FET registrerer flere danske.

Go down

FET registrerer flere danske.

Indlæg by Thomas on Ons apr 02, 2014 8:14 am

Er det derfor, at SF'ere og Enhedslistere er så hyle angst?

Hvad PET har på dem, det tror de, at de kan styre; men når det kommer fra udenlandske efterretningstjenester, så er den kontrol ikke meget værd.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26062
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Indavlskonsulent Pernille Skipper vræler

Indlæg by Thomas on Ons apr 02, 2014 10:43 pm

Ganske forudsigeligt.

Se de gamle kommunistiske landsforrædere er egentlig ikke bange i denne sammenhæng: Dem de er angst for er russerne, der - når de er færdige med at bruge krybdyrene - så "vipper" dem til det danske politi. Så har de et forklaringsproblem. Det er nemlig ikke PET, der har indsamlet oplysningerne; men KGB (eller hvad de nu kalder sig i denne uge). Ser man rundt omkring på blogs, så er det rimelig klart at skadedyrene er bange og kolporterer ukritisk Putins nazistisk propaganda. Jeg tror såmænd ikke engang, man skal læne sig særlig op af dem: Et modbydeligt dyr som Per Clausen er da godt klar over, at hvis han ikke samarbejder med russerne, så vil der tilgå (dels politiet, dels pressen) kompromitterende papirer. Derfor logrer han og de øvrige gamle landsforrædere i SF så nysselig!

Indavlskonsulent Pernille Skipper er - som vi før har været inde på - dybt rodet ind i de terroristiske og narkokriminelle indvandrerbander. Se! Det er sådan nogen som NSA (og andre) har de dejligste oplysninger på. Nu er det jo også kommet frem, at man ikke har brugt tortur i forhør (det er i bedste fald spild af tid - undersøgelse af en masse vildmænd).
Det man derimod har er ganske omfattende informationer fra udlandet, hvor terroristerne har forbindelser.
Her vil man så rette forespørgsler til f.eks. FET om hvad man nu har på dem? Det registreres naturligvis pr. indgående post. At man så har oplysninger på dem i PET, det er så noget andet; men de seneste skandaler indikerer jo, at man kun i begrænset omfang kan stole på PET. Det næste er så, at de arkiver, som PET officielt har destrueret - de findes nok i kopi et sted.

Det kunne jo være, når man nu var i gang med Putins mails, så gik tilbage og fandt noget substantielt i fortiden - som man diskret kunne lade smutte ind i den nye sagsmappe.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26062
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum