Økonomidebatten.dk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Skib tilhørende Ruslands Nordlige Flåde svært beskadiget.

Go down

Skib tilhørende Ruslands Nordlige Flåde svært beskadiget. Empty Skib tilhørende Ruslands Nordlige Flåde svært beskadiget.

Indlæg af Thomas Lør Aug 05, 2023 2:10 pm

God solid reportage.

Det er Norge nok slet ikke ked af: Nemlig det skib er taget fra den Arktiske Flåde. Formålet med det skib er invasionsstøtte. Det minder noget (ikke meget; men dog)  Altmark hændelsen i februar 1940.

Det interessante er, at man flytter materiel fra den arktiske flåde til Sortehavsflåden. Tilsvarende med Wagner kupforsøget. Det viste sig jo, at der ikke var noget forsvar mellem Ukraine og Moskva.
Igen: De droneangreb på Moskva - selvom de ikke anretter videre skade i Moskva - så betyder det, at russerne må flytte luftværn fra krigen i Ukraine. Så det kan udmærket være, at de forholdsvis billige droner indirekte har en effekt, der er ude af proportion med omkostningen. Luftværnsmateriel af aktuel type er ikke sådan at fremstille med dags varsel.

Det andet er, at det er faktisk vanskeligt at sænke et transportskib uden last - man har tydeligvis "contra-flooded" for at undgå en kæntring.
Ved Pearl Harbor var der et par af skibene - foruden dem, der blev opgivet uden videre, som så beskadigede, at de ikke kunne eller skulle repareres - der havde så omfattende skader, at man skulle bare have dem flyttet, fordi de lå i vejen.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 34167
Join date : 27/10/08

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum