Porton Down

Go down

Porton Down

Indlæg by Thomas on Lør mar 17, 2018 1:07 am

ligger lige op ad Salisbury - og Salisbury Plain er den britiske hærs traditionelle øvelsesplads - på samme måde som Oksbøl er i Danmark - nogenlunde.

Det, der stemmer en til eftertanke er: Hvorfor angrebet kom dér? Hvorfor den russer var dér?
Det er den absolut optimale placering for beskyttelse og behandling af kemiske angreb. Vi så også, hvor hurtigt Wikipedia var ude med en angivelse af hvilke gasser, der kunne være tale om.

Fra Putins side er der ingen tvivl om, at han - som sådan - tilsigtede en opdagelse. Det, der nok overrasker ham noget er, at man fra Storbritanniens side har været forberedt på muligheden. Lavrov er - som sædvanlig - helt ved siden af sig selv.

Jeg tror også, at man skal se truslerne med atomvåben-kapable fly som et led i dette mønster.

Indtil nu har sanktionerne ikke været afgørende generende - dvs. Putin har kunnet arbejde sig uden om dem. Med brexit er sammenhængen til det europæiske banksystem - og bankinspektion - blevet brudt (noget som Danmark med DF´s sabotage mod EU-samarbejdet også kender - og landsforræderen: Tulletåben's placering i Nationbankens bestyrelse).
Truslerne mod Sverrig har et sammenfald med Nordea's "kriser", hvor Putin må være mere end nervøs for, at hans ærligt og redeligt stålne penge kommer i en gevaldig klemme.

Det er så bare problematisk, at Nationalbanken var så forberedt på Nordea's forsøg på at vælte den danske krone. Det er lidt dumt, at forudsætte at Rohde er lige så sparsomt begavet som "Bedemandsfjæs" - Rohde kender bankerne indefra og har haft sit opgør med dem i slagsmålet sidste gang Lars Løkke var statsminister.

At der er masser af russere med sorte penge i Storbritannien er ikke nogen nyhed. Det gør heller ikke så meget, fordi det har medført at de bliver lukket inde i deres luksuslejligheder af insolvens. De kan nemlig ikke sælge de boliger!
Europa (herunder England) er propfuld af slotte i forskellig grad af forfald, som aldrig igen opnår en "markedspris". De fleste af dem ville det fornuftigste være at rive dem ned - de er hurtigt aldeles ubeboelige.
Vi kan se Mærsk McKinney Møllers pragtvilla i Gentofte: Den var usælgelig! Man måtte rive den ned.

Nu har Putin opnået, at den britiske bankinspektion kan gå efter de britiske banker for at finde pengene. Her kan man nok få et samarbejde med den tyske og danske bankinspektion. Man skal heller ikke overse, at den kampgruppe som Storbritannien forestår er den i Estland: Den, der er tættest på, hvor Putin bor.

En bemærkning om, hvorfor beviserne er der:

Når man vælger at bruge én kemisk forbindelse i en sammenhæng, så bør man ikke overse, at man har undersøgt 1000 inden man nåede til en beslutning om produktion. Langt, langt de fleste kemiske forbindelser må altid kasseres af en eller anden grund. F.eks. er sennepsgassen blot en af mange, hvor andre - på papiret - er bedre. Man kan f.eks. erstatte svovl med selen. Problemet er bare, at er svovl i princippet giftigt, så er selen meget værre. Det gør det unægteligt vanskeligt at arbejde med.
De substanser, som man har identificeret er givetvis bekendte (men ikke detailanalyseret) og de er analyseret så langt som nødvendigt. Man kender dem, men har valgt ikke at bruge og syntetisere dem (produktion savner enhver begrundelse - man har i tidens løb været inde i overvejelserne - jeg tror, det er anvendelsen af flour, som er noget stads, der giver problemer i syntesen).
For at få en færdig substans, så skal syntesen gennemgå en lang række trin - af varierende effektivitet - f.eks. er der ikke meget grin ved at bruge et par jernbanevogne af råvarer - bare for at få en teske-fuld af det man vil finde. Hvert af disse trin kan være en praktisk hindring. Med tiden finder man så genveje, hvorfor den oprindelige syntese bliver meget nemmere og billigere.

Det er dette forhold, jeg tror er tilfældet i den foreliggende sag.
Der er altså ikke meget grin ved at arbejde sin røv i laser og få mikroskopiske mængder. I dette tilfælde har nogen anvendt formentlig uforholdsmæssig store ressourcer på et (mængdemæssigt) elendigt resultat.
Specielt på Porton Down har man siden 1. verdenskrig en omfattende viden om kemiske kampstoffer. Det har altså været nemt - selv med umådeligt små mængder at fastslå kilden.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvordan svarer vi på angrebene?

Indlæg by Thomas on Lør mar 17, 2018 3:21 am

0:35:00

Det er så nogle idéer.

Vi kan gøre det:


 • Udstille Nazi-Marie, som det hun er: En Putin-luder og påvirkningsagent. Det er jo ikke fordi vi ikke véd det; men hidtil har det tjent vort formål at bruge landsforræderen som kanal for de oplysninger, vi ønsker Putin får. Er det stadig tilfældet? Hun skal naturligvis klemmes så hårdt, at hun vælger at begå selvmord - som værende den behageligste udvej. Alternativet, hvor hendes børn bliver torteret ihjel for øjnene af hende - inden hun selv bliver torteret ihjel og optagelsen går viralt på nettet: Det er ikke behageligt.
  Vi ser jo hvordan giftgassen var anbragt i afhopperens datters bagage.
 • Tulletåben skal tvinges til at beslaglægge midlerne i Nordea - bare tag kraftigt ved. Vi kan også gå ind på ejendomsmarkedet og sørge for, at de ejendomme, som der bliver investeret i, bliver eksproprieret.
  Uden erstatning. Tulletåben kommer i for ham heldigste fald til at krepere som Fritz Clausen og Vidkun Quisling.
 • Søren Espersen er også dødsens - formentlig bliver han slagtet af nogle af SF/Enhedslistens narkohandlende gangstere.
 • En systematisk forfølgelse af banksvinene, så de dels ruineres og dels slås ihjel af diverse oksehudsbeklædte motorcykelkædevirtuoser. Der er vel ikke nogen, der tror på at bankdirektører "falder med cyklen"? Det er udprægede "kundekontakter".
 • En fortsat udflytning/nedlæggelse af statslige arbejdspladser. I det omfang udflytningen sker, så skal det være til valgkredse, der ikke har nævneværdige SF/Enhedsliste og DF stemmer. Det vil fortrinsvis sige Nord- og Midtjylland (med undtagelse af Århus).
 • Markant lavere energipriser.

Man skal ikke regne med, at Dansk Folkepartis vælgere skifter mening - det gør SF/Enhedslistens heller ikke.

Det er som med Trump: 1/3 af vælgerne er skide ligeglade. Tilsvarende med SF/Enhedslisten. SF/Enhedslisten skal mærke det ved, at deres skolelærere bliver ruineret og smidt væk, som det affald, de altid har været.
Nu er flertallet af de pædagogiske skadedyr formentlig også flextumper, så de kommer til at få en ringere levestandard end dem uden gæld og arbejde.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Problemet er hvor længe hæren finder sig i at være slagtekvæg.

Indlæg by Thomas on Lør mar 17, 2018 4:35 am

Man skal dels fjerne pengene, så militæret bliver ramt. Dels skal man have et robust forsvar så hæren kan finde ud af en anden ledelse.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Mærsk udsat for endnu et hackerangreb.

Indlæg by Thomas on Søn mar 18, 2018 10:54 pm

Bestemt ikke overraskende.

Der er flere mulige forklaringer, der konkurrerer:


 1. APM er den amerikanske hærs strategiske mobilitet.
 2. Rusland bliver de facto smidt ud af Østersøen - russerne er ikke dummere end de er klar over, at APM med monopolprofit kan udkonkurrere dem - og vil gøre det.
 3. APM står bag den ombygning i Nordsøen, der vil udkonkurrere Rusland på gasmarkedet: Det var da derfor, de havde de strategiske bombere nede for at kikke efter! Det er i hvert fald én plausibel forklaring på deres mærkværdige flyvning.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Der er skam allerede resultater

Indlæg by Thomas on Tirs mar 20, 2018 2:58 am

Porton Downs undersøgelser:

Brexit udskudt i 2 år.

Boris Johnson er jo kæmpefjolset, der ville Brexit - tåbelig afstemning og et af Putins lydige og villige instrumenter.

Det er måske forklaringen på Boris Johnsons noget oprevne udseende.

Tror Tulletåben og Nazi-Marie virkelig, at de kommer gennem dette uden øretæver?

Det spørgsmål, jeg spekulerer på er: Om Flyvevåbnet også skal have A400M - der er jo nogen, der er blevet til overs fra den spanske leverance........

Det bliver lidt klemt, når vi også skal have C-27J Spartan..... Det skulle jo kunne løse reservedelsproblemet, hvor leverandøren har gjort knuder.

Men mon ikke vi også får C-17 i med dansk kokarde?

Der er jo ikke nogen grund til ikke at spille kostbar.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Russisk kemiker modsiger Putin.

Indlæg by Thomas on Tirs mar 20, 2018 7:27 pm

Hvilket ikke er overraskende.

 • Putin har ikke så meget imod det, for han gør ingen hemmelighed ud af, at han lyver.
 • At det er viceudenrigsministeren, der bliver fanget på det forkerte ben er ikke så mærkeligt, fordi Lavrov og Putin helt klart ikke koordinerer deres udtalelser og offentlige fremtræden.
 • Det er muligt med massive mængder atropin at blokere for nervegassens virkning - men så skal esterasen genopbygges - og det tager tid.
  Selve diagnosen er ikke vanskelig og man vil ofte på formodning om forgiftning med bladan iværksætte behandling. Får man atropin og der ikke er tale om en bladan, så får man naturligvis ubehag.
 • Nu ligger Salisbury tæt på Porton Down og derfor vil det lokale redningsmandskab have atropinsprøjter i vognen - hvis de ellers ved, hvad de foretager sig. Der kan komme en ulykke fra Porton Down med udslip af nervegas, hvorfor man vil have tænkt på det i beredskabet.
  Indsættes behandlingen hurtigt, så er prognosen langt fra håbløs.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Den egentlige pointe er:

Indlæg by Thomas on Tirs mar 20, 2018 8:49 pm

Thomas skrev:Hvilket ikke er overraskende.


 • Putin har ikke så meget imod det, for han gør ingen hemmelighed ud af, at han lyver.
 • At det er viceudenrigsministeren, der bliver fanget på det forkerte ben er ikke så mærkeligt, fordi Lavrov og Putin helt klart ikke koordinerer deres udtalelser og offentlige fremtræden.
 • Det er muligt med massive mængder atropin at blokere for nervegassens virkning - men så skal esterasen genopbygges - og det tager tid.
  Selve diagnosen er ikke vanskelig og man vil ofte på formodning om forgiftning med bladan iværksætte behandling. Får man atropin og der ikke er tale om en bladan, så får man naturligvis ubehag.
 • Nu ligger Salisbury tæt på Porton Down og derfor vil det lokale redningsmandskab have atropinsprøjter i vognen - hvis de ellers ved, hvad de foretager sig. Der kan komme en ulykke fra Porton Down med udslip af nervegas, hvorfor man vil have tænkt på det i beredskabet.
  Indsættes behandlingen hurtigt, så er prognosen langt fra håbløs.


Rusland har tilsidesat og overtrådt en række traktater. Dermed sætter Rusland sig udenfor det gode selskab og kan ikke henregnes som en samarbejdspartner. Man kan simpelt hen ikke stole på dem.
Det er så ikke den første traktat, de har overtrådt; men at de reelt ikke gider benægte det gør, at Putins regering mister sin legitimitet i verdens øjne.

Vi har så fra Litauen en måling på, hvor populær (eller rettere støttet) Putin så i virkeligheden er: 85% af de stemmeberettigede stemte for Putin i Litauen; men valgdeltagelsen var under halvdelen. Dermed er den reelle støtte til Putin nok noget, der minder om 40% blandt russerne.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Porton Down

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum