Nu kommer der et opgør med kommunisterne.

Go down

Nu kommer der et opgør med kommunisterne.

Indlæg by Thomas on Fre mar 21, 2014 3:59 am

Lykketoft bliver nød til at tage opgøret med SF.

Det kommer til at gøre ondt i økonomien, hvis der skal indføres hårdere sanktioner mod Ruslands præsident, Vladimir Putin. Både i Rusland, men også i Europa og Danmark. Det må vi acceptere, hvis sanktionerne kommer, og det gør de sandsynligvis.

Det er sådan set forberedt.

Vi må sikre, at det, man eventuelt ville gøre i forhold til yderligere sanktioner, ikke rammer ét land ensidigt eller én branche ensidigt. Det må man have med i de overvejelser. Derfor er det mest fornuftige lige nu at forberede den næste fase, hvis den bliver nødvendig, sagde Helle Thorning-Schmidt.

Det kommer.

Konsekvenser for Danmark

»Jeg kan hverken som statsminister eller socialdemokrat tillade mig at se bort fra, at sanktioner, som er tungere end dem, vi taler om i dag, de kan få økonomiske konsekvenser for Danmark. Vi kan ikke tillade os som ansvarlige beslutningstagere ikke også at have blik for den side af sagen«.

Hvordan vil du definere danske interesser?


»Det tjener ikke noget formål at gå ind i den diskussion og udspecificere, hvilke interesser hvert enkelt land har. Vi ved alle, at vi har forskelligartede relationer til Rusland. Det er også derfor, at det her skal forberedes grundigt. Man skal tænke sig meget nøje om og ikke bare skyde fra hoften, som nogen har gjort derhjemme. Vi må sikre, at det man eventuelt ville gøre i forhold til yderligere sanktioner ikke rammer ét land ensidigt eller én branche ensidigt. Det må man have med i de overvejelser. Derfor er det mest fornuftige lige nu at forberede den næste fase, hvis den bliver nødvendig. For det her kræver omtanke og grundig forberedelse. Når det er vigtigt, så er det jo, fordi hovedformålet er, at EU-landene skal holde sammen. Derfor må man også lytte til hinanden. Det vil en grundig forberedelse bidrage til.«
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nu siger Holger K. det også!

Indlæg by Thomas on Ons apr 23, 2014 7:02 am

Kommunister og nazister er det samme!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Nu vil SF lefle for Dansk Folkeparti!

Indlæg by Thomas on Lør maj 24, 2014 3:13 pm

Thomas skrev:Kommunister og nazister er det samme!

Det med at kommunisterne krøb frem under Enhedslistens terrorist stormtropper, det viste sig at være et nummer for farligt.

Så vil man hellere bidrage med oplysninger til Dansk Folkeparti, så man kan få smidt terroristiske indvandrere ud!

"Føler et tæt forhold til fagbevægelsen" - schludder: Det er Bondo's torturbødler - ingen andre kan døje kommunister i den klub.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26064
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Nu kommer der et opgør med kommunisterne.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum