i "rimelige" oliepriser. Det vil så tage en uge at få dem ned, hvor de skal være.
Stoltenberg og Mogherini skulle så lige i mellemtiden lave de fornødne lokumsaftaler om transport gennem Europa og få de nordeuropæiske lande på plads.
Tyskland og Polen kommer til at gøre noget alvorligt ved deres infrastruktur - og papirnusseri. Svenskerne skulle vises på plads som decideret underordnet i sammenhængen, som den islandske koloni Sverrig er.

Det havde man så hhv. Danmark og Holland til at foranstalte.

Det man skal lægge mærke til er, at Clovis vidneudsagn var forseglet indtil her i weekenden, så man kunne få Clovis (næsten lige så fed som Flæskedrengen) til at trække sig som minister, så han ikke skulle svare på nærgående spørgsmål under ed om sine forbindelser til Rusland, som er mange.
Efter at Papadopaulos nu er sprunget som præmienar og landsforræder, så har man haft rig lejlighed til at tilbyde Clovis en fornuftig "handel", hvor han kommer med inkriminerende vidnesbyrd mod Trump for at slippe nogenlunde nådigt selv.

Jeg tænkte sgu nok, at den rejse til Østasien skulle dække over noget. Specielt da Mattis var i Europa for at få forsvarslinjerne på plads, så Putin ikke kunne trække i nødbremsen og lave noget meget, meget dumt.
Det andet er, at vi har ikke hørt noget til Tillerson de sidste 14 dage.

Jeg lagde også på et tidspunkt mærke til, at kineserne havde givet deres virksomheder til udgangen af året til at hive stikket til Nordkoreanerne - hvilket de nok skal gøre, fordi selvom kinesiske fængsler og tortur er relativt hyggeligere end nordkoreanske - så skal man hæfte sig ved ordet: Relativt.
Nordkorea har heller ikke den sidste måneds tid foretaget prøveafskydninger og - sprængninger.
De skal formentlig lige have betalt Rusland for dem med de sidste rester guld i valutabeholdningen. Det spændende bliver sammensætningern af den russiske valutareserve ultimo 2017.
IMF kvartalstallet for III kvartal foreligger betegnende nok ikke endnu: Kina's guldreserve er nemlig ikke vokset det sidste år.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Er Putin på vej til at smutte ud fra Rusland.

Indlæg by Thomas on Man nov 20, 2017 5:16 pm

Jeg garanterer ikke for denne kilde. Overhovedet ikke.

Det passer dog med kapitalflugten fra Rusland og trykket på den danske krone. Massive anbringelser udenfor landet er typisk for diktatorer, der vil væk - Putin har næppe lyst til at ende som zar-familien.

TU-160M2

Hmm... et eller andet må man jo finde på, når de gamle ikke kan ikke mere. Den hedder så ikke den Sorte Svane; men den Hvide Svane.
Hvor meget, der er virkelighed og hvor meget, der er røgslør og vildledning - aner det ikke.
En ting er bare sikkert: De eksisterende Blackjack vil have problemer med at komme i luften. Jeg har i årevis været skeptisk mht. motorernes vedligeholdelsesstand. Russiske motorer har ikke mange driftstimer mellem større eftersyn.

Det minder mest af alt om et sidste desparat gisp.
Samtidig er det ikke realistisk, at Rusland kan bygge noget, der minder om en B-2. Annonceringen af B-21 Raider i 2014 og navngivningen i 2016 har klart sat Rusland under pres for at foretage sig et eller andet.
Jeg tror ikke russerne kan komme med noget, der er bedre. Om ikke af anden årsag, så fordi de ikke har penge.
Nu er det ikke nogen hemmelighed, at de strategiske styrker har haft absolut topprioritet - at de ikke kan komme med noget bedre hidtil - viser noget om, at topprioritet ikke er nok!

Det vi har set er prototyper af T-14 Armata. Hvor godt den virker er nok et spørgsmål! Sagen er, at en Leopard 2 virker rent faktisk.

Det jeg spekulerer på er, hvornår vi ser amerikanerne knække olieprisen - det vil sandsynligvis komme med årets udgang, når Kina har fået Nordkorea til at afstå fra kernevåben.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Putin takker CIA og Trump for

Indlæg by Thomas on Søn dec 17, 2017 10:30 pm

terrortip.

Hvordan har specialanklager Müller dog fået fat i Trumps emails?

Det er selvfølgelig bare en tanke ...... men .....

Hvorfor skulle Putin ikke handle med de hackede emails?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trump og Putin

Indlæg by Thomas on Søn dec 17, 2017 11:16 pm

Thomas skrev:terrortip.

Hvordan har specialanklager Müller dog fået fat i Trumps emails?

Det er selvfølgelig bare en tanke ...... men .....

Hvorfor skulle Putin ikke handle med de hackede emails?

Nu skal de gamle kommunister i SF/Enhedslisten passe på! Putin har lige skubbet dem ud under toget. Men, hvad så med de banksvin, der vasker og stryger Putins penge?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Fidusen er:

Indlæg by Thomas on Man dec 18, 2017 12:14 am

Trumps "forretning" er skræddersyet til pengevask!

Fast ejendom til uhyrlige priser og spillekasinoer.

Hvis man som russisk gangster skal anbringe pengene, så ved man godt, at man kommer til at betale en "barbering" på ½-delen.
Tilsvarende med kasinoer: Nemlig man kan snildt komme fra et kasino med et par millioner dollars - hvis man altså gik ind med 10. De penge, man tager med ud har man kvittering på - og dermed er de vasket: Ingen spørger hvad man kom ind med.

Mere lokalt er det formentlig det, der står bag de pludseligt stigende boligpriser i København. Vi véd jo, at Nordea og Danske Bank har et utal af nødlidende ejendomme - siger Politiskolen Jer noget? (ja, altså den i Vejle - ikke filmfarcen).

Dvs. man har syltet Tulletåben og Dansk Folkeparti dybt ind i pengevask af russiske mafia-penge.
Det kan være én af årsagerne til, at vi ikke har hørt noget til Danske Bank det sidste års tid: De er i færd med at snakke deres perverse små fjæs af! Tror I ikke Tulletåben bliver syltet ind i det? Selvfølgelig gør han det. Tror I virkelig ikke, at Danske Banksvin ikke vil juble over muligheden for, at få sat Nordea's direktion i buret? At man ikke har gjort det - endnu - skyldes nok, at Danske Bank og Nordea tilsammen har en kæmpe portefølje af ejendomme, som de har overtaget.
Om det var fordi Brian Mikkelsen (for en gangs skyld) viste et glimt af intelligens ved at juble over Nordeas planer om at flytte hovedsædet til København. Det var nemlig én af de ting, som kunne skræmme Brian Mikkelsens ejere i Danske Bank.

Lars Løkke tager det forholdvis afslappet, for han kan få Tulletåben hængt, når det er belejligt. Omfattende medvirken til pengevask, valutasvindel, ejendomsspekulation - der er nok at tage fat på. Tulletåben overlever ikke at vælte regeringen.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Foreslog at USA trak sig fra Estland.

Indlæg by Thomas on Ons jan 10, 2018 8:03 pm

Det er ikke bare os, der har landsforrædere centralt placeret.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvor kommer Trumps lån fra?

Indlæg by Thomas on Søn jan 14, 2018 6:27 am

Der er ikke nogen tvivl om, at Deutsche Bank vasker russiske penge - og vi kan være temmelig sikre på, at det er Putins.

Sagen er bare den, at Deutsche Bank løber ikke nogen risiko - ellers er de komplet idioter - men har et dubiøst udlån til Trump, som de udmærket véd er dubiøst; men det er sikret direkte i Russiske indskud. Kommer der tab, så er det Putin, der betaler.

Det véd Putin udmærket! Penge kryber ca. 50% i vask - hvis vi vurderer ud fra det beløb russerne har måttet erlægge gennem Nordea og danske statsobligationer. For Putin drejer det sig om, at redde bare nogle af sine penge. Hensigten er jo, når de russiske virksomheder går fallit, så køber han dem billigt fra f.eks. de østrigske banker.
Det betyder ikke så meget, at man mister ½ af formuen, hvis priserne falder til halvdelen også.

Det forklarer den forståelse, man kan vise f.eks. Deutsche Bank. Det er ikke Deutsche Banks egne penge, de leger med.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Lavrov anklager USA for at destabilisere.

Indlæg by Thomas on Tirs jan 16, 2018 2:03 pm

Det er som om det i Rusland er begyndt at dæmre:

Selvfølgelig blander Russerne sig i de amerikanske valg - ligesom de er Dansk Folkepartis egentlige bagland. Godt hjulpet af landsforræderne: Tulletåben, Nazi-Marie et alia.

Problemet er bare, at det viser sig at være tåbeligt, fordi det sætter Rusland i en endnu værre position end udgangspunktet. En Hillary Clinton havde Rusland kunnet snakke med; men ikke en opblæst idiot som Trump - Trump er ganske enkelt for dum og uinteresseret.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Putin

Indlæg by Thomas on Tors feb 15, 2018 2:07 am

sygemelder sig.

Tja... det må jo unægteligt gå ud over det gode humør, at han personligt har lånt Trump penge i den vanvittige vrangforestilling, at Trump skulle have nogen som helst intention om at betale tilbage.

Nu har han så også ondt i gasprisen.

Nogen påstår jo også, at det Døde Hav end ikke er sygemeldt endnu.

At Putin har fået placeret Nazi-Marie i Forsvarsudvalget og Tulletåben i Nationalbanken.... som om det kunne være til Putins fordel - nogen af delene.

Det er altså meget lidt begavet at stole på individer, der har vist sig som forræddere.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Trumps tidligere kampagnechef The Hapsburg Group

Indlæg by Thomas on Lør feb 24, 2018 10:53 am

betalte 2 mio. euro til europæiske politikere

Hapsburg Group

Nu mangler vi bare at få navnene!

Det nærmeste vi kommer det her:

In a June 2012 memorandum labeled “Eyes Only,” Mr. Manafort described a “Super V.I.P.” effort, which aimed to “assemble a small group of high-level European highly influential champions and politically credible friends who can act informally and without any visible relationship with the Government of Ukraine.

The group was managed by “a former European chancellor” — identified in the indictment only as Foreign Politician A — in coordination with Mr. Manafort. In 2013, that politician and other former politicians quietly lobbied members of Congress and officials in the Obama adminstration on behalf of Ukraine, which was then led by Mr. Manafort’s client, President Viktor F. Yanukovych.

The former chancellor was not named in the indictment. The head of government in both Germany and Austria is known as the chancellor.

Der er to bemærkninger på indeværende tidspunkt:

  1. Der er en stavefejl så vidt, jeg kan se: Habsburg staves med b.
    Om det er en finte kan jeg ikke gennemskue selvom den i det tilfælde er helt nede på skolelærerniveau.
  2. Indtil videre peger det på Gerhard Schröder,
    der hele tiden har været en apologet for Putin.


Men det stiller det spørgsmål: Hvordan er landforræderne i Dansk Folkeparti: Nazi-Marie og Tulletåben rodet ind i det. Nazi-Marie havde jo igen-igen en udgydelse fra troldefabrikken i Berlingske. Der er tydelige fælles træk med Gerhard Schröders spastiske gestikuleren for Putin i hendes savlende tilbedelse af notoriske mordere.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Russisk TV

Indlæg by Thomas on Lør mar 03, 2018 3:13 am

"bomber" Mar al Lago.

Jeg tror man skal tage i betragtning, at både Putin og Trump tager alting personligt.

Putin generede Merkel med sin hund, fordi han véd at Merkel er bange for hunde.

USA har med sine fly på Ämari - dvs. F-15C og F-22 ramt Putin på et af hans ømme punkter. Det er to baggårdsbøller, der siger til hinanden: "Jeg véd, hvor Du bor!"
Det minder mig noget om Dronning Margrethe 1. og svenskekongen, hvor han yndede at håne hende og sende hende en slibesten til synåle f.eks. Det kom han så til at fortryde, da hun smed ham i fangehullet. At han undslap havde nok mere at gøre med en eller anden løsesum.

Jeg tror faktisk - dels i lyset af en manglende alternativ fyldestgørende forklaring, dels Trumps manglende reaktion, at pointen er, at Putin kan blæse Trump ad Pommern til - helt personligt. Jeg tror pointen er, at Trump er en fallent, som ikke kan finansiere sine overvurderede bordeller.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Så er McMaster smidt ud.

Indlæg by Thomas on Fre mar 23, 2018 2:44 pm

Det er karakteristisk, at både Tillerson og McMaster bliver smidt ud efter de direkte og skarpt kritiserer Putin og Rusland - og Trump savlende og slikker Putins spyt.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trump og Putin

Indlæg by klogeaage 35 on Lør mar 24, 2018 11:50 pm

Modsat Putin får Trump kam til sit hår Laughing Laughing Laughing
avatar
klogeaage 35

Antal indlæg : 2253
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trump og Putin

Indlæg by Thomas on Søn mar 25, 2018 4:04 am

klogeaage 35 skrev:Modsat Putin får Trump kam til sit hår Laughing Laughing Laughing


Det er nok Trumps mindste problem i øjeblikket.

Problemet er, at alle lånene, som Putin har ydet ham må afskrives i de Europæiske banker: Dvs. de garantier, som Putin har stillet som garanti for de lån vil blive beslaglagt, da bankernes fordringer må regnes for tabte og tilgodehavenderne vil blive afskrevet med en tilsvarende udgiftsføring i indskuddene. Det vil få en del stråmandsselskaber til at ramle fra en kant af.

Efter det gasangreb? Skulle det være muligt at få bankerne til at udveksle oplysninger? Mon ikke?
Alternativet vil jo være, at bankerne skulle bære tabene direkte på egenkapitalen - det tror jeg ikke, de har lyst til.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Trumps møde med de baltiske lande.

Indlæg by Thomas on Tirs apr 03, 2018 10:37 pm

Det er interessant nok at se Trump komme i menneskehænder.
Man kan sige om Grybauskaite, hvad man vil; men hun er begavet og hurtig i hovedet.

Hun havde det samme smørrede grin som Lars Løkke havde. Dvs. hun har også noget på Trump, hvis jeg ikke tager fejl.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Et af de mere latterlige forslag:

Indlæg by Thomas on Tirs apr 17, 2018 11:12 am

Som om Rusland kunne få lov til at importere de varer alligevel - selvom de havde råd.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvad er det, der sker?

Indlæg by Thomas on Søn apr 22, 2018 1:04 am

Ok, der er noget opstandelse omkring Trumps luderhistorier. Men det er formentlig et spørgsmål om at trække tiden ud.
Jeg venter hele tiden på, at Mike Pence skal finde ud af, at han vil bruge mere tid på familien.

Herhjemme kører overenskomstforhandlingerne på det offentlige deres skæve gang. Det er lidt vanskeligt at se, at fagbevægelsen skal føle sig specielt solidarisk med skolelærerne.

Det passer Venstre udmærket, at reformen af den kommunale udligning ikke bliver til noget: Det vil nemlig betyde en nettogevinst for venstre-kommuner. Tilsyneladende bliver også Sønderjylland med DF'ere ramt.

Jeg har nok ret i, at det er førerhundene for Nazi-Marie og Søren Espersen, som er blevet smidt ud af landet. Når man slår i et kobbel køtere, så piber dem, der bliver ramt.

Der er noget under optræk på Grønland. Nallegakkerne vender og vrider sig - det sjove er, at amerikanerne står ved siden af med foldede arme - ikke, at det overrasker.

Trump er blevet alvorligt bange for Putin. (og ja, jeg tror, at Lars Løkke har noget meget ubehageligt på de to - og forbindelsen til Deutsche Bank). Det vil i hvert fald kunne forklare Angela's hjertevarme. Det vil også forklare mødet mellem Stoltenberg og Rutte.
Problemet er, at jeg ikke helt tror på, at Tillersons finte er helt gået op for Trump (hans intellekt er jo udfordret).
Det vi antagelig venter på er: USA vil have Flæskedrengens atomvåben HELT væk inden Kina får belønningen i form af lavere energipriser.
Russerne skal nok være artige: De har jo lige set i Syrien, at deres luftforsvar ikke dur til noget - og Putin risikerer, at Flæskedrengen "kommer til" at tvære Vladivostok ud.

Vi får måske se?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Senatet kritiserer Huset

Indlæg by Thomas on Ons maj 16, 2018 10:10 pm

i sagen om russernes indblanding i valget.

Det er relevant, fordi Huset står til at skifte flertal til demokraterne efter midtvejsvalget.
Senatet har hermed givet en indikation af, hvilken konklusion man vil komme frem til, når Huset fumler sig færdig til at rejse en evt. rigsretssag mod Trump.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Trump er sur over

Indlæg by Thomas on Fre jun 29, 2018 1:06 pm

at Nato ikke bare giver Putin Krim.

Det er såmænd nok rigtigt.

Problemet er, at Merkel givetvis har noget på Trump.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Novichok

Indlæg by Thomas on Tors jul 05, 2018 9:10 pm

Det nye angreb.

Det lægger jo op til nye sanktioner mod Rusland og udvisning af russiske diplomater. Det er nok væsentligt, at May mødes med Merkel.

Her inden topmødet, hvor Trump vil være sit sædvanlige stupide og ubehagelige sig selv. Man er ved at gøre det umuligt for Trump og Putin at lave en lokumsaftale lige bagefter.

Set i lyset af Danske Banks forsat eksploderende sag omkring kriminalitet, så må der være kommet visse navne frem, som også berører de britiske og tyske (dvs. Deutsche) banker.

Tyskland er nok ikke begejstret for den sammensværgelse Trump og Putin har omkring oliepriserne.

Vi har netop set, at Rusland fortsat opbygger guldreserven.

Det problematiske er, at Putin-Versteherne og anti-EU bevægelserne i Europa ikke er afgået ved døden. F.eks. er Tulletåben stadig under den vrangforestilling, at han skal overleve. Vistisen har også bragt russisk propaganda under eget navn.

Nu får vi se?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Mike Pence på skadeskontrol

Indlæg by Thomas on Man jul 16, 2018 9:32 pm

Blandt donorne!
De kan jo på ingen måde siges at være tilfredse med en handelskrig. Helt klart rammer EU's modsanktioner ned i Midtvestens stater.

Efter at Trump har lagt sig ud med Tillerson og olieindustrien, så er vel den eneste reelle donor republikanerne har tilbage: Putin.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Trump og Putin

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum