Danske Bank får sgu da ikke socialhjælp.

Go down

Danske Bank får sgu da ikke socialhjælp.

Indlæg by Thomas on Søn jun 19, 2016 1:01 am

Den er FOR tydelig.

»Men de høje boligskatter er den mest utryghedsskabende skat, vi overhovedet har. Boligskatten sender folk fra hus og hjem, fordi vi beder folk om at betale en meget høj skat af noget, de ellers har købt og betalt. Det gør topskatten ikke. Derfor synes vi, at det mest presserende er at få gjort noget ved boligskatten,« siger Pape, der tager bud­skabet med, når han søndag går på taler­stolen på Folkemødet på Bornholm.

Selvfølgelig er der ikke julegaver til flextumper på andres bekostning. Slet ikke til Danske Banksvin.

»Det er naturligvis et fair og legitimt synspunkt, de Konservative kommer med. Regeringens hovedprioritet i efteråret er dog at sætte skatten på arbejde ned for helt almindelige, hårdtarbejdende danskere. Det sikrer, at det bedre kan betale sig at arbejde, og det skaber vækst og beskæftigelse,« siger han i en skriftlig kommentar.

Efter, at Mette Frederiksen har sagt til kommunisterne, at de kan rende og hoppe, så lægger Venstre naturligvis op til, at man vil lave et forlig som socialdemokraterne kan leve med. Papes barnagtige vræleri kommer til at blive dyrt for Danske Bank og flextumperne.

Kæmpeidioten Jarlov har lige lavet fuldstændig overflødig larm omkring anskaffelsen af jagerfly. Løkke er sgu da godt klar over, at det var afpresning for at give noget til flextumperne i Nordsjælland. Når man ikke kan komme med argumenter, så nytter det ikke at lave ballade.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26066
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tulletåben.

Indlæg by Thomas on Søn jun 19, 2016 2:32 am

Selvfølgelig kommer Dansk Folkeparti ikke i Regering.

1) Den måde, som DF fuldstændig perverst har lavet drillerier med EU-politikken og uansvarligt har holdt Danmark ude af politisamarbejdet - det gør DF uegnet i regering. Det kan stemme for regeringens politik - ikke mere fis.

2) Det spytslikkeri for Nordea kommer også til at koste hoveder i Dansk Folkeparti, hvis de ikke retter ind. Med det, der er kommet frem og de hoveder, der er rullet i Nordea, så er det usandsynligt, at man ikke har rigeligt på Tulletåben. Det bliver meget dyrt for Dansk Folkeparti.
Støtte til Svenske banks kursmanipulationer og bedrageri overfor Finanstilsynet, det er ikke gratis, at forhindre myndighederne i at gøre sit arbejde - og forsvare dansk suverænitet.

Det eneste, der holder bukserne oppe er den omstændighed, at Nordea er den eneste Globalt systemisk vigtige nordiske bank.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26066
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Danske Banks resultat

Indlæg by Thomas on Tors jul 21, 2016 3:21 pm

er tilbageførte nedskrivninger. Der er jo en grund til at ejendomspriserne er masseret op.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26066
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det er den anden side af mønten

Indlæg by Thomas on Fre jul 22, 2016 7:04 am

i forhold til at Nordea smides ud af Danmark.

Nemlig at Danske Bank tab i f.eks. Finland skal tages først. De finske skatteydere har meget begrænset lyst til at dække Danske Bank for tab.

Nu får Danske Bank ikke særlig mange tab på landbruget i Danmark, af den simple grund, at der ikke er så meget landbrugsudlån fra Danske Bank.
Det åbner jo så mulighed for at tage de tab i udlandet, som jo alligevel skal tages.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26066
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Danske Bank får sgu da ikke socialhjælp.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum