Løkke ER altså mere snu end de andre.

Go down

Løkke ER altså mere snu end de andre.

Indlæg by Thomas on Man jan 29, 2018 2:40 pm

Der bliver ikke nogen sag!

Det på trods af, at Berlingske og Danske Bank forsøger at piske den op, hvilket vil være meget, meget uklogt af dem. Men sådan er de jo! Dummere end snot. Snot kan i det mindste finde en udvej......


 1. Løkkefonden har et formål, som ingen kan være uenig i! Heller ikke de satanisk ondskabfulde skolelærere. At Løkke bruger sin fritid på at afhjælpe følgerne af lærernes nedværdigende mishandling af andre folks børn.
  Det at være radikal er ikke en holdning: Det er en karakterbrist!
 2. Altså: Løkke har ikke noget personligt finansielt ud af det - tværtimod: Han bruger sin sparsomme fritid til at hjælpe ofrene for Folkeskolen! Det er nok noget, han gerne gør og som er i overensstemmelse med hans sociale engagement.
  Det er da et formål, som Løkke og alle kan stå inde for?
 3. De konservative og Danske Bank skal nok holde deres kæft, fordi Lene Espersen og Brian Mikkelsen så skal til at fortælle om "fiskerpigens" adgang til "kvotekonger" og "lånet" i Brian Mikkelsens sommerhus.... og værdiansættelsen af det. Henholdsvise.
  Det er en debat ingen konservativ kan være interesseret i?
  Specielt ikke socialdemokraterne, der havde et lille problem med Ritt Bjerregaards boligforhold.
 4. Hvordan er det nu lige med Anders Samuelsens private forhold og kriminelle?
  Alvorlig sag Hans Engell? Dig med Dit anstrengte forhold til færdselsloven, whisky i godt selskab og betonklodser? Du ved da godt, hvad der i folkemunde betegnes som "Hans Engell's Plads.
 5. Men det perfekte er Tulletåben!
  Hvordan kan Tulletåben være medlem af Nationalbankens bestyrelse, når han på alle mulige måder i Nordea's interesse forsøger at sabotere løsningen af Nationalbankens opgaver?
  Nationalbanken, der mener det tåbeligt og dyrt at opretholde kronen som selvstændig valuta. Det er det så også; men det bliver Nordea,
  der kommer til at betale - så må de så selv finde en udvej for at fedte tabet af på Putin personligt; men det går vel også?
  Pia Kjærsgaard ville rende rundt på Christiania og personligt lege politibetjent - det var heller ikke smart, når man tager hendes families anstrengte forhold til Dit og mit i betragtning?
  Hvad Tulletåbe? Du ser noget MAT ud?


Fortæl ikke Løkke, hvordan man kører et sogneråd!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hjort Frederiksen sætter Tulletåben på plads.

Indlæg by Thomas on Tirs jan 30, 2018 4:24 pm

Ib Poulsen er blevet sendt i byen af Tulletåben - nu må han så til at få snor i lænkehunden igen.

Man har givetvis intet sagt til Tulletåben: Han ved godt hvordan et glashus med gennemtræk ser ud - det har tremmer for vinduet.
Her er de politiske argumenter alt rigelige.

Ib Poulsen er nemlig valgt i Skive. Problemet med krigsministeren er, at trænet ligger i Skive og er dermed en af byens største arbejdspladser. Det ville jo ikke være så rart om Ib Poulsen ikke kan rejse hjem. Men venstre i Skive har noget på Ib Poulsen, selvom de har støttet venstreborgmesteren.
Man har altid noget på hinanden i mindre byer - og det man har på Ib Poulsen er formentlig grimt.

Det er alt rigeligt. Man behøver slet ikke at sige noget. At det er Hjorten, der så tydeligt ikke siger noget peger på sammenhængen til forsvarsforliget, hvor jeg var overrasket over, at der ikke stod noget om indkaldelse af værnepligtige til Skive. Som jeg så det, var trænet end ikke nævnt.
Nu bliver det så brugt til at lukke munden på både Ib Poulsen og Nazi-Marie. De værnepligtige skal jo ikke lege politibetjente - de skal være lastbilschauffører.

Jeg har så også givet Messmann sådan en på frakken mht. til Prinsens Musikkorps - foreslog ham, at man krævede det overført til flyvevåbnet. Det kan det så også godt organisatorisk. Om det har været udslaggivende? Aner det ikke; men opera kan meget mere end som så.
Overførslen af Prinsens Musikkorps til Flyvevåbnet ville jo give statsministeren mulighed for at anvende det til repræsentative formål. Det tror jeg ikke ville være populært i Skive, hvis det ikke blev til noget.
Jeg må tilstå, at jeg gav Messmann tipset, fordi jeg véd, at han er en del mindre begavet end han selv tror, så han ville blokere for forslaget.
Det ville da være synd for et udmærket orkester (og der bliver en del øvelsesflyvning - der er to ekstra besætninger til Hercules i forsvarsaftalen).

Ib Poulsen, som jeg holder mig for god til at kende, er decideret åndssvag gik i fælden med begge ben samlet. Han var den éneste, der ikke skulle sætte sig på tværs.

Se Skive Lufthavn ( 56°33'8.44"N,  9°10'13.51"Ø) - ja, en sådan findes rent faktisk - med en bane på 1100 meter. Det er tydeligvis ikke en overvældende god forretning.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at statsministeren rejste med Hercules. At det så var for at hævde dansk ret til at flyve hvor det passer os, det er formentlig det afgørende - alene det, at Challenger'en var sendt med dronningen til Ghana som afledning - det siger en del.
Jeg begynder at tro, at den med Spartan også falder på plads.

Tillerson roste i hvert fald forsvarsbudgettet kraftigt.

Det er netop sådanne småbaner, som vil være perfekte til Spartan - jeg tror en Hercules kan bruges, selvom takstregulativet kun går op til 10 tons; men jeg syntes, at jeg så en Challenger.

Hvor meget det har haft indflydelse? Aner det ikke; men det har måske sikret 100% ydmygelsen af Tulletåben - måske, måske ikke.

Det er jo sådan, at man skal passe på ikke at stille sig hindrende i vejen, når ens fjende står og vakler med lokumssnoren om halsen; men man kan sørge for, at selvmordet bliver udført med størst mulig smerte.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nord Stream 2 er sendt

Indlæg by Thomas on Man feb 05, 2018 12:15 am

i udvalg på ubestemt tid.

Det kan godt tage mange år inden papirnusserne får snøvlet sig færdige.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvilke kort sidder Løkke med på hånden?

Indlæg by Thomas on Man mar 26, 2018 1:26 pm

Det er meget svært at vide!


 • Vi kan være rimelig sikker på, at Danske Bank er brudt sammen og har tilstået et eller andet - og nu er politiet behjælpelig.
 • Der er forsvundet ca.70 mia. fra kontantindskud i Nationalbanken - uden at DKK er steget nævneværdigt overfor EUR. OK SEK og NOK har haft stigende vekselkurs; men det, der betyder noget er forholdet til EUR.
 • Hele sagen omkring Nord Stream 2 - her har Danmark fingeren på aftrækkeren. Det tyske socialdemokrati har skullet gennem en medlemsafstemning for at gå med i endnu en Merkel regering. Der er nogen, der er i store vanskeligheder der.
 • Udvisning af russiske diplomater - en i princippet symbolsk gestus - diplomater har man på lager i massevis.
 • Dansk Folkeparti er blevet afblokeret med, at Nazi-Marie (og hvem i alverden kunne finde på at udgive Marie Krarups gymnasiestile, som end ikke er forfattet af hende?) er blevet sat på plads af Søren Espersen. Det er så til at tage og føle på. Med udnævnelsen til kommitteret for Hjemmeværnet har man kunnet få fat i kraven på ham - og få fortalt ham, hvilke kræfter DF ligger og roder med - kræfter, som han slet ikke kan overskue. Den er så rimelig klar.
  Det bemærkelsesværdige er - igen - at Tulletåben slet, slet ikke har noget at sige i den forbindelse. Det tyder på, at man har kunnet dreje armen om på Nordea.
 • Hvis man har både Danske Bank og Nordea i benlås, så begynder formentlig en del af transaktionerne i det britiske bankvæsen at blive en del mere gennemskuelige - for slet ikke at tale om Deutsche Bank, som er den nogenlunde direkte forbindelse til Trump.
 • Bankforbindelsen er væsentlig, fordi det vil have indflydelse på hvilke ejendomme i Storbritannien Kronen kan lægge sin klamme hånd på - og helt enkelt konfiskere!


Det er så én vanskelighed; men nok så interessant er hvilket kort spiller han?
Det er nok rimelig usandsynligt, at han bruger de største kanoner i arsenalet - dem kan man jo få brug for senere......
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Theresa May besøger Danmark 9/4 2018

Indlæg by Thomas on Tirs apr 03, 2018 4:01 pm

Datoen er noget uheldssvanger.

Lars Løkke Rasmussen:

 • Jeg forventer, at Theresa May og jeg vil drøfte forholdet til Rusland efter giftangrebet i Salisbury.
  Danmark har nok fået Norge(?), Sverrig og Finland på banen på Storbritanniens side. De 3 baltiske lande har udvist 5 så disse lande kommer på linje med de skandinaviske.
 • Vi vil selvfølgelig også drøfte Storbritanniens beslutning om at forlade EU. Danmark ønsker det tættest mulige bånd mellem EU og Storbritannien. Men det skal være baseret på den rigtige balance mellem rettigheder og pligter, siger Lars Løkke Rasmussen.
  Det er første gang, jeg har set en reference til den gamle aftale mellem Kohl og Thatcher. Den gik - så vidt jeg kan gennemskue ud på: Tyskland ville betale for Storbritanniens medlemskab af Nato til gengæld for Storbritanniens uforholdsmæssige bidrag til Tysklands sikkerhed.
  Når man tager det ynkelige bidrag til sikkerheden, som Tyskland yder, i betragtning, så er det ikke rimeligt, at Storbritannien afkræves yderligere forpligtigelser: Altså er til grin for sine egne penge!
 • Storbritanniens farvel til EU er en realitet, og nu må vi fokusere på at minimere skaderne ved skilsmissen. Derfor er jeg glad for de resultater, der er opnået i Storbritanniens forhandlinger med Kommissionen.
  Sagen er at Frankrig hverken kan eller vil udfylde den sikkerhedspolitisk plads, som Storbritannien har i Tysklands sikkerhed.
  Her skal vi også lige gøre opmærksom på, at man har fået Canada om bord i sikkerhedspolitikken i det baltiske, som er af vital betydning for Tyskland - hvor Tyskland hverken kan eller vil træde i stedet.
 • De historiske bånd mellem Danmark og Storbritannien vil altid bestå. Det gælder ikke mindst på sikkerhed, hvor vi fortsat vil være nære allierede i Nato, siger Lars Løkke Rasmussen forud for mødet med Theresa May.
  Dvs. i denne diskussion er Danmark på Storbritanniens side. Man er fuldt ud klar over, at Tyskland er genneminfiltreret af kommunistiske landforrædere - det er vi også i Danmark; men nu vil vi nok knalde de nazistiske skolelærere ned. Om ikke andet, så for at skaffe et rekrutteringsgrundlag for flere konstabler. Der er 50.000 skolelærere, der hele livet ikke har gjort andet end skade (hvilket Lars Løkke véd alt om gennem sin "Løkke-fond".


Lars Løkke siger aldrig ret meget; men når han siger noget, skal man lytte efter.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Løkke besøger/har besøgt Portugal og Spanien.

Indlæg by Thomas on Fre apr 13, 2018 2:21 pm

Efter, at have snakket med Merkel - og (mit gæt) overbragt den gode nyhed, at Danmark og Holland vil kunne være alternativ leverandør på gas, så har han også nævnt vigtigheden af at få integreret det europæiske elnetværk.

Det var i hvert fald det, han talte om, han havde taget op med Portugal.

Problemet med vindenergi er, at den er så svær at styre. Det betyder ikke, at man ikke kan gøre det ved at bruge f.eks. kulkraftværker som regulator; men det betyder, at Germania skal se og få lettet sin fede røv og komme i arbejdstøjet.

Jeg tror imidlertid, at udover energiforsyningen, så har Løkke fyret op under nasalvokalerne mht. modtagelse af amerikanske forstærkninger.

Ikke at Spanien og Portugal ikke er vigtige energimæssigt, fordi skal den importerede gas i land, så skal det altså ske fra Atlantkysten - man VIL IKKE HAVE gastankskibe sejlende som bomber gennem Gibraltar! På sigt skal man naturligvis have gassen fra Nordafrika; men de håndklædehoveder, så kan det tage sin tid.

Det sikkerhedspolitiske aspekt er: USA har brug for de Portugiske og Spanske havne.
Hertil kommer så, at Azorerne, Madeira og Tenerife er vitale som - om ikke andet end - reserver for de Spanske og Portugisiske lufthavne til tankning af de amerikanske transportfly - ellers kan de ikke flyve med fuld last - sikkerhedsmæssigt forsvarligt.
Disse Atlantisk Øer har så den fordel, at de er relativt nemme at beskytte mod terrorister. Der er satans langt at svømme fra Costa del Sol.

Nu har jeg ikke Lars Løkkes storpolitiske fortrolighed; men vi har altså set, hvordan han tumler Nazi-Marie og Søren Espersen. Løkke er så også den politiker, der har det bedste overblik - i USA og Europa.
Det vil være dumt se bort fra muligheden for at Løkke vil fremme de danske interesser ved at lave en lokumsaftale.
Løkke er ret så åben omkring vindenergien:

Danmark har en vital interesse i, at det tyske elnet er opdateret. Danmark har ligeledes en vital interesse i infrastrukturen fra Holland til Estland. Helle Thorning fik ikke lagt benlåsen på Merkel godt nok - idéen var udmærket; men udførelsen kunne have været mere effektiv. Skulle Tyskland ikke være interesseret i energi til halv pris?
Kan det skade den tyske konkurrenceevne??? Nej, vel?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

JyllandsPosten vrøvler

Indlæg by Thomas on Ons maj 02, 2018 5:51 pm

Som en hashlallende skolelærer.

Løkke sidder såmænd fast nok i stolen - også efter et valg.
Folk kan stemme på LA, Konservative og Dansk Folkeparti alt det, de vil; men alternativet til Lars Løkke som statsminister vil være meget, meget værre for dem.
Alene det, at Socialdemokraterne skal tage bare en lille smule hensyn til SF/Enhedslisten og de Radikale - det er så igen et spørgsmål i hvilket omfang de Radikale og Altenativet overhovedet kommer ind - hvilket skulle nulstille den foreliggende mulighed for, at de Konservative forsvinder.

Socialdemokraterne har ikke den store lyst til regeringsmagten på SF/Enhedslistens nåde. Nazi-svinet Bondo gambler på, at han kan få loven om arbejdstiden ændret efter et valg. Selvfølgelig kan han ikke det.
Hvis Løkke har en fejl, så er det, at han måske - efter Socialdemokratiets mening ikke er brutal nok overfor de miljøfimsende kommunister - her tror jeg så, at man tager fejl.
Løkke har ikke gjort andet end at skubbe stemmer væk fra sig: Til Socialdemokratiet.

LA, Konservative og Dansk Folkeparti får INTET!

Det samme som med SF/Enhedslisten, der heller ikke får andet end ydmygelser fra Socialdemokratiet: Socialdemokraterne ved præcis, hvad prisen er for Lars Løkkes stemmer.

Tulletåben skal nok makke ret! Man har for meget på ham!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Den har Løkke regnet helt godt ud.

Indlæg by Thomas on Lør nov 24, 2018 1:42 pm

De flextumpede skolelærere kan man stole på, som afskrækkende eksempel.

Tulletåben, Bøssesvinet Pape og undermåleren Samuelsen skal nok falde til patten, når de ser, hvad alternativet er.

Socialdemokratiet skal nok blive rolige med hensyn til skattelettelser i Gentofte. Når altså Enhedslisten skal trække dem til Venstre.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nu er Putin sur på Løkke.

Indlæg by Thomas on Ons dec 05, 2018 6:08 pm

Det tro fanden, Løkke har formentlig sin klamme hånd på Putins penge.

Men det er jo også sådan at Putins lille luder og banksvin står til omfattende fængselsdomme. Tulletåben har ikke haft meget at sige i nogen som helst forbindelse: Dertil er hans ejers skattesvindel lidt for pinlig.

Samtidig er den snu Løkke så langt nede i den internationale rangorden, at Putin ikke personligt kan bemærke noget. Den åbenlyse foragt for Trump ville være lidt for meget, at vise, at han er sur på Løkke.

Men det leder mig til, at formode at Løkke - når nu finansloven er i hus (og her har finansministeren bedt om frist til mellem jul og nytår) - at der kommer en vedtagelse af et massivt investeringsprogram for forsvaret. Vi taler snildt 20 mia. oven i hatten.

Danmark har jo en fantastisk stærk position, fordi vi har egen olie - og nu vil man lede gas fra Norge til Tyskland. De olieledninger vil blive forsvaret.
Der vil også blive tale om investeringer i Storm Shadow (formentlig).
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Løkke ER altså mere snu end de andre.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum