Tyskland, forsvarsudgifter og atomvåben.

Go down

Tyskland, forsvarsudgifter og atomvåben.

Indlæg by Thomas on Lør apr 28, 2018 4:52 am

Der er ikke nogen tvivl om, at Putin manipulerede det amerikanske præsidentvalg. Han har også manipuleret valgene i Europa.
Det har så haft Brexit som resultat, fordi Putin har villet bryde EU op.
I USA har Putin købt og betalt pornogrosserer Trump til at blive præsident.
Herhjemme har vi skadedyr og landsforrædere som Nazi-Marie, Søren Espersen og Tulletåben.

Pointen er:

For at undlade spredningen af atomvåben, så har USA holdt Europa under atomparaplyen. Altså: Det har været en fordel for USA's sikkerhed at garantere de europæiske landes sikkerhed - inklusiv med atomvåben, fordi de fleste europæiske lande kunne hver for sig udvikle et atomarsenal.

Ingen er tættere på end Tyskland. Mildt overdrevet kunne Tyskland have atomvåben klar inden skoleferiens slutning - meget mildt.
Det er endda sådan, at ingen kan lave atomvåben i dag uden tysk teknologi - svagt overdrevet; men ikke ret meget, fordi uden den opkoncentration af uran 235 kan der næppe fremstilles sprænghoveder, der er små nok til at sætte på et missil.
Denne opkoncentration via uranhexaflorid i centrifuger så kan man godt glemme det.
Disse centrifuger kører med så afsindig en hastighed, at de skal være så afbalancerede at bare fugten fra en hånd vil gøre, at de river sig selv i stykker, når de kører op i omdrejninger.

Der er formentlig ikke andre, der kan lave maskineri i den kvalitet.

Indtil Putin fik lavet den tåbelige Brexit afstemning, så var Storbritannien Tysklands garanti mod, at USA svigtede sine løfter og sikkerhedsgarantier. Problemet var, at Storbritannien profiterede af den høje oliepris på Tysklands bekostning, hvorfor Rusland kunne underbyde. Således er Tyskland til grin for sine egne penge.

Da Frankrig heller aldrig har stolet helt på USA, så skal Frankrig kobles på som erstatning for Storbritannien. Det vil Frankrig gøre, fordi Frankrig er heller ikke interesseret i at Tyskland udvikler egne atomvåben. Jeg kan bare henvise til GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung i Darmstadt, hvis man skulle betvivle tysk ekspertise på området.
Tyskland kan imidlertid slet ikke se nogen grund til at leve med truslen mod Berlin fra Iskander-missiler i Königsberg.
Derfor reserverer Tyskland sig fra at forøge sine forsvarsudgifter: Hvis ikke Putins små lænkekøtere bliver sat på plads, så vil Tyskland se sig nødsaget til at udvikle atomvåben til selvforsvar - hvilket de som omtalt kan gøre overordentligt hurtigt.
At Tyskland ikke skulle have den kemiske ekspertise til at fumle rundt med disse radioaktive stoffer er en direkte latterlig påstand. Det er rigtigt, at de er kemisk særdeles vanskelige at håndtere og afsindig følsomme i oxidationstal overfor selv meget små variationer i pH-værdi; men en kemisk industri som den tyske? Er der nogen, der kan klare det, så er det tyskerne - navnlig at få det op i industriel skala med meget kort varsel.

Ret beset tror jeg ikke, at hverken Nordkorea eller Iran kan lave atomvåben uden, at materialet bliver leveret af Rusland.

Tyskland er reelt til grin for sine egne penge i det Tyskland betaler alt, alt for meget for sin energi. Det er ikke holdbart i længden. Derfor skal oliepriserne ned - og de kommer det. At diverse parasitstater med håndklædehoveder går under - det er der ikke noget at gøre ved. Ingen har jo særlig ondt af at f.eks. Saudi Arabien går fallit - eller Iran for den sags skyld.
Man kan holde Tyskland hen med snak i det prisen på gas reelt er faldet med 10-15% som følge af nedskrivningen af USD ifht. EUR.

Det har naturligvis en pris, fordi Europa blev oversvømmet (og så var det heller ikke værre) i 2015 fra nordafrikanske og mellemøstlige stater i sønderrivende kollaps. Uanset hvor man står, så kan man vel ikke påstå, at der er fred og ro i Syrien.

Der skal alvorlige olieprissænkninger til. Vi taler priser på 10-20 USD/brl.

I den sammenhæng kan Rusland ikke overleve. Kunsten består deri, at holde russerne stangen indtil forfaldet er så fremskredent, at Rusland - ganske som det plejer - kollapser i en borgerkrig. Personligt kan jeg ikke se nogen anden udgang end, at Rusland ødelægger sig selv - igen.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum