Russiske flextumper i klemme

Go down

Russiske flextumper i klemme

Indlæg by Thomas on Søn feb 21, 2016 1:52 am

Disse platugler er såmænd ikke værre end de danske flextumper.

De svindlere skal nok få de tæsk, de fortjener.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26092
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nu er flextumperne Putins støtter

Indlæg by Thomas on Søn feb 21, 2016 5:44 am

og de er på røven.

Det omfattende røveri som Putin har lavet minder mig mest af alt om den persiske kong Darios, som Alexander den Store tværede ud.

Situationen var den, at Darios havde ranet alt guld i perserriget til sig og som sådan havde taget al likviditet ud af imperiet og sad og gloede dumt på den. Den formue tager Alexander som krigsbytte.
Det næste Alexander så gør er, at købe alt sølv op for det guld - til en for sælger gunstig kurs. Det sølv slår han så til en ny og troværdig mønt - Alexanders tetradrachme var så almindelig, at den den dag i dag kan opdrives i rimelige eksemplarer - uden at være astronomisk kostbare.
Den måde Alexander så holder sine tropper forsynet er helt enkel: Han betaler.
Da hele den persiske økonomi - som ovenfor nævnt - havde en helt pervers likviditetsmangel, så skal der næsten ikke noget til for at sætte gang i økonomien. Dermed har alle det meget bedre under Alexanders styre, hvilket gør at situationen forbliver under kontrol.

Det er vel stort set det samme, man gør i dag med QE.

Kom ikke og sig, at Alexander ikke forstod pengepolitik!

Linjen til vore dages Rusland burde være klar: Putin har stjålet alt! Dermed er alle Ruslands penge låst inde i udenlandske banker: Hvorfor dog sætte sine penge i egne banker: De er jo fallit!

Det er derfor man roligt kan afvente Putins fald - for magten og pengene er så koncentrerede, at der ikke er noget reelt alternativ til Putin. Det betyder så, at ved Putins fald, så kan bankerne uden videre beslaglægge Putins penge. Så forsvandt de tab. En effektiv balanceslankning: Et indestående ingen kan komme til nedskrives mod at udlånet nedskrives tilsvarende. Det er (næsten) lige så godt som alle de midler, der stod i de schweiziske banker - hvor ejerne beklageligvis blev slået ihjel i koncentrationslagre.
Man skal end ikke gøre som Ludwig Erhard, der lavede en møntreform, der beslaglagde alle gevinsterne fra krigsspekulation med ét hug. Nogle blev meget fattige meget hurtigt.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26092
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum