Økonomidebatten.dk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Er det patruljeskibet Pavel Derzhavin, der er blevet ramt?

Go down

Er det patruljeskibet Pavel Derzhavin, der er blevet ramt? Empty Er det patruljeskibet Pavel Derzhavin, der er blevet ramt?

Indlæg af Thomas Søn Okt 15, 2023 6:18 am

Det blev sydfrontens talsmand Hanna Maliar spurgt:

Det véd jeg ikke; men det er meget troligt, at deres skibe løber på egne miner. F.eks. holder de møder, det forkerte sted.

Jeg tror ikke, at hun véd det; men kommentaren er elegant.

At befrielsen af terræn ikke er som håbet er nok mindre væsentligt:

 1. Når russerne lader 1-2 brigader blive slagtet på mindre end en uge, så er det også et resultat. Det selvom en større eller mindre del er straffede for, hvad andre også vil kalde: Alvorlige forbrydelser. At de ikke skulle have dødsstraf i Rusland er ikke så lidt af en tilsnigelse.
  Det er nok i mindre grad, fordi materieltabene følger samme mønster.
 2. At man ikke kan rykke frem i efteråret/vinteren er nok også lidt af en tilsnigelse - det bliver så ikke med kampvogne - det er noget andet.
  Man kan ikke helt regne med tallene fordelt på dage, fordi det har været tåget (så dronerne ikke har kunnet flyve og filme, så video bekræftelse er svær at opnå. Men set over et par dage, så kan man nok regne de ukrainske tal for rimeligt på
 3. USA har iflg. en video fløjet flere HIMARS ind.
 4. Man har tilsyneladende fået de bomber med vinger, så de kan affyres fra HIMARS. De er utvivlsomt nok at foretrække fremfor dyre ATACMS raketter. De er ikke så lidt billigere. At sprængladningen så er mindre gør ikke så meget, når russerne insisterer på at holde møder ovenpå ammunitionen.
 5. Man kunne teoretisk set ofså ramme dem med fly; tmen da der er tale om rimeligt stationære mål, der kan forsvares med luftværn, så er det nok fornuftigt at anvende artilleri.
 6. Man har ramt den russiske Sortehavsflåde og den er nok så væsentligt et mål.
 7. Når Putin kan få sig selv til offentligt at postulere, at man sandelig ikke har sat olieprisen ned - nej ikke målt i rubler; men da rublen er voldsomret devalueret - og jo kineserne kan også læse og skrive. Det er så forklaringer, der i sin stupiditet ville gøre enhver folkeskolelærer stolt - at nogen kan måle sig i uduelighed, løgnagtighed og tåbelighed med deres skolelærer nonsens.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34167
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum