Shitstormen fra Putin og Dansk Folkeparti.

Go down

Shitstormen fra Putin og Dansk Folkeparti.

Indlæg by Thomas on Søn nov 25, 2018 1:48 am

Vi har måttet lægge øre til Martin Henriksens "fejllæsning" af grundloven.
Her skal vi nok hæfte os ved den samtidige lodrette løgn, som EU-parlamentsmedlemmet Vistisen kommer med om, at danske skatteydere kommer til at betale for Italiens gæld etc. i tilfælde af deltagelse i bankunionen.

Der er et sammenfald i metode (nemlig, at komme med en usandhed - dvs. løgn - og udbasunere den). Et sammenfald i tidspunkt og et sammenfald i et parti af landsforrædere: Dansk Folkeparti.
Vi kan godt udelukke, at Henriksen og Vistisen har skrevet disse indlæg selv: Deres erkendt mikroskopiske centralnervesystem er ganske enkelt ikke i stand til at ræbe en sammenhængende tanke ud - langt mindre på så koordineret facon. Det er ganske enkelt ikke muligt.

De interesser, de tjener er kun Putins Rusland.

Baggrunden er naturligvis:
 1. Den store øvelse Trident Juncture 2018, der så tydeligt viste russerne hvilke kæmpetæsk de vil få, hvis de så meget som vipper med øjenbrynene.
 2. Brexit falder mere og mere tydeligt fra hinanden - og der er i parlamentet ikke flertal for regeringens politik. I det hele taget er der i Europa langt hæftigere aktivitet fra Putins lokale landsforrædere end i Danmark, hvor erkendte landssvigere og kriminelle af den udpræget åndeligt udfordrede kategori - i den grad udfordret.
 3. Danske Bank kommer til at beslaglægge betydelige indskud fra Putin til dækning af de lån, som Deutsche Bank tilbagekalder fra Trump.
 4. Kollapset i olieprisen, hvor det er uvist hvor langt nede den ender.
  WTI er faldet fra 74 USD/brl til 50 USD/brl siden 1. OKT 18 - dvs. ca. 1/3 og det er meget - rigtigt meget endda. Nu får vi se, hvor den ender.


Det betyder imidlertid ikke, at vi skal tage med fløjshandsker på landsforræderne i DF: De skal henrettes for at gå Danmarks fjender ærinde i et angreb på Danmark. Både Martin Henriksen og Vistisen er ondartede skadedyr - henret dem.

Det er uvist, hvordan det går videre:

 1. Der er ikke nogen bund for olieprisen, så det er lidt tilfældigt hvor den oliepris stabiliserer sig.
  Med den markedsandel Rusland har på gas (som givetvis sælges udenfor børserne - hvilket, der ikke er noget galt i) og olie, så er der ikke plads til at kompensere omsætningsmæssigt med en større russisk produktion: Den mængdemæssige eksport af gas og olie skal stige med 50% for at kompensere for et prisfald på 33%: Det er simpel høkerregning. Det kan ikke lade sig gøre.
 2. Spørgsmålet er om der bliver sat ind med et guldprisfald for at sikre et sammenbrud i den russiske økonomi. Rusland kan helt enkelt ikke tåle at skulle skaffe flere dollars for at kurspleje guldprisen (trods at guld i sig selv er småting).
 3. Hvordan, det påvirker valget? Det er ikke til at sige - det er lige så sandsynligt, at Mette Frederiksen bliver statsminister, som at Lars Løkke bliver det igen.
 4. Et andet problem er, hvilken form slaget mod Nordea får. Det er heller ikke let at spå om - at det kommer - det er rimelig sikkert.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum