Hvad er det Trump er bange for med Putin?

Go down

Hvad er det Trump er bange for med Putin?

Indlæg by Thomas on Ons mar 28, 2018 9:33 am

Det er selvfølgelig ren spekulation fra min side; men ud fra det vi véd, så kan puslebrikkerne faktisk sættes sammen på en enkel måde:

 • Skripal blev (forsøgt?) myrdet i Salisbury, der ligger lige op ad Porton Down, som er den britiske hærs ABC-skole mm.
  Det er det sidste sted, man skulle forsøge at bruge organiske fosforsyreestere - overhovedet. Det er nemlig tilsigtet, at man skal finde ud af, hvad det er - og hvem det er.
  Tilsvarende er polonium en substans som egentlig ikke er svær at identificere - og da det er så radioaktivt, så er der ikke nogen lagerholdbarhed.
 • Skripal m. familie er ligegyldige: De er forsøgsdyr - intet andet. Trump skal kunne følge den langtrukne og smertefulde død. Bliver de taget fra intensiv, så dør de.
  Fordelen ved de organiske fosforsyreestere som insektmiddel er: De hydrolyseres ret hurtigt - på en uges tid(?) - og er som sådan uskadelige. Novichok lader ikke til at nedbrydes på den måde.
 • Der var en russisk propagandafilm, hvor atommissiler slog ned på Mar-a-Lago.
 • Det er nok rigtigt, at Trump er finansieret af Putin. Det er Trump sådan set lige glad med, fordi han hæfter ikke personligt for gælden. Det gør han ikke efter sin kæmpefallit, der p.gr.a. amerikanske skatteregler kan fremføre underskuddene vilkårligt langt frem i tiden.
  Derfor sker der ikke noget for Trump ved at lade ejendommene gå konkurs. Putin overtager så nogle golfbaner i ørkenen - og dem kan han bruge til lige præcis: Ingenting! De er værdiløse og Trump kan så tjene penge på driften som forpagter. Det kunne da ikke falde Trump ind at betale sin gæld - selvfølgelig gør han ikke det!
 • Putin får så udnævnt Tillerson til udenrigsminister ud fra den betragtning, at som olieindustriens repræsentant vil han have sammenfaldende interesser med Putin i høje oliepriser.
  Det er sådan set også rigtigt nok; men den amerikanske olieindustri har større interesse i det europæiske gasmarked, som - trods forskellige nationale sikkerhedsbetragtninger - er klar og udbygget. Et marked, der kan absorbere alt, hvad USA kan producere af gas. Til en ganske god pris. Det er ikke prisen Putin er bange for: Det er mængden.
  Det hænger så også sammen med den indførte skattelempelse i USA. USA er slet ikke interesseret i at eje oliekilder i f.eks. Saudi Arabien. USA har da ikke tænkt sig at betale afgifter til håndklædehovederne!
  Aberne må sælge olien til den pris de kan få for den - den skal jo alligevel blandes med de gode kvaliteter.
  Skattelempelsen skulle til for, at de amerikanske olieselskaber kunne handle på markedet og hjemtage profitten til beskatning i USA, hvor skatten så er lempeligere end at skulle betale håndklædehoveder.
  Da det går op for Putin, så skal Tillerson fjernes - omgående - og det blev han.
 • Trump bliver ikke på ét sted ret længe. Når han bespiser gæsterne, så får de naturligvis først - så kan man altid se om de overlever.
  Hans appetit for Cheeseburgere kan begrundes i, at de er sikre - ingen ved jo hvem kunden er.


Jeg tror ganske enkelt at attentatet har været en besked til Trump fra Putin om, at man kan ramme ham - uanset den præsidentielle beskyttelse - når det passer Putin.
Trump er ligeglad med fornærmede ludere.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum