Økonomidebatten.dk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Klimamålet

Go down

Klimamålet Empty Klimamålet

Indlæg af Thomas Ons Maj 15, 2024 2:19 pm

Jeg ser i dagspressen, at klimamålet er nærmere end man troede.

Det er på høje tid, at få revurderet miljøfimsernes skadelige indflydelse:

 1. Den såkaldte "videnskabelige" baggrund for "miljøkatastrofen" er mere end dubiøs. Og det hele er den dybsindige diskussion mellem Tante 1 og Tante 2 i Gustav Wieds: Skærmysler.

  https://www.youtube.com/watch?v=LbxEktxB0oo

  Den sande katastrofe er, at ukvalficerede "videnskabsmænd" stod overfor en tørke i bevillingerne til deres "forskning".
  Det efter man et kommet ud af CORONA-farcen, hvor en gang massehysteri blev pisket op af ganske almindelig forårsforkølelse. Det ovenpå man under AIDS-epidemien undlod at foretage lignende indgribende foranstaltninger, fordi en flok perverse mente at deres uhumske fornøjelser sandelig ikke måtte forstyrres af de kreperede som fluer.
  Man er fra politisk hold blevet ført rundt i manegen af særinteresser.
 2. Selvom man akcepterer det pseudovidenskabe vrøvl omkring CO2 udledning - hvor argumentationen er langt fra overbevisende. Så er den simpelt hen FORKERT.
  Sagen er, at det, der skete da gasleverancerne fra Rusland blev afbrudt for altid, var: Gassen bliver nu leveret som LNG fra USA (og Qatar) til priser lavere end på noget tidspunkt de sidste 30 år - specielt når man tager højde for en beskeden inflation.

  Baggrunden for de lavere priser er, at olieindustrien i USA har tjent PENGE udover det sædvanlige p.gr.a. et monopolistisk marked med karteldannelser. Dermed opstod problemet om, hvad man skulle anbringe pengene i! Her var det en løsning at sende den gas, som ellers blev brændt af i bl.a. Braken-feltet i USA til kysten, omdanne den til flydende gas - og sælge den til Europa. I Europa skulle man så investere i modtage- og lagerfaciliteter; men infrastrukturen til forbrugere og virksomheder var på plads.
  Effekten på den samlede globale CO2 udledning blev reduceret. Jeg anbefaler, at man kikker på natbilleder fra satellit af North Dakota før og efter!
  Tidligere blev gassen bare brændt af til ingen verdens nytte - undtagen fodvarme til uddøde vandreduer.
  Sagen er, at udvindingen af naturgas i Rusland ganske enkelt aldrig kan svare sig - og kommer heller aldrig til det igen, fordi gasledningerne ført på permafrost skal repareres hvert år. Jeg opfordrer til, at man ser på, hvad problemet omkring bygning og vedligehold af startbaner ved Sdr. Strømfjord byder.
  At alt i Rusland så er bundkorrupt er ikke ligefrem omkostningsbesparende.
 3. Det vi kan gøre i Danmark er at forebygge de afledte skadesvirkninger på landets økonomi. Nemlig at undlade at støtte miljøfimseriet. De "grønne" projekter, der kan betale sig, skal nok blive gennemført med det nuværende renteniveau - her er det mere væsentligt, at forhindre inflation og undlade at belaste forbrugere og erhvervsliv med omkostninger til skolelærernes papnæse-industri. At svagt begavede synes, at det er smart at rende rundt med papnæser - Guds fred med det. Den Kgl. Opera mener jo også at talentløshed er en kvalifikation i sig selv. Det betyder dog ikke, at alle skal rende rundt med papnæser (skønt de rigtigt nok kunne pynte i visse tilfælde).
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34128
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum