Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Go down

Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Indlæg by Thomas on Tors feb 16, 2017 3:13 am

Da han fandt ud af, at han blev snøret!

Det mener Henrik Dam Kristensen, forsvarsordfører for Socialdemokratiet, skriver DR.

- Vi kan se, at Rusland har oprustet voldsomt i Kaliningrad, som ikke ligger ret langt fra os. De har blandt andet oprustet med missiler, der kan nå temmelig langt, og der er også mulighed for atomsprænghoveder på de missiler. Det gør mig bekymret, siger han.

Tja... da nu Putin insisterer på at betale for dem - personligt!

Jeg spidsede godt nok ører, da Stoltenberg omtalte noget krydsermissil-lignende og at to systemer skulle være opstillet.

Jeg har gennem de sidste 14 dage observeret på auktionen: DGB 0,50% 2027. Den gik i 98½, hvilket er helt sindssygt. Jeg mener når: DGB 1,75% 2025 går i 112,22, så skal man langt ud ned i rente og op i løbetid for at få en kurs på pari.
Der er nok ikke nogen tvivl om, at det er Putin helt privat, der har købt dem gennem Nordea. Alene beløbet peger på det: Det svarer ca. til 1 mia. EUR - og hvem har så stor trang til at betale, at han er nødt til at tabe så mange penge? Jeg tror så også, at der var en sjat DGB 3,00% 2021; men det ved jeg nu ellers ikke.
Nordea går ikke ud og byder på sådan noget - ikke med mindre, de har en køber - og i idioter i den størrelsesorden er der trods alt langt imellem - det kan kun være Putin.

Det forklarer også hvorfor Putin har haft gang i landsforræderne Nazi-Marie og Tulletåbe Banksvin. Det, der overhovedet undrede mig var at Rohde gik med til det nummer: Det kan kun være fordi bestyrelsesmedlemmet Tulletåben forlangte det. Som sagt så gjort.
Renten er så latterlig, at den ikke engang dækker inflationen - for slet ikke at tale om produktivitetsstigningen: For at glide igennem Nationalbankens bestyrelse, så må det salg være krævet af en, der er ualmindelig skidt begavet og med en særdeles korrupt moral. Ellers går Rohde ikke med til noget sådant pjat. Og han må have haft 14 dage med et meget dumt grin på fjæset.

Naturligvis truer Putin med atomvåben - det plejer han jo at gøre, når nogen tager af kassen - hans kasse vel at mærke.
Disse obligationer er usælgelige til andet end kurs 75 - og det er optimistisk. Jeg tror faktisk det er til at tilbagebetale det lån som Schröder ydede Putin som en personlig vennetjeneste i forbindelse med Nord Stream 1 - det er så bare noget, jeg tror. Det er svært at vide med noget, der er så korrupt som Rusland. Jeg hæfter mig bare ved, at man har ikke fået overdraget de Condor fly.
Der er også en offensiv i gang i Ukraine, hvilket kunne tyde på, at Rusland ikke vil udlevere de fly - mens man kan få noget for dem.
Der var en antydning efter, at Canada fik den 5. Globemaster billigt. Det var så nok mere, at CAD stod højt på det tidspunkt. Så noget godt kom der ud af det.

Det kunne være rart om man fik en Huitfeldt-klasse til og en Knud Rasmussen-klasse til.
Huitfeldt'en skal godt nok have en ekstra besætning; men så meget betyder det jo heller ikke. Der bliver jo en fortjeneste på den handel på minimum 1½ mia. kr. Der er så en til begge to og to sæt RIM-66 plus en Tomahawk eller to.

Det med isbryderen er lidt mere kompliceret: Det er kun hvert 10'ende år, at der er en issituation i Østersøen, der kræver isbrydere. Da man havde Storebæltsfærgerne, så tog man besætningerne fra anden tjeneste i DSB.
I dag er problemet ikke så meget de indre danske farvande: De er dækket med de tre Knud Rasmussen, der allerede er anskaffet. Det jeg tænker på er Østersøen helt frem til Skt. Petersborg.
Det er ikke realistisk, at Polen, Estland, Letland og Litauen kan oprette en istjeneste, der kan håndtere en egentlig isvinter. Det vil derfor være Danmark, der skal træde til - også i egen interesse - for at opretholde sejladsen.
Det er så mindre omfattende end man skulle tro. Der er generelt nordgående strøm i Østersøen, fordi så mange floder skal ud gennem de Danske Bælter - det kan om ikke andet give isskruninger, der skal gøres noget ved.

Ellers er indre Danske Farvande fra Skagen til Skt. Petersborg formet som et U, hvor Sverrig ligger så grusomt i vejen - indeni U'et. Det betyder, at ved den mindste drejning af vinden vil isen flytte sig et andet sted hen. For at opretholde sejladsen skal man så flytte sig for at bryde isen, hvor den ligger og flyder. Derfor vil man kunne tage en bryder fra Bælterne sammen med den ekstra. Der skal så rekognosceres for is i dagtimerne; men det er ikke mere end Flyverhjemmeværnet kan klare - de få gange, det er aktuelt.

Men det er noget, der afhænger lidt af, hvor generøs Putin er.

Obligationerne? Åh.... dem samler Nationalbanken da bare op, når de bliver udbudt. Under normale omstændigheder skulle vi op på 3-3½% kupon for at gå i pari på 10 år. Det svarer nogenlunde til en forventelig inflation og produktivitetsudvikling. Det vil sige, at udhulingen af obligationen ½% 10 år er på 2½% om året - hvilket svarer til en købskurs på 77½ regner vi alternativet med så taler vi (3%) 73½ - så kurs 75 passer nok meget godt.

Det giver Nationalbanken en nettofortjeneste på 1,75 mia., hvad er, hvad man har afdækket i valutareserven. I forøgelse - altså - i januar. Så jo, der bliver råd til det hele - og så får vi genoptaget produktionen af Huitfeldt-klassen. Canada har købt den norske Svalbard-klasse i stedet for Knud-Rasmussen-klassen - et til deres behov nok bedre køb.

Men jeg kan jo tage fejl. Det må vi da håbe, for med Putins temperament, så slipper Tulletåben ikke fra dette med livet. Nazi-Marie heller ikke.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tulletåben og Nazi-Marie er i livsfare.

Indlæg by Thomas on Søn feb 19, 2017 6:12 pm

Jeg ved ikke om I har set, at Putin har forsøgt at slå Montenegro's statsminister ihjel?
Sådan er Putin nu engang: En hidsig og opfarende bølle, når han opdager, at han har gjort sig så eftertrykkeligt til grin.

Der er ikke nogen tvivl om, at Nazi-Marie og Tulletåbens liv er i største fare, fordi Putin er ved at opdage, at han er blevet snydt så vandet driver.

Det er jeg ved at være helt sikker på:
Se cirkulationen af ½% 2027 obligationen er nu over 9 mia.
En ting er det direkte salg af obligationen, som er på ca. 6½ mia, ; men hertil kommer at 2½ mia. er blevet ombyttet! Specielt den milliard på 7% 2024. Det er noget INGEN institutionel investor ville gøre.

En nogenlunde investor ville have de obligationer i beholdningen: "Holdes til udløb", hvorved de ville figurere i regnskabet til kurs pari - og dermed ikke regnskabsmæssigt skulle justeres efter en børskurs.
Se en professionel og seriøs investor ville bare have ladet de obligationer løbe ud - uden at bekymre sig om børskursen - og så have været glad for en forrentning på 7% - hovedstolen den skal nok komme til udbetaling - som oprindeligt lovet. Der er ikke nogen ko på isen, hvis man ikke har ladet sig forblænde af vrangforestillingen om egen fortræffelighed.

Det er så også Putin i en nøddeskal! Han er så overbevist om, at han er genial, at det er latterligt. Det spiller lige til hans barnagtige forfængelighed - hans voldtægter af større og mindre fisk.
Tulletåben er af helt samme type! Den stupide barnligheds stolthed over egen begavelse, mission i tilværelsen og dramatiske snedighed. Komplet latterlig og underlødig person.

Forfængelighed er kostbar, specielt når man kommer op mod en erfaren parfumesælger - og Rohde laver al den parfume, du skal bruge.
Nu har jeg ikke finde om tonmængderne af den russiske guldreserve er blevet opdateret ult. 2016; det er sådan set også lige meget, fordi det guld er usælgeligt og egentlig ikke en reserve - guld er værdiløst, fordi begynder man at sælge af det, så falder værdien til 1/10 - med det samme.
Læg mærke til: Danmark har ikke nogen guldreserve; men en valutareserve på ca. 4-500 mia. DKK - oven i købet rentebærende (ikke meget; men dog).

Det ender sgu med, at mit oprindelige gæt på kurs 60 for ½% 2027 kommer til at være temmelig præcis - vi har passeret kurs 85 - for nedadgående. Meeeen vi kommer nok til at holde ved kurs 75 (lige så løst og ubegrundet et gæt, som så meget andet).

Men indtil videre: Så har Putin skovlet ikke 1½ mia. i statskassen, vi taler nok det dobbelte.
Selvfølgelig skal vi bruge MANGE flere penge på forsvaret, når nu Putin insisterer på at betale for det! - Helt personligt!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Vanin er sur på Uffe Ellemann-Jensen.

Indlæg by Thomas on Lør nov 04, 2017 2:36 am

Det er så ikke helt overraskende, at Vanin bruger den fremgangsmåde.

Jeg havde regnet med en reaktion fra russerne; men at han bruger twitter, det er usædvanligt.

Det er så en måde Vanin kan meddele sig til landsforræderne i Dansk Folkeparti. In casu Nazi-Marie.
Det er formentlig en direkte ordre til hende om at sabotere forsvarsforhandlingerne. Det tror jeg så bare ikke, hun kan! Jeg tror der kommer en Huitfeldt-klasse eller to til ud af den provokation fra ambassadøren.
Det bliver interessant at se om der kommer et forræderisk opkast fra Nazi-Marie i Berlingerne.
Der er jo dukket alt muligt pladder op omkring F-35: Den er russerne mere end almindeligt bange for, fordi den over Sverrig kan "plinke" de russiske luftværnsmissiler i Königsberg.

Jeg tror det er gået op for Putin, at han kommer til at betale for den danske oprustning - noget, han bestemt ikke synes er sjovt - I véd jo hvor beskeden Putlers humoristiske sans er.

Jeg tror så også, at der kommer SM2 missiler på Huitfeldt'erne og 5" kanoner.

Det er så nok også typisk, at det er Ellemann junior, der reagerer!
Metoden Vanin bruger er måske en randbemærkning til Trump, der ynder at oplyse omverdenen om sit blodtryk og pH-værdien i mavsen gennem sociale medier! Bare et gæt!

Det store spørgsmål i denne sammenhæng er: Kommer der et nyt Kongeskib af Absalon-klassen?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Uffe svarer Vanin.

Indlæg by Thomas on Lør nov 04, 2017 9:10 pm

Thomas skrev:Det er så ikke helt overraskende, at Vanin bruger den fremgangsmåde.
....

Uffe tilbageviser, at Vanin kan udtale sig i god tro.

Det er tydeligvis en opgave, ambassadøren har fået fra sine chefer i Moskva. Det er lidt synd for ham, men det hører vel til jobbet. Jeg vil opfordre ambassadøren til at fortælle sine chefer, at danskerne ikke uden videre sluger de skrøner, han har fået i opdrag at markedsføre.

Det er nok så meget et hug over næbbet på Nazi-Marie!

Uffe kan jo ikke sådan uden videre gå ud og sige, at vi da udmærket er klar over, at Nazi-Marie er landsforræder og Putins lydige og villige redskab.
Det gør han så alligevel! Uffe udtaler sig med sit kendskab til "danskerne", som Nazi-Marie så ofte tager til indtægt. Derved skaber han afstand mellem Nazi-Marie og Dansk Folkeparti's vælgere - hvilket nok må siges at være en god ting.
Samtidig siger han til Nazi-Marie: "Vi ved da godt, at Du er landsforræder - og vi kan tvære Dig ud som det insekt, Du er - når vi finder det hensigtsmæssigt."

Jeg havde undret mig over, at Nazi-Marie så omfattende udbredte løgnehistorier - i Berlingske Tidende!?!
Besynderligt valg af kommunikationskanal.

Det videre perspektiv i det er:
Det er på tide, at Putin indser, at Østersøen er Danmarks - og kun vores! Alternativet er nemlig, at der kommer langt større stokke frem. I det foreliggende tilfælde: Briterne (og canadierne). Skal vi virkelig have USA stående og banke på Putins hoveddør i Skt. Petersborg?
Nej, vel? Det kan ikke være til Ruslands - og Putins fordel!

Set med danske øjne så er der en mulighed for at undgå dette - og det vil betyde en "ændret byrdefordeling" i Nato. Det betyder større danske styrker, flere danske fly, flere danske fregatter o.s.v.
Det betyder, at Rusland - iht. aftalerne - skal fjerne sine missiler i Königsberg - for altid. Danmark drømmer ikke om at besætte Königsberg! Og rydde op i det kaos Rusland har lavet dér? Putin: Du må være splintrende vanvittig!

Vi pengene til at gøre det - og vi vil gøre det! Vi er i færd med at finde folkene.
Det er så en forudsætning, at Finland kommer med i Nato, hvilket kun kan være i Ruslands interesse. Finland har jo alene kræfterne til at gøre Skt. Petersborg aldeles ubeboelig.

Det betyder så, at vi skal klare os med 10.000 færre skolelærere; men det alene vil være en forbedring.

Set fra Danmarks synspunkt, så taler vi reelt småpenge!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvad mener polakkerne?

Indlæg by Thomas on Lør nov 04, 2017 10:28 pm

George Friedman: Polen har ikke den luksus at kunne tage en magtkamp mellem Rusland og Tyskland afslappet. Om den er virkelig eller ej; Polen vil ende som taberen.

Hvis vi går ud fra dette, så forstår vi måske bedre, hvorfor Danmark er så væsentlig i samarbejdet mellem Tyskland og Polen.
Polen ved udmærket, at deres skæbne ikke ligger i egen hånd - smertefulde erfaringer har lært dem det. Løsningen for Polen er at bringe en tredje part ind i spillet som en "neutral" opmand.

Danmarks interesse er at have kontrollen over Østersøen: Det har Danmark ganske enkelt fordi Østersøen er den eneste egentlige transportvej for tungt gods (dvs. gods med et lavt værdi/vægt forhold). Middelhavet/Sortehavet er det egentlige alternativ; men så har man sikret sig udsigtsplads til alle mulige former for ballade.

Det er i Danmarks (og Hollands) interesse, at handlen på Østersøen ikke monopoliseres. Tyskland og Rusland forsøgte at komme uden om problemerne ved at Rusland eksporterede energi mod tyske industrivarer. Det går naturligvis galt, fordi man så har to de facto monopoler overfor hinanden - det vil sige, at man skal blive enige om, hvad bytteforholdet mellem rå- og færdigvarer er - det går ALTID galt (med mindre man taler om mængdemæssigt ubetydelige varegrupper, som f.eks. Schweizerure).

Polen har derfor som pålægget i en klemme en interesse i, at Danmark overtager kontrollen med Østersøen.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Gad vide, hvem der var om bord,

Indlæg by Thomas on Søn feb 11, 2018 7:35 pm

som Putin ikke kunne lide.

Flystyrtet skete blot få minutter efter, at flyet havde forladt lufthavnen Domodedovo i Moskva, Rusland.
Domededovo...... hmmm...

Øjenvidner siger samtidig, at de har set et brændende fly falde fra himlen, og at der er flydele spredt ud over ulykkesstedet, skriver nyhedsbureauet AFP.
Det skulle være til at arrangere med en MANPAD. (Svarende til Stinger).

Der kunne også være tale om naturlige årsager; men på den anden side, så attentater siges at være naturlige årsager i Rusland.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det var nok dumt lovet af Putin!

Indlæg by Thomas on Fre mar 02, 2018 12:24 am

Nye sprænghoveder?

Nu har Rusland store problemer med at få deres raketter til at virke - efter hensigten.

Nye typer torpedoer. Hvem siger, at man overhovedet kommer så langt, som at kunne fyre en torpedo?

Problemet er så bare lige, at er der noget, der kan få USA til at knuse olieprisen, så er det den holdning fra Putin.

Putin havde håbet på, at kunne parkere sine stjålne midler i f.eks. USA for så at købe det russiske erhvervsliv tilbage.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Indlæg by Thomas on Fre mar 02, 2018 3:10 am

Thomas skrev:Nye sprænghoveder?

Nu har Rusland store problemer med at få deres raketter til at virke - efter hensigten.

Nye typer torpedoer. Hvem siger, at man overhovedet kommer så langt, som at kunne fyre en torpedo?

Problemet er så bare lige, at er der noget, der kan få USA til at knuse olieprisen, så er det den holdning fra Putin.

Putin havde håbet på, at kunne parkere sine stjålne midler i f.eks. USA for så at købe det russiske erhvervsliv tilbage.

Pointen er:

 • Rusland opgav deres euro-strategiske missiler; men er nu kommet med Iskander, som er et euro-strategisk system.
 • Missilskjoldet virker mod atomvåben fra spredningen af atomvåben til f.eks. Nordkorea og Iran. De virker formentlig også mod de nyopstillede Iskandermissiler f.eks.
  Det har den betydning, at Rusland kan holde Europa som gidsler - hvis der ikke kommer ABM systemer - herunder på Huitfeldt'er.
  Problemet ligger her i, at Storbritannien og Frankrig finder sig ikke i at de kommer i risiko.
 • De nye russiske missiler med rækkevidde til USA er kun i ringe grad påvirkelige (i forvejen) af ABM. Den russiske betænkelighed går på, at USA vil have evnen til at slå først - og derefter vil man være i stand til at tage de sørgelige rester af den russiske gengældelse.
 • Rusland er i det hele taget ikke interesseret i atomar nedrustning. En nedrustning vil ikke efterlade Rusland som et Bangladesh med missiler; men et Bangladesh uden missiler.
 • Problemet er, at Rusland ikke har råd til bare det arsenal af kernevåben, de har. Putins bemærkninger om ubemandede ubåde med atomtorpedoer viser nok så meget, at Putin er klar over, at hans ubåde - de af dem, der lejlighedsvis (måske) virker - ikke overlever at stå ud af havn. At ubådene har forladt Østersøen er formentlig nok så meget en spredning, som en præpositionering - al den stund, at på et tidspunkt bliver disse ubåde nødt til at søge havn. Det spændende er: Hvor??
 • Rusland føler sig omringet af fjender, hvilket er resultatet af Ruslands politiske ageren: Rusland har sørget for at være omringet af fjender.
  Rusland véd også, at deres konventionelle styrker ikke evner at modstå et angreb. Moderniseringen af de konventionelle styrker sker; men ikke i et tempo der rækker til: F.eks. er der måske 100 Armata T-14 produceret; men en udskiftning af f.eks. 5.000 gamle kampvogne er ikke realistisk. Det varer med det nuværende tempo tage 100 år - og Rusland har ikke 100 år tilbage.
 • Problemet er: Hvis Europa ikke er under den amerikanske atomparaply,
  så kan Tyskland, Italien, Holland have atomvåben i løbet af overordentlig kort tid - alene den omstændighed, at alt udstyret til berigning af uran (centrifugerne) er Deutsche Wertarbeit.
 • Truslen om at lukke for energien til Europa (og navnlig Tyskland) er ikke realistisk - mere. Alternativet for Tyskland er en genopbygning af deres atomkraft - og dermed fremstilling af fissilt materiale.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Præcis!

Indlæg by Thomas on Fre mar 02, 2018 4:09 am

USA afviser pralet.

Putins påstand om, at hans nye våben ikke kan spores og destrueres er således grundløs, da det aldrig har været hensigten. Udmeldingen ændrer således heller ikke på det mangeårige atomopgør mellem Rusland og USA, hvor de to lande undlader at angribe hinanden, fordi det kan udløse et modangreb.

Det spiller lige til den holdning Frankrig har haft siden de Gaulle, nemlig: Hvis USA og Rusland tror, at Frankrig vil lade sin sikkerhed afhænge af deres indbyrdes lokumssnak, så tager de grusomt fejl.
Macron har tydeliggjort Frankrigs holdning: Frankrig vil bide hovedet af al skam og alliere sig med Tyskland - ikke med glæde; men af nødvendighed. Tyskland vil på sin side hoppe på tungen for Frankrig, fordi fjerner Rusland ikke de missiler, så er Tyskland truet og man vil have Frankrig til at slå igen med atomvåben.
Det pladder med et "begrænset" angreb på f.eks. et baltisk land med atomvåben, når Tyskland så udmærket ved, at i stedet for Tallinn, så kunne det have været Berlin - som sidste gang. Ærlig talt: Den køber Tyskland ikke. Tyskland står meget fast på Minsk-aftalen.
Det kan godt være, at modsvaret bliver, at Stockholm Øst (dvs. Skt. Petersborg) får en dramatisk nedregulering af ejendomsværdierne - dem, der er tilbage af dem.
Besætte Rusland? Overhovedet ikke! Det bliver som med Japan, hvor man atombombede dem på knæ. USA ville dengang under ingen omstændigheder igennem en invasion af Japan - man havde opgjort tabene så langt.

Hvis Rusland laver et "begrænset" atomangreb, så kan det godt være, at USA ikke vil gå i krig af den grund; men det er ikke sikkert, at England ikke vil smide et atomvåben i f.eks. Skt. Petersborg - det var det de Vulcan øvede under den kolde krig. Hvad Helvede tror idioten til Putin, at de Tonka er bygget til? Vil England ikke gøre det, så optræder nu muligheden, at Frankrig vil gøre det!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Svar til Putin?

Indlæg by Thomas on Tors mar 15, 2018 5:03 am

Michael McFaul

Vi må lade landsforædderen Tulletåben aflive - det kan bare skydes på Putin!

Vi må med i Bankunionen, så vi kan konfiskere hver en russisk øre. For nu at begynde et sted, sørg for, at direktionen i Danske Bank kreperer - smertefuldt.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Uden at vide det:

Indlæg by Thomas on Tors mar 15, 2018 5:20 am

Thomas skrev:Michael McFaul

Vi må lade landsforædderen Tulletåben aflive - det kan bare skydes på Putin!

Vi må med i Bankunionen, så vi kan konfiskere hver en russisk øre. For nu at begynde et sted, sørg for, at direktionen i Danske Bank kreperer - smertefuldt.

Jeg tror faktisk, at aflysningen auktionen for skatkammerbeviser har en sammenhæng med en hensigt om at indefryse russiske penge, således at konti i bankerne i forbindelse med russere bliver beslaglagt.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Porton Down

Indlæg by Thomas on Tors mar 15, 2018 3:33 pm

Ligger ved Salisbury.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Magnitskij lovgivning i Danmark?

Indlæg by Thomas on Fre mar 16, 2018 1:02 am

Indrejseforbud for visse russere?

Hvor meget jeg har haft med det at gøre? I alleryderste fald: Meget lidt! Rigtigt meget lidt!
Det er uden tvivl en modforholdregel, der vil falde i god jord i f.eks. USA, hvor Michael McFaul har antydet noget i den retning.

En russisk advokat, der døde i politiets varetægt, er blevet symbol på Vladimir Putins lovløse Rusland og har affødt vidtgående lovgivning en række steder i Vesten.

Nu vil både Venstre og Socialdemokraterne følge trop og indføre en dansk såkaldt Magnitskij-lov, der både indeholder indrejseforbud for navngivne russere og økonomiske sanktioner.

Det væsentlige er, at både Venstre og Socialdemokratiet mener det er en god idé. Det betyder i sidste ende, at Putin-versteherne ikke får noget at skulle have sagt. Det er nok så meget for at undgå samme misere, som efter 2. verdenskrig, hvor alle nazisterne i Danmark trygt kunne søge tilflugt i SF.

Pointen med de sigtelser ved en amerikansk ret mod navngivne russere er: Så længe de bliver i Rusland, så sker der dem ikke noget. Men så snart de stikker en tå udenfor Putinstan, så kan de arresteres og udleveres til retsforfølgelse i f.eks. USA - eller som aktuelt: Storbritannien.
Spørgsmålet er også om vi kan tilbyde fængsling på Grønland, hvilket vil få tilbageholdelse på Guantanamo til at ligne en charterferie.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Mikhail Khodorkovsky:

Indlæg by Thomas on Man mar 26, 2018 2:13 pm

Putin er alvorligt svækket de sidste 3-4 år.

Problemet er, at han ikke har flere penge til at holde den kriminelle bande sammen og loyal mod ham. Derfor går han over til håndgribeligheder.
Skripalsky var udelukkende et offer, som man forgifter for at gøre de andre kriminelle opmærksom på, hvilke ulykker, de helt privat kan komme ud for.
Det er som mordet på Leon Trotsky i August 1940! (jeg har ikke før været opmærksom på tidssammenfaldet med Frankrigs kapitulation).

Den anden ting, der nok er værd at notere sig er at Khodorkovsky nævner GRU som dem, der står bag ved.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Forstår du den Putte???

Indlæg by klogeaage 35 on Lør apr 14, 2018 2:35 pm

Det bliver modtaget med stor vrede i Rusland, fordi det undergraver Ruslands påstand om, at de kan beskytte Assad-regimet. Det er ret tydeligt, at det kan de ikke!!!
Deres nye "topmoderne" S-400 in mente!!!
avatar
klogeaage 35

Antal indlæg : 2253
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Indlæg by Thomas on Lør apr 14, 2018 3:32 pm

klogeaage 35 skrev:Det bliver modtaget med stor vrede i Rusland, fordi det undergraver Ruslands påstand om, at de kan beskytte Assad-regimet. Det er ret tydeligt, at det kan de ikke!!!
Deres nye  "topmoderne"  S-400 in mente!!!

Lige præcis!

Den vrede, det vækker i Rusland skyldes nok nærmere, at russerne rent faktisk har fået så læsterlige bank ved nattens angreb. Så hidsige vil de ikke være, hvis det kun var håndklædehoveder.
Problemet for Putin er at få Lavrov og udenrigsministeriet til at holde deres satens forbandede kæft.Det må vist siges at være uhørt i krigshistorien, at krigsplanen er lavet af Monty Python!

Men den lader til at virke!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Indlæg by klogeaage 35 on Lør apr 14, 2018 8:14 pm

Thomas skrev:
klogeaage 35 skrev:Det bliver modtaget med stor vrede i Rusland, fordi det undergraver Ruslands påstand om, at de kan beskytte Assad-regimet. Det er ret tydeligt, at det kan de ikke!!!
Deres nye  "topmoderne"  S-400 in mente!!!

Lige præcis!

Den vrede, det vækker i Rusland skyldes nok nærmere, at russerne rent faktisk har fået så læsterlige bank ved nattens angreb. Så hidsige vil de ikke være, hvis det kun var håndklædehoveder.
Problemet for Putin er at få Lavrov og udenrigsministeriet til at holde deres satens forbandede kæft.Det må vist siges at være uhørt i krigshistorien, at krigsplanen er lavet af Monty Python!

Men den lader til at virke!
rofl
avatar
klogeaage 35

Antal indlæg : 2253
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Jeg tror, der er et element vi ikke skal overse!

Indlæg by Thomas on Søn apr 15, 2018 6:39 pm

Attentatet på Skripal har muligvis haft (som én af flere begrundelser), at Putin ville fortælle Trump - helt personligt - at han kunne (hvis han ville) ramme Trump og Trump skulle ikke føle sig sikker noget steds.
Det vil i hvert fald have en parallel til Putins trusler med atomvåben mod Danmark og Sverrig. Mere og mere tyder på, at i disse spasmer spiller problemet om vask af Putins penge en betydelig rolle. Nordea er som andre banker og vil naturligvis stjæle Putins stjålne penge - selvfølgelig gør Nordea det.
Ingen tvivl om, at det har bragt sved på panden hos regeringen i Stockholm (dvs. Nordea).

Noget tyder på, at det er blevet opfattet sådan af Trump.

Angrebet på giftblanderierne i Syrien er meget præcise - det voldsomste angreb var enten tæt på eller i Damaskus i bebygget område. De billeder som Syrerne har vist - skønt der ikke var civile tab - lignede Danske Banks ejendomsportefølje: Noget, der havde gennemgået en pludselig og total revurdering af den reelle værdi. Lignede Dresden på en dårlig dag.
Desuden var der spredte landejendomme, der havde fået et pulver.

Så vidt jeg kan gennemskue er det sjældent, at Putin sover ret længe det samme sted.

Briterne har naturligvis benyttet lejligheden til at få fjernet den russiske flåde i Tarsus. Hvor de skibe søger hen nu - herunder også de ubåde, der stod ud af Østersøen: Det er et åbent spørgsmål.
Det vil i hvert fald være i overensstemmelse med traditionel britisk flådepolitik. Der er to steder for en fjendtlig flåde: Fortøjet permanent til kajen; men bedre endnu: På bunden af et ret så dybt sted.

Det, der står mig uklart er: Hvad er Macrons motivation? Dvs. udover at ærgre tyskerne - altid et patriotisk motiv i Frankrig.

Her skal man nok lægge mærke til Løkkes turne til Tyskland, Portugal og Spanien.
Besøget i Tyskland kan have haft til egentligt formål at fortælle Merkel, at Tysklands afhængighed af gasleverancer fra Rusland måske ikke helt er så stor, som hun tror.
Jeg tror ikke, at Merkel har været fuldt orienteret om, hvad der foregår ude i Nordsøen. Det er vi andre heller ikke; men det er noget, vi kan (og må) gætte os til. Merkel har så heller ikke helt forstået den sammenhæng som Holland, England og Danmark arbejder på i energi-mæssig sammenhæng.

Besøget i Portugal og Spanien har formentlig været for at gøre opmærksom på, at de Spanske gashavne (langs Biscaykysten kan man have gashavne, så når skidtet futter i luften, så er der klipper rundt om og skaderne er til at overse. Portugal noget lignende.
Vi skal heller ikke se bort fra USA's behov for en sydlig rute over Atlanten (noget, der altid vil interessere Danmark med sine rederier - det er nok ikke tilfældigt, at DFDS har købt et tyrkisk rederi).

Nu siger Løkke aldrig ret meget; men når han åbner munden, så er det sådan noget som: "Jeg kan ikke se, hvordan det er i Din interesse, at..... - specielt ikke når en anden mulighed er så nærliggende."
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvem er det Tyskland har udvist.

Indlæg by Thomas on Søn apr 15, 2018 8:52 pm

Nævner 4 politikere.
En pudsig liste.

 • Rolf Münzenich (SPD)
 • Günter Verheugen (FDP)
 • Sigmar Gabriel (SPD)
 • Alexander Gauland (AfD)


Det er det samme antal, som man har udvist af diplomater.

Det bekræfter så min formodning om, at det er føringsofficererne for Nazi-Marie og Søren Espersen, der er blevet smidt ud af landet. Tulletåben er i problemer nok ved at være med i Nationalbankens Bestyrelse - han har næppe direkte en GRU/FSB føringsofficer: Det vil gå gennem Nordea.

Tilsvarende må det være listens føringsofficerer, som man har sparket ud. Det man har gjort er, at henvise landsforræderne til et underordnet medlemskab i parlamentsgrupperne - hvor de vil glide ud ved næste valg. I véd: "Ønsker mere tid til familien."

Er det en klar bevisførelse? Næhh, det er det ikke - det ville det være, hvis nævne hængte sig - lad os se om det kommer? Parlamenter hader skandaler.

Det er imidlertid en ganske god hypotese for, hvorfor bestemte "diplomater" bliver udvist: Det giver i hvert fald en forbindelse mellem "diplomaten" og politikeren.

Typisk for Tyskland er også, at nr. 2 i regeringen og Vize-Kanzler er Finansministeren. Udenrigsministeren er nr. 4 - og også SPD. Man er med andre ord ganske klar over, hvor infiltreret med Putin-Verstehere SPD er.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tysk udenrigsminister

Indlæg by Thomas on Man apr 16, 2018 3:13 pm

Thomas skrev:Nævner 4 politikere.
En pudsig liste.


 • Rolf Münzenich (SPD)
 • Günter Verheugen (FDP)
 • Sigmar Gabriel (SPD)
 • Alexander Gauland (AfD)


Det er det samme antal, som man har udvist af diplomater.

Det bekræfter så min formodning om, at det er føringsofficererne for Nazi-Marie og Søren Espersen, der er blevet smidt ud af landet. Tulletåben er i problemer nok ved at være med i Nationalbankens Bestyrelse - han har næppe direkte en GRU/FSB føringsofficer: Det vil gå gennem Nordea.

Tilsvarende må det være listens føringsofficerer, som man har sparket ud. Det man har gjort er, at henvise landsforræderne til et underordnet medlemskab i parlamentsgrupperne - hvor de vil glide ud ved næste valg. I véd: "Ønsker mere tid til familien."

Er det en klar bevisførelse? Næhh, det er det ikke - det ville det være, hvis nævne hængte sig - lad os se om det kommer? Parlamenter hader skandaler.

Det er imidlertid en ganske god hypotese for, hvorfor bestemte "diplomater" bliver udvist: Det giver i hvert fald en forbindelse mellem "diplomaten" og politikeren.

Typisk for Tyskland er også, at nr. 2 i regeringen og Vize-Kanzler er Finansministeren. Udenrigsministeren er nr. 4 - og også SPD. Man er med andre ord ganske klar over, hvor infiltreret med Putin-Verstehere SPD er.

Rusland har hacket os.

Hvilket blot er en illustration af min foregående pointe.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Magnitskij lovgivning i Danmark?

Indlæg by Thomas on Tirs apr 17, 2018 2:04 pm

Det bliver Dansk Folkeparti nødt til at støtte!

Det kan ske ved at forbyde navngivne russiske rigmænd indrejse og indefryse deres værdier.

USA, Canada og de baltiske lande har blandt andet indført den slags tiltag. Det kaldes populært en Magnitskij-lov.

Det skal nok få Nazi-Marie, Tulletåben og Søren Espersen slået ihjel. Putin er så øm om de penge, han har stjålet.

Det fornemme er også, at Løkke har kørt udligningsreformen ud over kanten: Det vil nemlig betyde, at skolelærerne skal fyres i København - og dermed bliver Nykredits Liberal Alliance smasket til i tab!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Indlæg by klogeaage 35 on Ons apr 18, 2018 1:56 pm

Svenske aktie handelsnet Nordnet hacket til kl 11.10!!
avatar
klogeaage 35

Antal indlæg : 2253
Join date : 24/10/08
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Indlæg by Thomas on Ons apr 18, 2018 3:00 pm

klogeaage 35 skrev:Svenske aktie handelsnet Nordnet hacket til kl 11.10!!

Tja... bankerne har problemer med EDB.....

Det kunne jo være, at Nordea ikke skulle handles så meget......
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Rygter om

Indlæg by Thomas on Man maj 07, 2018 3:35 am

militærkup.

Selvfølgelig: Militæret er da godt klar over, hvem det er, der bliver slået ihjel.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Indlæg by Thomas on Ons jun 06, 2018 11:33 am

Thomas skrev:Det bliver Dansk Folkeparti nødt til at støtte!

Det kan ske ved at forbyde navngivne russiske rigmænd indrejse og indefryse deres værdier.

USA, Canada og de baltiske lande har blandt andet indført den slags tiltag. Det kaldes populært en Magnitskij-lov.

Det skal nok få Nazi-Marie, Tulletåben og Søren Espersen slået ihjel. Putin er så øm om de penge, han har stjålet.

Det fornemme er også, at Løkke har kørt udligningsreformen ud over kanten: Det vil nemlig betyde, at skolelærerne skal fyres i København - og dermed bliver Nykredits Liberal Alliance smasket til i tab!

Hmmm... hvorfor vil man dog ikke det? Tulletåbe og Nordea?
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hold da kæft, hvor blev Putin pissesur!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum