Thorning spørger om noget hun kender svaret på!

Go down

Thorning spørger om noget hun kender svaret på!

Indlæg by Thomas on Søn aug 10, 2014 12:46 am

Gu' skal Venstre ej komme med en plan!

Det er hende, der er statsminister!

»Venstre skylder at fremlægge en langsigtet plan for, hvordan nulvæksten skal udmøntes, hvilke skattelettelser der skal gives og til hvem,« angriber Thorning, der også harcelerer mod hele blå blok.

Hun véd jo udmærket godt, hvordan den nulvækst skal udmøntes: Der skal fyres skolelærere, socialrådgivere, sociale plattenslagere og andre kommunister. Det har hun så egentlig heller ikke noget imod! Hun bryder sig bare ikke om at sige det - typisk kvindeligt.

Skattelettelserne har hun fået klar besked om! Det skal være på afgifter på virksomhederne og forbrugsafgifter - evt. bundskattelettelser.

Problemet er, at DF, Konservative og LA har så satans travlt med at fortælle Venstre, hvad Venstre skal mene!

Blå blok har mening i det omfang, at DF, Konservative og LA lægger sig helt fladt ned og siger ja og amen til ALT, hvad Venstre forlanger.

Hun véd jo godt, hvad Venstre vil!

»Det sekund statsministeren bliver konkret, er vi til at tale med,« siger udlændingeordfører Karsten Lauritzen (V).

»Jeg forventer mere af statsministeren, end at hun reducerer vores udspil til en lempelse-strammer-debat. Vores ambition er at styre indvandringen bedre og sortere rigtigt,« siger Lauritzen.

Det kællingesludder gider vi ikke høre på! Det er statsministeren, der skal komme med forslag - ikke oppositionen - det er derfor hun er statsminister.

Hendes opfordring til DF er jo også fjollet, fordi den vil kræve, at DF opgiver deres tåbelige EU modstand - helt og aldeles! Det kommer de til!

Om det er værre eller bedre med en kvindelig statsminister - det ved jeg ikke; men det er i hvert fald anderledes!
Hun skal lære at holde op med at skyde andre noget i skoene. Det lykkes ikke: Lars Løkke har fede tæer!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26066
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Thomas Larsen forsøger at oplive en død hest.

Indlæg by Thomas on Søn aug 10, 2014 6:27 am

Rød blok giver ikke mening.

Der er ikke noget alternativ til Helle Thorning som statsminister.

Lars Løkke har jo fint afblokeret en "blå regering". Han har specificeret hvilke områder man kan samarbejde med DF, LA og Konservative. Lad så være, at der ikke er det bitreste til skrighalsene. Man skal imidlertid lægge mærke til, hvad Lars Løkke ikke siger - det ville også være dumt på indeværende tidspunkt - nemlig:

En afskaffelse af alle EU forbeholdene og tilslutning til bankunionen og afskaffelse af kronen.

Det Løkke antagelig vil gøre er at tage forbeholdene i valgkampen ét for ét og se hvordan tåberne falder fra stump for stump. Afskaffelse af politiforbeholdet vil formentlig være nok til at ryste Dansk Folkeparti væk, hvis ikke så vil ØMU'en nok ryste Tulletåben så meget, at han ikke kan holde til at møde vælgerne med det markante holdningsskifte - specielt hvis det skal ske midt i valgkampen. De vil komme ét for ét for hver gang Tulletåben har viklet sig ud af den ene knibe, så kommer han i den næste. Tulletåben er så fornuftig, at han har afskrevet muligheden for en regeringsdeltagelse.

Kronen på værket bliver et krav om at opgive kronen og tilslutte sig Bankunionen. Det vil hverken Konservative eller LA kunne gå med til. Det vil nemlig betyde, at banksvinene bliver stranguleret i egne tarme.

Samtidig har Løkke ikke stillet krav om en redning af landbruget; men konsekvensen skulle være klar: Hvis Socialdemokratiet ikke får fjernet kommunisterne, så bliver der nedlagt arbejdspladser. Løkke stiller ikke krav. Han går da ud fra, at det finder Hellepigen selv ud af - det plejer hun - efter de obligatoriske kvindelige temperamentsudbrud.

Det Løkke er i færd med er at sørge for, at Tulletåben ikke vil pege på ham som statsminister. De peger næppe på Socialdemokratiet, for der vil de blive mødt med et krav om tilslutning til EU. Enhedslisten og SF kan undlade at pege på nogen; men næppe på Liberal Alliance.
Efter alt at dømme kommer der slet ikke nogen egentlig dronningerunde! Statsministeren vil blive anmodet om at danne en regering, der ikke har et flertal imod sig. Det betyder, at Helle Thorning-Schmidt I vil gå tiden ud - der vil blive udskrevet valg, fordi sådan ét skal man nu have en gang imellem - jeg tror ikke engang, det er nødvendigt at regeringen træder tilbage - det er jeg nu ikke sikker på; men det er rimelig sikkert, at Hellepigen umiddelbart efter valget vil erklære at regeringen fortsætter, fordi den ikke har konstateret et flertal imod sig!

Skulle galt være, så spørger Hellepigen alle partierne om de har noget imod, at hun fortsætter, så vil de alle sammen sige: "Ja! Gå!" - ja, lige indtil hun når til Venstre, hvor Løkke vil sige - Næhhh... egentlig ikke!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26066
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Jeg tror Thorning kører dette helt bevidst!

Indlæg by Thomas on Søn aug 10, 2014 4:51 pm

Hun skal finde ud af, hvor smertegrænsen går hos kommunisterne (SF og Enhedslisten).

Venstre har nogenlunde stillet sine betingelser til offentlig skue. Læg mærke til, at EU er ikke en af dem. (altid kikke efter det, der ikke står). Altså nulvækst i den offentlige sektor og skattelettelser til lavindkomster, forbrugere og virksomheder.

Nulvækst kan jo kun lade sig gøre ved rationaliseringer, og her er det let at pege på områderne.

Virksomhedsbeskatningen, den er Venstre ligeglad med. De virksomheder, der tjener penge kan komme uden om beskatningen ved at investere, hvilket, der er behov for. Derfor må overskudsbeskatningen gerne strammes. Hele tjavsen omkring overskudsbeskatningen sidste gang var fordi svenskerne var nød til at sænke deres i det, de har udsultet deres virksomheder, så de ikke kan investere.
Virksomhederne går jo ikke efter et overskud, pengene skal da ikke ud til aktionærerne, de får deres afkast gennem stigende kurser og muligheden for at sælge aktierne, når de har mistet tilliden til, at der er yderligere potentiale.
Næh... afgifterne på virksomhederne skal lempes, så der er et overskud at beskatte.
Når man samtidig har afgiftslempelser (væk med grønne afgifter og andet svineri) og stigende overskudsbeskatning, så vil virksomhederne dels få lavere produktionsomkostninger, dels et incitament til at investere.

Derfor udarbejdes først oplægget som Venstre skal skrive under på. Herunder de redninger af landbruget og afskaffelse af grønne afgifter.

Derefter kører hun et forløb, der rammer Enhedslisten og SF - så de til sidst siger nej!

Så går hun til venstre og strammer de områder, der rammer Enhedslisten og SF hårdest - Thorning vil jo have nakket skolelærerne og visse dele af sundhedsvæsnet - hvorfor der er stillet kræftbehandlingen flere penge i udsigt - de skal skaffes ved hjerteafdelingerne kommer til at spare (jævnfør undersøgelsen af Rigshospitalet - Venstre er sgu da ligeglad med riget, de penge skal ud til sygehusene udenfor København).

Så laver Thorning et forlig med Venstre og evt. Konservative, der jo skal have nogle resultater at vigte sig med. Tulletåben kan stemme for eller lade være.

Så slår hun ud med armene overfor Enhedslisten og SF - tja.... I ville jo ikke være med, så Venstre skulle jo have nogle besparelser på det offentlige - ærgerligt nok rammer det lige Jeres vælgere. Men Venstre er nogle grimme karle!

Hvorefter det hele lander der, hvor det skulle efter Socialdemokratiets mening og hele tiden har skullet.

Venstre har jo klar påpeget, at flextumperne er man ligeglade med, så der kan godt strammes på topskatten, for man kan jo undgå administrationsbidragene ved at få omlagt til fast forrentede, konvertible annuiteter.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26066
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Thorning spørger om noget hun kender svaret på!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum