Økonomidebatten.dk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Tidligere PET chef.

Go down

Tidligere PET chef. Empty Tidligere PET chef.

Indlæg af Thomas Søn Okt 08, 2023 7:24 pm

Langer ud efter alt og alle:  1. Det er utilgiveligt naivt at gå ud fra, at kriminelle ikke har infiltreret PET. Og Russere FET. Selvfølgelig har de det. Desuden er politiets evne til at behandle landsforræderi mere end tvivlsom. Jeg taler af erfaring. Hvis nogen  træffer tidligere PET-chef Birgitte Stampe, så kan de passende spørge om hvordan hun dog endte som politimester i den udørk til Nordsjælland. Bare rolig - hun lyver dig lige op i fjæset.
  2. Fjolset glemmer, at politikere snakker sammen - også internationalt, hvilket er specielt udpræget for danske politikere - ganske enkelt fordi Danmark er med i stort set alle internationale samarbejder, som jeg tidligere har påpeget. De bedste allierede spionerer også i egen interesse i Danmark - NATURLIGVIS. Politiets arbejde om pengevask og narkohandel er så lemfældig, at det må siges nærmest at bistå kriminaliteten.
  3. Han brokker sig over, at være blevet smidt hjem - uden forklaring. Selvfølgelig får han ikke det! Med den oplysning vil det tage ham 3 minutter at finde ud af, hvem, der har gjort ministeren så velinformeret - og hvem, der har lækket.
    Begrundelser givet i forbindelse med opsigelser kan ikke bruges til ret meget, da de er beregnet på at skjule de virkelige årsager.


Hvis man vil forstå samspillet mellem politikere og embedsmænd, skal man se (gense) "Yes, minister." Serien.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34167
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum