Lars Løkkes kronik

Go down

Lars Løkkes kronik

Indlæg by Thomas on Fre aug 08, 2014 5:35 am

Kære venner!

Her er betingelserne.

Der er på den ene side en tydelig kant til den nuværende regering. På den anden side er det et diktat til hundehovederne i den "borgerlige" forsamling: I må mene, hvad I vil; men det bliver som jeg siger - eller det bliver slet ikke!

Læg mærke til, at han bestemt ikke er utilfreds med samarbejdet med regeringen; men der er uddelt for mange og for dyre tudekiks af regeringen. Kassen med tudekiks skal lukkes!

Den primitive sjakren for særinteresser gider Løkke ikke! Det med at lave en undergeneralforsamling i et sort tårn - ikke på vilkår! Det er Løkkes udlægning - og ikke nogen andens. Det er ikke et forhandlingsoplæg til de andre borgerlige! De andre må synes, hvad de vil - og holde det helt for sig selv!

Hvis Venstre - og det er Lars Løkke, der bestemmer dér - ikke får det som man vil have det, så er der bedre muligheder med den siddende regering.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

De Konservatives larmende .... øhhh...

Indlæg by Thomas on Fre aug 08, 2014 5:55 am

... tja... bom-bom....

»Så dårlig har Barfoed heller ikke været, at bare det, at der kommer en anden formand, straks får folk til at blive konservative. Det, der rykker noget og flytter vælgere, er en ny politik,« siger Rune Stubager.

Jeg er meget enig i den vurdering. Det er det fidele spytslikkeri for bankerne, der er hindringen. Det er ikke indvandrerpolitikken, undervisningspolitikken o.lign. den er man sådan set enig i; men det er altså ikke dér vitaminerne findes. F.eks. skal banksvinene ikke bestemme EU politikken. Hvis de internationale banker ikke vil følge de internationale regler, så er det ikke de internationale regler, der skal laves om.

»Jeg er sikker på, at vi vil gå frem, men man fordobler ikke sit stemmetal fra den ene dag til den anden, når man vælger en ny leder. Det er ikke personer, der afgør den politiske fremtid, men vores politik. Den skal han som leder kommunikere, og det kommer han til at gøre fremragende,« siger Brian Mikkelsen.

Dvs. det Harry Potter har gjort er på fremragende vis at kommunikere det, der ikke er partiets politik!

Dvs. Platfoed og Potter er bestemt ikke overbevisende!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Indvandrer politikken.

Indlæg by Thomas on Søn aug 17, 2014 2:54 am

Støjbergs debat har nok et dobbelt formål:

Det skal på den ene side holde Thorning til ilden, så hun bliver mere hård i filten med at udrydde kommunister og deres stormtropper. Ser man bort fra importen af decideret kriminelle narkohandlere som støtter for de kommunistiske landsforrædere, så er der tale om en lempning af indvandringspolitikken!
Dernæst er det en markering overfor Tulletåben and his fools - at man skal altså lige skille skæg og snot fra hinanden. Vi skal ikke have flere af indavlskonsulent Pernille Skippers voldsforbrydere ind i landet - tværtimod: De skal ud! Det skal imidlertid ikke gå ud over pæne og ordentlige mennesker fra f.eks. Letland.
Dermed hjælper Løkke på den ene side Thorning - for ingen tvivl om, at de velmanicurerede negle klør efter at kradse øjnene ud på den små spruthysteriske Johanne og det Grønne skadeDyhr - selvfølgelig gør de det! Hellepigen er socialdemokrat!
På den anden side får han klemt Tulletåben, der med deres nuværende indvandrerpolitik hæmmer indvandring af udenlandsk arbejdskraft fra f.eks. Polen. som tager de jobs danskerne ikke vil have.

Det andet hovedformål er at få udslettet banksvinet Kristian Jensen, hvis spytslikkeri overfor bankerne er en trussel mod erhvervslivets finansiering. Hvis kredsen ikke vil genopstille Kristian Jensen - så vil Løkke kunne leve med det uden at tude øjnene ud af hovedet. I det hele taget er der tale om en udrensning af uheldige elementer i Venstre. Der skal nemlig være plads til at nogle af dem, der har måttet trække sig på grund af personlig insolvens, skal komme på plads igen. Jeg tænker på en Lykke Friis f.eks.
En ting man overser med Venstre er, at det er partiet, hvor en karriere kan genoplives - i modsætning til f.eks. de Konservative. Læg mærke til at Løkke anbefaler SuperConnie til at fortsætte som kommissær - evt. på en bedre post.

Berlingske - dvs. Danske Bank - har travlt med at kalde Løkke for svækket og konfliktsky.
Jeg mener det er en fejlvurdering: Løkke anser, hvis jeg ikke tager fejl, Socialdemokraterne for en modstander (til tider med for lidt rygrad); men ikke en fjende. Fjenden for Lars Løkke er ikke engang Tulletåben and his fools (de er ganske enkelt for ubegavede til at tage alvorligt). Nej, fjenden for Lars Løkke er banksvinene - herunder Tulletåben personligt - fordi deres fortsatte forræderi er en konstant trussel mod økonomien-
Her har Løkke Tulletåben i en dobbelt benlås med knogleknuser:
Det er nemlig rent faktisk umuligt samtidig at imødekomme banksvinene, fordi destruktionen af realkreditobligationen gør det umuligt at opretholde fastkurspolitiken, der reelt har medført at importpriserne er faldet og eksportpriserne er steget - uden det har haft nogen negativ effekt på handelsbalancen, for nu at sige det pænt.

Valutapolitik har i dag ikke det fjerneste med den økonomiske politik at gøre: Japan har f.eks. devalueret kraftigt med noget, der minder om 25%. Har det hjulpet på eksporten - ikke det fjerneste! Mængdemæssigt er den japanske eksport uændret - det havde også krævet en forøgelse i mængderne på 33% for at opveje omsætningstabet som følge af devalueringen. Det kan så heller ikke gøre det, for import indholdet i eksporten (skal vi sige ½ af eksporten?), den har nemlig også fået prisforhøjelsen at føle.
En ting er, at det er svært at kompensere i mængder for at eksporten i fremmed mønt kan holde sig; men når samtidig importen, der går ind i eksporten og kun er på midlertidigt tålt ophold indtil det kan reeksporteres, det gør det ganske enkelt umuligt at opretholde noget, der blot minder om fortjeneste, hvorfor mængdeforøgelsen i eksporten naturligvis IKKE kommer.

Hele Morten Messerschmidts øvelse er selvmord!

Manøvren tjener kun ét formål: At redde livet på banker og investorer ved at pengeanbringelse i fremmed mønt giver banker og investorer en kursgevinst, der redder "afkastet". Sparerne - f.eks. pensionssparerne - bliver derimod ruineret, fordi de penge, de får udbetalt er nemlig mindre værd både som følge af importprisforhøjelsen; men også fordi man har destrueret erhvervsgrundlaget.

Omvendt vil en revaluering ikke have nogen særlig gunstig effekt, for der er en grænse for hvor meget mængdemæssigt tilbageslag en prisforhøjelse kan tåle. Abeberegningen siger så at en revaluering på 25% kan bære et tilbageslag på 20%:

Pris 5/4 (25% revaluering) gange 4/5 (mængdetilbagegang) - nu er 5/4 gange 4/5 som bekendt 1 og omsætningen er tilbage, hvor vi startede. (at der så er en mindre importtilbagegang og billigere import, ser vi bort fra i abeberegningen).

Det er den stupiditet vi ser i den japanske økonomiske politik og i udpræget grad i den kinesiske.

For at komme tilbage til Tulletåbens benlås:
Kan man ikke opretholde fastkurspolitikken, så kan man ikke opretholde kronen! Hvilket formål det så har at opretholde kronen, det er forblevet mig et mysterium.

Lars Løkke pointerer: Hvis Tulletåben ikke vil redde banksvinene på pensionisternes bekostning - og det VIL han ikke, så må Tulletåben opgive kronen! Et af to! Enten redder man banksvin som Tulletåben personligt eller også redder man pensionisterne (nogle af dem).
Tulletåben og hans bagland burde være de mest entusiastiske EU tilhængere.

Det er formentlig den måde Lars Løkke har tænkt sig at tortere Tulletåben og hans fjolser!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lars Løkkes kronik

Indlæg by Cirb on Søn aug 17, 2014 10:08 am

Du undervurderer helt konsekvent Thulesen Dahl - og overvurderer Løkkes evner til at beholde bukserne på og hænderne i egne lommer.
Der er mere på Løkke (det flyder i alle hjørner) og han kommer til at dumme sig igen og igen (og igen). 
Løkke kommer til at føre valgkamp i en personsag af vanlige dimensioner - og derefter er han endeligt færdig. 

Thulesen Dahl bliver (gud bedre det) formentlig statsminister en dag og hvis vejen dertil går hen over banker, pensionister og Euro tilslutning, så vil han pænt spise de kameler og bede om en portion til.

Mvh
Cirb

_________________
Sapere Aude
avatar
Cirb

Antal indlæg : 2353
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Aarhus

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lars Løkkes kronik

Indlæg by Thomas on Søn aug 17, 2014 2:20 pm

Cirb skrev:Du undervurderer helt konsekvent Thulesen Dahl - og overvurderer Løkkes evner til at beholde bukserne på og hænderne i egne lommer.
Der er mere på Løkke (det flyder i alle hjørner) og han kommer til at dumme sig igen og igen (og igen). 
Løkke kommer til at føre valgkamp i en personsag af vanlige dimensioner - og derefter er han endeligt færdig. 

Thulesen Dahl bliver (gud bedre det) formentlig statsminister en dag og hvis vejen dertil går hen over banker, pensionister og Euro tilslutning, så vil han pænt spise de kameler og bede om en portion til.

Mvh
Cirb

Tja.... foreløbig har jeg haft en del mere ret end uret.

Det kan da godt være, at der på et tidspunkt sker et eller andet, som jeg ikke har set.

Men....

Altså: Jeg ville ikke blive det mindste overrasket, hvis det lykkes Løkke at få givet SuperConnie en forfremmelse i EU. Det vil nemlig være dødsstødet til de Konservative. Connie er det eneste håb de har - den eneste med hjerne - for ikke at tale om rygrad. Jeg tror faktisk Helle Thorning kan se fidusen - hvad Hellepigen end er, så er det ikke tungt opfattende.

Men Du går igen ud fra at der kommer en borgerlig statsminister - jeg tror det ikke! Ikke ved næste valg - og heller næppe ved det næste igen.

Tulletåben bliver ikke noget - og han véd det. Det tror jeg ud fra den måde, han reagerer på. Som sådan er Løkke ikke utilfreds med Tulletåben, der hvor han er: Han blokerer så dejligt for alle de andre! Tulletåben klipper man hovedet af, når det passer én. Jeg tror det er det egentlige i Tys-tys-manden sagen. Det er så også årsagen til at der ikke sker noget i den sag - og den bliver afsluttet med at nogle komplet ligegyldige journalister forsvinder.
Den farlige for Lars Løkke var Kristian Jensen; men han er heldigvis så dum og uvidende, at han vader i den første og bedste fælde: Nemlig den, at han tror, at han skal være minister - det skal han ikke - Kristian Jensen altså - og Løkke ej heller for den sags skyld.

Den afgørende i EU-parlamentet er Ulla Tørnæs. Den eneste seriøse modstander dér, er Christel Schaldemose; men hun skal lige blive socialdemokrat først. Resten er splittet ad. Morten Messerschmidt er en frydefuld kniv i ryggen på Tulletåben - og omvendt.

Næhhh.... Lars Løkke skal nok køre det EU-sogneråd. Nu blev Stoltenberg ny generalsekretær for Nato - det kunne ikke være meget bedre. Vi skal jo sørge for, at have al indflydelsen dér - ikke en snus til de andre. Danmark kommer til at sidde tungt på hele to af de store kommandoer i Nato. Østersø-kommandoen, der må komme - og Arktisk kommando. Atlant-kommandoen? Er Du vimmer - det næste bliver at foreslå Middelhavet!

De to ting sørger for, at Hellepigen har al den bevægelighed hun har brug for i EU og Nato.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tulletåben

Indlæg by Thomas on Søn aug 17, 2014 2:35 pm

Løkke har Tulletåben nogenlunde dér hvor han vil have ham.
Var det bare det med Danske Bank, så ville Tulletåben have hældt vand ud af ørerne og bla. bla. bla. - og lavet Bankunionen. Bankunionen kommer; men ved at Dansk Folkeparti undlader at stemme.

Men der er noget andet på Tulletåben - og jeg aner ikke hvad det er; men det er grimt. Ellers ville han ikke cykle rundt på den måde.

Læg også mærke til, hvordan Løkke får Hellepigen til at skaffe vækst og arbejdspladser med sin EU-politik - alle andre steder end blandt flextumperne i København og Nordsjælland, hvor Venstre ikke har noget nævneværdigt af stemmer - ikke så længe de konservative er i Folketinget. Løkke kan godt styre de sogneråd.

Nu skal der lige laves nogle gode solide arbejdspladser i Ålborg, Skrydstrup og Karup - og få alle andre til at betale for dem - nordmændene f.eks.
Noget skal jo samle piloterne fra SAS op.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lars Løkkes kronik

Indlæg by Cirb on Søn aug 17, 2014 3:30 pm

Jeg begynder at tro Løkke på mange måder er det største politiske talent i DK siden Kragh -problemet er bare at hans privatliv om muligt er et endnu syndigere rod end Kraghs var. 
Tiden er en anden, det bliver ikke ved at gå godt, og du kan glemme alt om at Løkke reformerer sig selv. 
Manden er 50 - pletterne på leoparden sidder, hvor de sidder.

Thulesen er populist og opportunist, men med ambitioner om at overhale Løkke og whats´his name venstre om, og sætte sig tungt på den nationalkonservative socialt ansvarlige midte i dansk politik. Det kræver at hans parti gennemgår en benhårdt styret politisk modningsproces, hvor det gør sig spiseligt for erhvervsliv og mere almindelige vælgere, uden at støde alt for mange at de tidligere basis vælgere fra sig. Som en del af den proces kommer du blandt andet til at se DF accepterer EU og euroen, men stadig væk vil vifte med symbolske sær-standpunkter,når muligheden melder sig (som feks patentdomstolen). Thulesen er slet, slet ikke dum og jeg er overbevist om at øvelsen kommer til lykkedes.
Lars Løkke bliver næppe borgerlig statsminister, men Thulesen gør. Ti år fra nu er mit bud.

Mvh
Cirb

PS. Hvem er de eneste der kan gå løs på kommunister og fagforeninger ? Rigtigt - Socialdemokratiet. Hvilket er det eneste parti der kan sige det er nødvendigt at indføre euroen og blive troet ?

_________________
Sapere Aude
avatar
Cirb

Antal indlæg : 2353
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Aarhus

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lars Løkkes kronik

Indlæg by Thomas on Søn aug 17, 2014 5:29 pm

Cirb skrev:Jeg begynder at tro Løkke på mange måder er det største politiske talent i DK siden Kragh -problemet er bare at hans privatliv om muligt er et endnu syndigere rod end Kraghs var. 
Tiden er en anden, det bliver ikke ved at gå godt, og du kan glemme alt om at Løkke reformerer sig selv. 
Manden er 50 - pletterne på leoparden sidder, hvor de sidder.

Thulesen er populist og opportunist, men med ambitioner om at overhale Løkke og whats´his name venstre om, og sætte sig tungt på den nationalkonservative socialt ansvarlige midte i dansk politik. Det kræver at hans parti gennemgår en benhårdt styret politisk modningsproces, hvor det gør sig spiseligt for erhvervsliv og mere almindelige vælgere, uden at støde alt for mange at de tidligere basis vælgere fra sig. Som en del af den proces kommer du blandt andet til at se DF accepterer EU og euroen, men stadig væk vil vifte med symbolske sær-standpunkter,når muligheden melder sig (som feks patentdomstolen). Thulesen er slet, slet ikke dum og jeg er overbevist om at øvelsen kommer til lykkedes.
Lars Løkke bliver næppe borgerlig statsminister, men Thulesen gør. Ti år fra nu er mit bud.

Mvh
Cirb

PS. Hvem er de eneste der kan gå løs på kommunister og fagforeninger ? Rigtigt - Socialdemokratiet. Hvilket er det eneste parti der kan sige det er nødvendigt at indføre euroen og blive troet ?

Tulletåben - er ikke til at blive statsminister - det er meningen med, at han endnu sidder dér, hvor han sidder. Det er da meget rart at sørge for, at populisterne aldrig får indflydelse.
Nu er Lars Løkke ikke værre end andre er - og den politiker, Du leder efter - findes ikke - Thorning er nok det nærmeste.

Men Du har nok ret i, at Tulletåben skal bruges til at få indført euroen og komme af med forbeholdene. Det skal nok komme.

Løkkes privatliv i kaos - nej, det er der ikke noget, der tyder på. Det var Platfoeden, der blev skilt. Nu er de konservative nødt til at få en bøssekarl, som LA. Der er faktisk en del, der tyder på, at Løkke rent faktisk er en rigtig flink fyr. Jeg tror han har ro på bagsmækken: Bare se, hvordan han kører Helle Thorning.
Det gør han nemlig helt rigtigt - som en geskæftig kone. Hun skal såmænd nok komme, når hun opdager, hvem, der i sidste ende bestemmer. Hun kan da godt få lov til at bestemme - det Løkke altså er enig i.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det kan da godt være alligevel

Indlæg by Thomas on Søn aug 17, 2014 9:48 pm

At Lars Løkke bliver statsminister; men så skal Socialdemokratiet gå meget hårdere til kommunisterne. Det er ikke nok med at gå til deres vælgere; men man må gå efter personerne i SF og Enhedslisten.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lars Løkkes kronik

Indlæg by Cirb on Man aug 18, 2014 5:40 pm

Thomas skrev:
Løkkes privatliv i kaos - nej, det er der ikke noget, der tyder på. Det var Platfoeden, der blev skilt. Nu er de konservative nødt til at få en bøssekarl, som LA. Der er faktisk en del, der tyder på, at Løkke rent faktisk er en rigtig flink fyr. Jeg tror han har ro på bagsmækken: Bare se, hvordan han kører Helle Thorning.

Hun er da kønnere end Ulrikke

Ro på bagsmækken ? Tjaa, måske.......

Mvh
Cirb

_________________
Sapere Aude
avatar
Cirb

Antal indlæg : 2353
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Aarhus

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvis Hellepigen tror hun kan køre på frihjul, så tager hun fejl.

Indlæg by Thomas on Tirs aug 19, 2014 7:23 pm

Ganske godt trukket op.

Først og fremmest får han fortalt Tulletåben, at han godt kan gå i omklædningsrummet.
Dernæst får han fortalt de to konservative, der måtte være tilbage, at der er alternativer - og Liberal Alliance, at det fine med at tænke selv, det kan bankerne godt lade være med - det er der mere kvalificerede til.

Han får fortalt Thorning, at hun godt kan lægge mere kant til kommunistsvinene og anvende større grusomhed der. Ellers er ordvalget som en socialdemokratisk partiparole; men hun véd godt, hvad der menes.
Samtidig er han helt klar på, at det er ikke statsministerposten som sådan, han går efter!
Hun kan da godt fortsætte med at være statsminister - hvis hun altså gør som han vil have det.

Fidusen er jo også, at man skal ikke have folk på kontanthjælp: De skal i arbejde! Så bestikkelse til narkohandlende indvandrerbander - den skal fjernes. Pointen er også indirekte, at det kommer til at ske udenfor København og Nordsjælland. Og der er ingenting til banksvinene.

Ellers undgår han omhyggeligt hele finanssektoren og de tæsk de skal have.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tulletåben torsker videre!

Indlæg by Thomas on Ons aug 20, 2014 1:35 am

Thomas skrev:Kære venner!

Her er betingelserne.

Der er på den ene side en tydelig kant til den nuværende regering. På den anden side er det et diktat til hundehovederne i den "borgerlige" forsamling: I må mene, hvad I vil; men det bliver som jeg siger - eller det bliver slet ikke!

Læg mærke til, at han bestemt ikke er utilfreds med samarbejdet med regeringen; men der er uddelt for mange og for dyre tudekiks af regeringen. Kassen med tudekiks skal lukkes!

Den primitive sjakren for særinteresser gider Løkke ikke! Det med at lave en undergeneralforsamling i et sort tårn - ikke på vilkår! Det er Løkkes udlægning - og ikke nogen andens. Det er ikke et forhandlingsoplæg til de andre borgerlige! De andre må synes, hvad de vil - og holde det helt for sig selv!

Hvis Venstre  - og det er Lars Løkke, der bestemmer dér - ikke får det som man vil have det, så er der bedre muligheder med den siddende regering.

Snotaben har IGEN ikke hørt efter i timen

Løkke skrev:Det bliver som jeg siger - eller det bliver slet ikke!

Løkke kan leve med Hellepigen som statsminister; men det er langt fra givet, at han gider høre på åndsvage narrehoveder. - Eller rettere: Det gider han ikke.
Tulletåben kan stemme for eller han kan lade være - Venstre vil danne flertal med dem, der fører en politik nærmest på Venstres og man gider ikke høre på banksvins utidige indmeldinger og meeeeeninger.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Venstre afviser DF!

Indlæg by Thomas on Ons aug 20, 2014 11:24 am

Stemmer på DF er spildte.

Det er derfor Lars Løkke går ud nu!

Venstre kan få sine ting igennem sammen med Socialdemokratiet i rimelig grad, så Venstre har ikke noget motiv til at gå i regering. Hvis DF ikke kan støtte en Venstre statsminister - uden forbehold og egne meninger - så kan de lade være.

Det er Løkke, der kridter banen op! DF får ikke en hujende fis!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lars Løkkes kronik

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum