Økonomidebatten.dk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Lars Løkke udspiller hele banden.

4 deltagere

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Næste

Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Lars Løkke udspiller hele banden.

Indlæg af Thomas Tirs Maj 24, 2016 5:42 pm

Det, der tegner sig nu er:

Løkke har fået Island og Norge med på, at Danmark og evt. Norge/Holland tager luftforsvaret af Island på en permanent basis.
globema
Det betyder nemlig, at USAF kan forskyde en middel bataljon med C-17 Globemaster III:

Fly_______________C-17____C-5B
Tomvægt/tons_______128172
Nyttelast/tons77122
Max. startvægt/tons265381
Fuel vægt max/tons110170
Max fuel v. max vægt________6087
Der kan I se problemet: Ved max. nyttelast er tankene kun fyldt halvt op! Dvs. de skal tanke midtvejs.
Dvs. 1 Eskadrille C-17 og 1 C-5B kan i ét løft flytte en 50 pansrede køretøjer, som nok er det, der går til en medium bataljonskampgruppe.

Fidusen er:


 • Der kan landsættes en BTN direkte fra USA. Det kan man også med mellemlanding i England/Skotland; men det er to BTN samtidig!
  Hvis der allerede er en bataljon under øvelse - f.eks. kampvognsbataljonen, så er der en brigade.
  Det går nemlig ikke direkte til Danmark: Der er for langt til at flyve med halv tank!
 • Man skal ikke bruge tankere. Man kan bare gøre det. Man kan samtidig forskyde en eskadrille F-22 - det kræver så nogle flere mellemlandinger; men det kan gøres.
 • Det er en helt ny sikkerhedspolitisk handlemulighed, som USA har fået til at hævde sine nationale interesser. Uden at skulle bede om ekstra penge til det - hvilket en "Lame Duck" præsident sandsynligvis ikke kan gøre.
 • Det er så også hjulpet af, at Danmark køber F-35, således, at den besparelse kan hældes over på basebudgettet - det passer nogenlunde med ca. 3 mia. USD - dvs. det er ikke en forsvarsudgiftsudvidelse i USA.
 • Vi skal lige tage i betragtning, at Lars Løkke er gammel finansminister - han er en mester i budgetgymnastik. Den her vil gå igennem forsvarsudvalget i begge kamre - uden problemer.


Der er så yderligere en styrkelse af præsidentens magt overfor kongressen.

Der er nok ikke mange, der erindrer Pueblo-affæren.

Den er nemlig interessant i denne sammenhæng:
USS Enterprise was located 510 nautical miles (940 km) south of Pueblo, yet its four F-4B aircraft on alert were not equipped for an air-to-surface engagement. Enterprise's captain estimated that 1.5 hours (90 minutes) were required to get the converted aircraft into the air. By the time President Lyndon B. Johnson was awakened, Pueblo had been captured and any rescue attempt would have been futile
Det er en sag, der til de grader stadig svier, fordi skibet stadig er opbragt af Nordkorea.
Det giver USA en mulighed for at reagere med den fornødne fart og brutalitet, så man ikke bliver stillet overfor et fait accompli - hvilket jo er en standard taktik fra Putins side.

Men der er mere endnu: En af konsekvenserne var vedtagelse af War Powers Resolution of 1973. Den lov har lige siden Pueblo-affæren været præsidenten en klods om benet.

It provides that the U.S. President can send U.S. Armed Forces into action abroad only by declaration of war by Congress, "statutory authorization," or in case of "a national emergency created by attack upon the United States, its territories or possessions, or its armed forces."

The War Powers Resolution requires the President notify Congress within 48 hours of committing armed forces to military action and forbids armed forces from remaining for more than 60 days, with a further 30 day withdrawal period, without a Congressional authorization for use of military force or a declaration of war by the United States. The resolution was passed by two-thirds of Congress, overriding a presidential veto.

Se det er der, de 48 timer formentlig kommer fra.
Så har præsidenten 3 måneder til at få Kongressens godkendelse.

Se det betyder, at præsidenten kan sende styrker i kamp - nedkæmpe fjenden og tage hjem igen - bare der ikke går mere end to måneder. Hvis han altså kan komme frem indenfor 48 timer.

Det vil gøre USA i stand til at optræde mere troværdigt, fordi man ikke skal vente på, at kongressen får vævet sig færdig. Obama har til de grader lagt tingene til rette for Hillary, hvis hun bliver præsident.

Se selv:
It has been alleged that the War Powers Resolution has been violated in the past – for example, by President Bill Clinton in 1999, during the bombing campaign in Kosovo. Congress has disapproved all such incidents, but none has resulted in any successful legal actions being taken against the president for alleged violations.

Problemet er, at USA er for lang tid om at reagere.

Det gør også, at præsidenten kan give Combat Commanders en forholdsordre så de kan handle mere på egen hånd.

Det er alt andet end en biting!

At F-35 så til dels er skubbet os ned i halsen (hvor den så befinder sig ganske udmærket) - bare rolig, det skal vi nok få rundeligt betalt på et senere tidspunkt. Det undrede mig nemlig noget, at USA nægtede at gå ned i pris - de havde nemlig brug for pengene. Fordi de F-35 er betalt alt for dyrt.
Jeg tror så også, at vi får både C-27J og C-23 i nakken - mod et symbolsk beløb - vi får allerede SM-2 IIIA til et latterligt lille beløb. Jeg havde så gerne set en Huitfeldt-klasse mere; men mere væsentligt er, at der kan komme en ekstra besætning eller to.

Det, de baltiske lande får ud af det er, at de vil blive forsvaret med den størst mulige hidsighed.

Sverrig er så kommet med på listen, fordi de indlægger en forhåndsinvitation til USAF om at benytte svensk luftrum (som russerne benyttede Tyrkisk); men forsvaret af Danmark! Det gælder så i øvrigt også Finland.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Det gælder også Folketinget.

Indlæg af Thomas Tors Okt 06, 2016 4:36 pm

Mette Frederiksen

Alligevel opfordrede S-formanden Løkke til at samarbejde hen over midten for at indgå en 2025-aftale:

»Uenigheder til trods, så må vi finde en vej sammen. Hvis regeringen vil. Så vil vi,« sagde hun.

Det bliver dyrt for kommunisterne i SF/Enhedslisten, men det er socialdemokraterne da ligeglad med.

Men det ender dér, hvor jeg hele tiden har sagt: Hvad Venstre og Socialdemokratiet kan blive enige om - sådan bliver det. Det er der ikke noget nyt i.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty som sagt

Indlæg af Thomas Man Okt 10, 2016 12:39 am

Jeg ville ønske at idioten ville holde op med at "analysere", for tænke kan han ikke.

For én ting er sikkert: Hvis Mette Frederiksen (S) flytter ind i Statsministeriet efter et valg, kommer der ikke topskattelettelser.

Det eneste de skøre kugler kan er at gøre som Venstre siger - resultatet kommer til at ligge, hvor Venstre og Socialdemokratiet kan blive enige.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Selvfølgelig får de ingenting.

Indlæg af Thomas Man Okt 10, 2016 7:12 pm

"Blokkene" er stort set lige store!

 • "Rød blok" består af SF, Enhedslisten, Radikale (har lagt så massiv afstand til Dansk Folkeparti, at de aldrig kan acceptere hinanden) og Alternativet. Det er så forskellige perverse skolelærere - ja, der er mange af dem.
 • "Blå blok" består af Konservative, Dansk Folkeparti, det nye højre - eller hvad de nu kalder sig, Liberal Alliance. Det vanskeligste dér er at finde ud af hvilken falleret bank idioterne skylder penge i - det er så en opgave, der er til at komme over.

De skal nok bakke op om hhv. Socialdemokratiet og Venstre. De har ikke andre muligheder.

Dem der ikke stemmer på Socialdemokratiet og Venstre er splittet op på så mange partier og særinteressegrupper, at nogle vil falde for spærregrænsen.

På bankernes side kan Liberal Alliance, "det nye højre" (som jeg gætter på er Sydbank og Jyske Bank), Konservative og Dansk Folkeparti sende ikke ét; men to partier - med lidt held - under spærregrænsen. Dansk Folkeparti er der for at blive til en langsom kvælningsdød gør dem passive. Det tjener ikke noget formål, at nakkeskyde Tulletåben (selvom banksvinet fortjener det; men verden er ikke retfærdig) - det er meget bedre at holde ham som gidsel for sit eget vrøvl - det hjalp lidt at smide Pia Kjærsgaard væk; men ikke meget.

På venstrefløjen er der INGEN mellemproportional mellem kommunister og socialdemokrater. Dér er ingen "tredje mulighed".

Derfor er det noget tilfældigt, hvem der sidder i regering, fordi spærregrænsen er en sikkerhedsforanstaltning, der gør at særinteresser ikke (så let) kan komme til at blive tungen på vægtskålen.

F.eks. skal Samuelsen nok falde til patten, fordi hvis han får held til at vælte regeringen, så vil enten han eller f.eks. de konservative ryge ud af Folketinget og dermed kommer Socialdemokratiet til fadet - og det vil ikke være til hans banks fordel. Der er en grund til, at der er noget, der hedder Arbejdernes Landsbank (en af de få dele af kooperationen, der har en eksistensberettigelse - endnu).
Så derfor vil LA ikke kunne lave et oprør og få f.eks. de konservative med på idéen, fordi Danske Bank ved udmærket, at det er landbrugslånene, der skal tages tab på. Så Danske Banksvin gnider sig i hænderne over Nordeas og småbankernes ulykke.
Der, hvor den formentlig ender er: Hvor den plejer!
Nemlig med et statslån til afløsning af bankernes NEDSKREVNE tilgodehavende, så tabene realiseres - af bankerne. Det er sådan det plejer at gå.

På venstrefløjen kan narrehovedernes kriminelle ikke undgå at ryge i totterne på hinanden, i København (for det meste) man ser hvordan - bare de så holder sig til at myrde hinanden; men heller ikke det har kommunisterne styr på. Enhedslisten/SF har ikke noget med "enhed" at gøre: Det er en bandekrig, som gangsterne i Chicago i forbudstiden - inklusiv korrupte kommunistiske politikere (nævnte nogen den små spruthysteriske og indavlskonsulentens boliger?).
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Sv: Lars Løkke udspiller hele banden.

Indlæg af Cirb Ons Okt 12, 2016 11:27 pm

Jakob Ellemann-Jensen.

Ham kunne de radikale sagtens pege på og formentlig ville alternativet også.

Mvh
Cirb

_________________
Sapere Aude
Cirb
Cirb

Antal indlæg : 2353
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Aarhus

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Sv: Lars Løkke udspiller hele banden.

Indlæg af Thomas Tors Okt 13, 2016 3:47 am

Cirb skrev:Jakob Ellemann-Jensen.

Ham kunne de radikale sagtens pege på og formentlig ville alternativet også.

Mvh
Cirb

Ja, men hvorfor skulle de?

Det løser ikke noget problem at erstatte personer. Se bare på, hvor lidt det har betydet, at Pia Kjærsgaard blev smidt væk.

Fænomenet er meget kendt i Venstre, der gennem tiden har haft så mange afskalninger: Det Radikale Venstre, Landbrugernes Sammenslutning, De Uafhængige, Liberalt Centrum, Kristeligt Folkeparti for nu at nævne dem, jeg umiddelbart kan komme på. Uffe Ellemann smed Klaus Riskjær ud, så slap man for den Trump-model.

Der er næsten altid et parti i Folketinget, der er en afskalning fra Venstre - og som egentlig ikke har nogen politisk uenighed med Venstre; men som alene er personstridigheder og personlige ambitioner.
Det er nok grunden til at Venstre ikke har haft de brodermord, som Socialdemokratiet havde. Venstres formel er enkel: Du kan bare danne Dit eget parti - og miste enhver indflydelse. Det er også derfor at Liberal Alliance er latterlig. Dansk Folkeparti er egentlig et eksploderet Socialdemokrati (sammen med Centrumdemokraterne) - det oprindelige Fremskridtsparti var forarmede husmænd o.lign.; men kom vel egentligt fra det Radikale Venstre og Socialdemokratiet som følge af landbrugets rationalisering. Dem, der kom fra Venstre var ikke længere i landbruget.

De Konservative og Venstre har altid haft et had-had forhold, som også afspejles i, at Venstre ikke er meget under indflydelse af Danske Bank. Danske Bank har f.eks. aldrig haft noget videre landbrugsudlån. Det er så også derfor, at jeg tror, at Lars Løkke har Arbejdernes Landsbank som bank. Her tror jeg, at Thorning var så snu at afblokere Løkke, så han idelig var en trussel mod kommunisterne.
Det er så også den rolle, som Venstre altid har spillet. Det kan godt være, at Venstre har brugt meget af sin levetid i opposition; men det betyder ikke, at de ikke altid har haft den centrale indflydelse (Anders Andersen bemærkede engang, at man kan have meget mere indflydelse ved at sidde i opposition og vente).
Venstres had til bankerne går tilbage til Alberti og I.C. Christensen, krige hører - som bekendt - aldrig op.

Det gør, at Venstre altid i en snæver situation vil skide de Konservative et langt stykke.

Endelig er formandsposten noget Venstre selv bestemmer. Det kan godt være at Jakob Ellemann bliver statsminister; men det er ikke noget narrehovederne bestemmer.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Endnu et narrehoved med en meeeeening.

Indlæg af Thomas Søn Okt 16, 2016 12:17 am

Vor Herre bevar's!

Som om Løkke ikke har set den!

Der kommer også et smask til folkeskolen, så kommunerne kan finde penge til at lade folk gå på efterløn i stedet for at have dem på dagpenge.

Men ellers er balladen omkring arbejdstilsynet en indikation på, at der ryddes op i andre hjørner af "Hotel den Evige Hvile". Der skal være den kontrol, der er nødvendig og ikke mere - og så skal den være der og ikke siddende i kantinen og guffe wienerbrød.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty S spiller deres rolle ganske udmærket.

Indlæg af Thomas Man Okt 24, 2016 1:59 pm

Det bliver som Løkke vil have det.

Fordi, hvis der skal laves forlig med S, så bliver DF, Konservative og LA hængt til tørre, så det for alvor kommer til at gøre ondt i Nordsjælland. Og det bliver dyrt for flextumperne og er generelt ikke i tåbernes interesse.

Det, der skal til er brutale besparelser i Folkeskolen mm. For ikke at tale om bankerne.

Problemet er, at man skal have stoppet misbruget af dagpengene til folk, der burde have førtidspension.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Som forudset

Indlæg af Thomas Lør Okt 29, 2016 12:17 am

Se, hvor desperat Harry Potter ser ud: Hvad var det nu hans sommerhus var værd? Meget!

Men da Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti ikke har stemmer Nordsjælland, skal vi så ikke gå ud fra, at Socialdemokratiet kommer med nogle MEGET skræmmende krav, der gør det klart for de Konservative og LA, hvad alternativet til Venstre som regeringsparti er: Det bliver ikke alene skræmmende (som tilsigtet), det bliver så tænderraslende grusomt, at Harry Potter og Anders Samuelsen brister i krampegråd, når de ser det.

Jeg kan ikke lade være med at grine: Hvor mange stemmer er det nu, at Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti har i Gentofte? Enten hver for sig eller i alt? Nej, vel?
Det bliver dyrt - meget dyrt for Nykredit og navnlig Danske Bank. Auuuv for Satan.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Lavere bilafgift.

Indlæg af Thomas Fre Nov 18, 2016 7:21 pm

Så får Liberal Alliance den.

Jeg tror så nærmere, at det vil være provenu-neutralt, fordi der vil blive skiftet hurtigere. Afgiftslempelsen tidligere tilgodeså dem med de mindste biler, som ikke har noget videre kørselsbehov. Nu begynder vi så småt at komme op, hvor det har betydning og ordentlige biler kommer med.

Fastfrysningen af grundskylden kan der argumenteres for. Fordi ejendomsværdierne - hvor de betyder noget - i København (og til dels Århus) er så meget ude af trit med, hvad der kan betegnes som en virkelighed, at man risikerer for Københavns vedkommende at få gjort grundskylden alt for høj ifht. et hensigtsmæssigt prisleje.
Det skyldes, at bankerne skal have svindlet regnskabstallene for eller er de konkurs - det ville betyde, at hele finanssektoren revnede med et knald, hvilket ville give meget større ulykker.
Dernæst skal landbruget reddes og forsøgene på, at håndtere flextumperne samtidig vil gå galt. Flextumperne er så utroligt meget større beløb end landbruget - det kan ikke lade sig gøre at redde flextumperne; men at lade dem blive i troen et år eller to endnu - det er til at leve med. Det forhold må imidlertid ikke ødelægge landbruget og de deraf følgende arbejdspladser - og det er eksportarbejdspladser. Det vil så kræve tidssvarende slagterier, der er renset for kommunister - og det kræver investeringer.
Så alt i alt er det nok det bedst opnåelige resultat.

Ældreplejen skal forbedres: Det er skolelærerne, der skal fyres - der er jo ikke børn, som de kan plage og tortere. Der bliver så brug for endnu færre, hvis man lykkes med at komme op på et utilstrækkeligt niveau i undervisningen, fordi man ikke er nødt til efterfølgende at rette på alle de fejl, afstumpninger og kvæstelser, som skolelærerne tilføjer børn.

Det må jo nærmest betegnes som en ros fra Socialdemokratiet:
Socialdemokratiet mener til gengæld, at der er tale om en kedelig aftale, der indeholder "små hop på stedet" i stedet for at skabe vækst:

Udlændingestramningerne er i hovedsagen et spørgsmål om at give politiet bedre efterforskningsmuligheder. Kommer der en ny flygtningebølge, skal man kunne afvise indtil man kan få undersøgt åbenlyst kriminelle. Den mere permanente løsning er et medlemskab af Politiunionen; men det kan ikke lade sig gøre så længe hele Dansk Folkepartis Folketingsgruppe er under efterforskning for deres bedragerier og anden kriminalitet.
Her må man nøjes med at få isoleret Tulletåben, så man ikke alene hugger hovedet af slangen; men flækker den på langs.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Løkke overvejer LA og K i regeringen?

Indlæg af Thomas Lør Nov 19, 2016 3:04 pm

Anders Fogh's kommentar

Det vil jo være en måde at få pacificeret deres særstandpunkter - og få aflivet de konservative. Der er jo den "fare", at Konservative ryger ud efter valget - de stemmer skal samles op forinden. Nu er de Konservative ellers henvist til reservatet i Nordsjælland.

Det bliver slemt for Danske Bank, fordi de må stille sig tilfreds med, at Nordea bliver hakket ned. Danske Bank får ikke lov til at trække landet med ned i sumpen. Danske Bank er i vidt omfang stækket for så vidt som, at de skal have fyret 8.000 medarbejdere eller vel 1/3 af bestanden i lønsystemet. Det er jo fantastisk som realismen melder sig på direktionsgangen, når udsigten til tugthuset bliver trykkende.
Det er jo klart, at man har nok på nøglepersonerne i Danske Bank - gennem oplysninger fra CIA og deres overvågning - det viser sig jo også at være tilfældet i Tyskland, hvor Deutsche Bank er en tilsvarende situation.
Det er ikke tilfældigt at som noget af det sidste Obama gør er at snakke med Merkel - der er godt nok masser af andre sager (som Ukraine/Rusland); men den kæmpebøde til Deutsche Bank, der fjerner stort set hele egenkapitalen, den har gjort nas - på Deutsche Bank.

Det kan godt være, at det bliver prisen for at redde landbruget, at Liberal Alliance får ministre - men Nykredit skulle jo være til at være mør - så har vi vel stort set alle landbrugslånene i regering.

Man har jo også fået Dansk Folkeparti i klemmen. Her er spørgsmålet om at få øget forsvarsbevillingerne - eller rettere, hvem der skal betale for det. Han får måske ikke Socialdemokratiet med på, at det skal være skolelærerne?

Løkke har problemer internt i Venstre, hvor der er modstandere, der skal ud i kulden - Kristian Jensen f.eks. - han har jo ikke kunnet virke som udenrigsminister! Alle de vigtige spørgsmål har Løkke jo måttet tage sig af: Rusland, USA, EU, Nato. Ellers har undermåleren Kristian Jensen jo bare fjumset rundt og lavet - ingenting - ja, altså ud over at blamere sig, hvor Frederica Mogherini måtte redde ham ud af klemmen.
Men der er i følge Berlingske mukkerier i Venstre, hvor nogle trænger til at blive udrenset.

Den anden ting er jo, at Løkke som statsminister har fået efterset deres CV og kan dermed holde både Konservative og LA i kort snor. Der ER noget, fordi Anders Samuelsen afblokerede på et tidspunkt, hvor han gik ud med de problemer, hans søn havde været i. Det er så derfor ikke det, han skjuler - sådan noget gør en politiker kun, hvis det skal holde interessen i ugebladene væk fra noget, der er meget værre.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Det er lidt pinligt

Indlæg af Thomas Søn Nov 20, 2016 8:49 pm

som Danske Banks reklametryksag ikke kan komme over, at Danske Banks tyveriforsøg måske ikke helt lykkes.

Berlingske er en avis med den konservative mening, som Danske Bank mener, de skal have.

Det siger nok mere om, at det ser ud til, at Løkke ikke går ind for trøstespisning af Hold-Kæft-Bolsjer - og slet ikke til Danske Bank, så der kommer nok et par ubehageligheder den vej - man kan jo altid håbe.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Anders Samuelsen

Indlæg af Thomas Tirs Nov 22, 2016 7:41 pm

Sandheden er nok nærmere, at Løkke har foldet LA sammen og proppet dem i lommen.

At Nykredit også har landbrugslån ved vi godt.
Tilsyneladende vil man lade flextumper være flextumper nogle år endnu - det drejer sig om at få restruktureret landbruget, hvilket Socialdemokratiet også er interesseret i - hvis de (og ikke kommunisterne) får arbejdspladserne, hvilket er helt fint med Venstre.
Så lader man miljøfimserne tage smasket.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Er der nogen, der kan gætte

Indlæg af Thomas Ons Nov 23, 2016 3:39 am

......

Hvor der er venstrestemmer?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Billedet med Harry Potter siger

Indlæg af Thomas Ons Nov 23, 2016 9:13 pm

det HELE!

Danske Bank får INGENTING - tværtimod! At Brian Mikkelsen så bare er en falleret flextumpe, det har ikke noget med sagen at gøre.
Jeg tror ikke, at der bliver en ministerpost til Danske Bank!
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Jeg tror ikke det "udskudte" besøg i Kina

Indlæg af Thomas Ons Nov 23, 2016 9:38 pm

har noget med Danmark at gøre.

Jeg tror det har noget at gøre med, at Kina er på vej ud i en banknedsmeltning af gigantiske proportioner - "Finanskrisen" er en forbigående forlegenhed i sammenligning. Der vil komme nogle prisstigninger, fordi kineserne har taget penge med på arbejde.

Det andet er, at Kina vil ikke få flæskesteg til favørpris! De får, hvad de betaler for - i USD
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Topskattelettelser?

Indlæg af Thomas Fre Nov 25, 2016 1:43 pm

Disse populistiske bevægelser har nu sine fordele.

Alt det sludder fra LA og Kons. om topskattelettelser, det kommer ikke til at ske: Der er p.gr.a. Dansk Folkeparti ikke flertal herfor – omvendt skulle det være muligt at lave et flertal med DF og Socialdemokratiet.
Der kan evt. blive lidt flere afgiftslempelser på miljøfimseområdet. De konservative kan også vinke farvel til en miljøministerpost.

De ved jo godt, hvad der står på spil. Der er flertal med Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti. Der skal jo findes nogle brutale besparelser på Folkeskolen; men det skal gå til at omlægge de forkerte klassificeringer af førtidspensionisterne som værende arbejdsløse.
Derefter vil de arbejdsløse kunne få nakkeskuddet i besparelser – der er jo reelt ikke nogen arbejdsløse – bortset fra indvandrere.

Det er der pengene til Forsvaret skal komme.

Det vil jo ikke ramme Venstres, Dansk Folkepartis og Socialdemokratiet vælgere.

Men de feberfantasier om, at skatteyderne skal betale for de uansvarlige flextumper og bankernes uduelige ledelser – glem det.

Sagen er således, at Nordea, som jeg med rimelig sikkerhed formoder trækker i Tulletåbens snore, de får ikke nogen “kompensation” for at spekulere mod kronen, nægte indsigt i deres “mangle orden” i regnskaberne. Nordea kommer til at tage tabene på landbruget, hvilket Nykredit også gør.

Det er det, jeg siger Tulletåben og EU-modstanderne er dyre for deres ejere. Alene det, at Danske Bank fyrer 8.000 ansatte – ud af anslået 20-25.000.
EU-modstanden blokerer jo en del for arbejdet med at forbedre sundheden for finanssektoren.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Løkke III

Indlæg af Thomas Tirs Nov 29, 2016 10:47 am

Det, jeg først og fremmest hæfter mig ved er så mange ministerposter narrehovederne får.

Min mistroiske sjæl tenderer mod at antage, at det er for at få kernefigurerne revet ud af bankens klør, så de kan rekonstruere deres privatøkonomi. Det koster lidt i ministerlønninger; men gør Regering og Folketing langt mindre åbenlyse ofre for afpresning fra de forskellige bankers side. Det skulle bløde op for at man kan gennemføre besparelser, der hvor de for alvor skal komme:

Indenfor den offentlige sektor taler vi primært uddannelsessystemet og dernæst hvad der ellers måtte ligge af miljøfimsere, som man kan forvise til "provinsen" og afskedige på den måde.
I den private sektor er der fortrinsvis tale om banksvin, der skal fyres. Nationalbankdirektøren har jo for et års tids siden været ude med riven og opfordre til "rationaliseringer". Det formentlig ud fra en betragtning om, at der ikke er ansvarlig kapital tilbage i bankerne. Aktierne ligger enten i pensionsopsparinger - hvilket er en anden måde, at flytte ansvaret fra indskyderne til den risikobetonede del af fremmedkapitalen. Eller de ligger hos stråmænd (investeringsbanker og - fonde) - finansieret af lånte penge - penge lånt af banken.
Der er derfor ikke nogen egentlig ansvarlig kapital tilbage.

Dernæst ser jeg, at man vil af med DONG, SAS og DSB. Det er naturligt, at man ønsker at sælge dele af disse virksomheder fra. Det vil efterlade dem med et toppunkt; men uden egentlige aktiviteter. Her kan man så nedlægge disse organisationer, når de sunde dele er solgt fra.

Det, der undrer mig er, at "Hjorten" er blevet krigsminister; men det er en flok, der kræver en fast hånd. Vi så jo en fuldstændig vanvittig kampagne omkring jagerkøbet, som afspejlede en hjertegribende manglende forståelse for perspektiverne omkring Danmarks rolle i Nato. Rusland bringer os IKKE tilbage til den kolde krig - hvor gerne de end ville: Det er en helt anden plan, der er lagt - man forbereder sig også til tiden EFTER Rusland.
Det "Hjorten" skal sikre er, at der kun kommer arbejdspladser i kredse, hvor Venstre har solidt greb om tingene.

Ellers har Løkke brugt lejligheden til at få ryddet noget op. Finansministerposten er udmærket til Kristian Jensen - der kan han kun få øretæver. Det svarer til den måde, som Krag pacificerede Hækkerup super-senior.

Vi ser også hos Uffe, hvordan fodslag omkring EU-politikken er hele kernepunktet i regeringen. Det skal naturligvis bruges til at tvinge Tulletåben i knæ. Som sådan er regeringen helt klar til at tvære Nordea ud - slikker Tulletåben ikke spyt omkring EU, så går man til Socialdemokratiet og så garanterer jeg, det bliver noget, der gør ondt på Tulletåben.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Sv: Lars Løkke udspiller hele banden.

Indlæg af kss Tirs Nov 29, 2016 11:58 am

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9187569/danske-skoleboern-faar-baghjul-i-matematik-og-naturfag/

kss

Antal indlæg : 56
Join date : 28/08/11

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Der skal rationaliseres i det offentlige.

Indlæg af Thomas Ons Nov 30, 2016 2:38 am

14.000 færre. Så må de jo blive arbejdsløse.

Regeringen agter at bruge 0,3 procent mere i offentligt forbrug hvert år. Men hvis servicen skal matche det stigende antal børn og ældre, skal det tal være 0,6 ifølge AE.

Derudover kan der være andre problemer, påpeger chefanalytiker i AE Jens Sand Kirk.

- Det handler for det første om, at der er mange mennesker, som har taget en uddannelse rettet mod den offentlige sektor, siger han til avisen.dk.

Det er ligesom banksvin, hvor Danske Bank skal fyre 8000 det næste par år. De er ubrugelige nasserøve.

Det blive så endnu værre, fordi der skal flere stampersoneller i forsvaret, de penge skal findes blandt skolelærerne - ikke at skolelærere kan bruges til noget som helst.

Det er rationaliseringer i en skala, som ikke kan klares med naturlig afgang - det gør så heller ikke noget: Arbejdsløsheden er meget lav.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Mette Frederiksen har forstået sin rolle.

Indlæg af Thomas Ons Dec 07, 2016 9:30 am

Det bliver dyrt for flextumperne.

Det "lån" man har ydet til politikerne fra bankernes side (på baggrund af urealistiske ejendomsvurderinger) skal nok blive ubehagelige.

Løkke kan bare sige: "Tjaa..... der er ikke flertal." Hvad Tulletåben mener er sådan set ligegyldigt: Der er flertal udenom hans bank!

Det bliver den dyreste bestikkelse, som Nordea har udbetalt - det kommer nemlig til at få værst muligt resultat for banksvin.
Læg også mærke til at Danske Bank må fyre 8.000 (½-1/3) af personalet.
Nu virker Mette Frederiksen som det afskrækkende eksempel.

Tag det helt roligt: Væltes Lars Løkke, så skal det nok blive MEGET værre.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Der var nok en grund til

Indlæg af Thomas Ons Dec 07, 2016 9:39 am

at Venstre stod uden for Transportforliget!

Der er jo ikke penge til den jernbaneudbygning - i sin helhed - som Socialdemokratiet lagde op til.

Nu skal man have pillet stemmerne fra LA, så de kan stemme på Venstre.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Sådan får han Tulletåben i klemme.

Indlæg af Thomas Tirs Dec 13, 2016 4:25 pm

At vi kunne komme til at stemme igen, hvis det, som idioten siger, ikke kan lade sig gøre.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Sv: Lars Løkke udspiller hele banden.

Indlæg af Thomas Tirs Dec 13, 2016 9:14 pm

Thomas skrev:At vi kunne komme til at stemme igen, hvis det, som idioten siger, ikke kan lade sig gøre.

Jeg tror faktisk, man har noget meget grimt på Tulletåben - mit gæt er, at det er:

1) Det var ham, der satte tystys-manden på Pia Kjærsgaard, fordi Nordea-svinet, der hoppede ud fra 6. sal, havde ikke mulighed for at spore hende til Se & Hør, fordi Pia Kjærsgaard brugte ikke dankort p.gr.a. sin psykopat til broder.
Det vil sige, at der er insider-information om, hvor hun opholdt sig på ferien. Her er Tulletåben et oplagt emne.

2) Han er Nordea's ejendom og som sådan dybt korrupt - og medlem af bestyrelsen i Nationalbanken. Læg mærke til metoden brugt i 1) og forsøget på at destruere Nationalbanken og dens vogtning af valutaen. Tulletåben vil eje Nationalbanken.
Det kan man så nok ikke rigtigt bruge - af hensyn til Nationalbankens arbejde.

3) Det Tulletåben skal bruges til er, at fjerne Nordea fra Danmark. Nordea havde ellers troet, at når man nu havde fået Danske Bank nogenlunde under kontrol:
a. Danske Banks anvendelse af Cayman Island som stråmand i Danske Banks valutaspekulationer mod den Danske krone ved hjælp af realkreditobligationerne.
b. Reduktionen af ansatte i Danske Bank, som kommer de kommende år, til ca. ½ delen.
Her troede Nordea så, at de havde fri bane. Det bygger jeg på, at nettostillingen er faldet fra 400-450 mia. til 200-250 mia. Spørgsmålet er, hvorfor ikke anbringelsen til negativ rente er afskrækkelse nok? Det må være, fordi rentetabet påregnes udlignet med en spekulativ kursgevinst.

4) Et halvt års tid inden Danske Bank iværksætter sin fyringsundersøgelse var Rohde i pressen og påpege - til stor konsternation for Bankforbundet - at der var alt for mange ansat i banksektoren.
Nu har Rohde igen været ude med riven og påpeget, at placeringsbehovet af pensionsmidler er en fare for den finansielle stabilitet.
Den rammer rimelig præcis Nordea, fordi Nordea går på, at man skal have både boligfinansiering og pensionsopsparing i Nordea.
Så længe renten er nul er det i princippet ligegyldigt hvor stort indskuddene er og hvor stort tilgodehavenet blandt flextumper er.
Det er så nok næppe penge fra pensionsopsparingen, der i sig selv er afgørende; men det er nok så meget Nordea's spekulation mod kronen. Ikke at den fuldstændig tåbelige belåning af pensionsopsparingen ikke er en bidragydende faktor.

5) Rohdes påpegning af, at man ved en renteforhøjelse vil bringe hele korthuset til fald: Det er sådan set en risikofri udtalelse, fordi den er rigtig; men ikke den fulde sandhed.

Løkkes målsætning er imidlertid ikke begrænset til Tulletåbens person (plus en pæn håndfuld af andre narrehoveder i det parti) - det er den populistiske og racistiske vælgerbefolkning bag ved. Det er Dansk Folkeparti, der skal udslettes (det bliver det så nok ikke helt; men reduktion til 5% galninge er også værd at tage med).
Desuden skal landbrugslånene som Nordea har ½-delen af bruges til fjerne Nordea's "egenkapital". Landbruget skal ikke betale for flextumpernes svindel og bedrageri. Det er jeg temmelig sikker på, fordi ejendomsskatterne kommer til at stige for whiskybæltet, hvilket har gjort, at Løkke måtte medtage sårbare Konservative i regeringen.

At LA er kommet med skyldes formentlig Nykredit og deres manipulationer.

Det er ikke nogen speciel veneration for idioterne i Det Konservative Folkeparti eller Liberal Alliance - det er bare det mest praktiske, at have dem i kvælergrebet. Topskattelettelser har ingen gang på jord: Der er ikke flertal - det skal Mette Frederiksen nok sørge for.

Nu får vi se, hvor tæt på sandheden jeg er i de kommende år og måneder.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Løkke og Aleqa

Indlæg af Thomas Fre Dec 16, 2016 3:33 pm

Folketinget.

Dermed kommer Løkke udenom Dansk Folkepart.

Altså: V+K+LA = 37 + 6 + 13 = 56.
Hertil kommer Aleqa (som han kan smide i fængsel, når det skal være) = 57

90 - 57 = 33

DF = 37 eller S= 46 DF kan altså ikke komme med truslen om at vælte regeringen ved at gå sammen med de øvrige landsforrædere.

Nu skal der spares på skolelærere og kriminelle. Det bedste er, at nu kommer han udenom Nordea og deres bugtalerdukker i DF.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34231
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Lars Løkke udspiller hele banden. Empty Sv: Lars Løkke udspiller hele banden.

Indlæg af Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Næste

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum