Mette Frederiksen afviser ikke højere pensionsalder for raske

Go down

Mette Frederiksen afviser ikke højere pensionsalder for raske

Indlæg by Gorrion on Tors dec 01, 2016 2:29 pm

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9193951/mette-frederiksen-afviser-ikke-hoejere-pensionsalder-for-raske/

Man er nød til at se på folks folke-pensionsalder på en helt ny måde, især efter at kommunerne de-facto har afskaffet førtidspension og efterlønnen er bortfaldet.

Man kan godt argumentere for at en hel del er gået på efterløn/pension selvom de sagtens kunne have arbejdet længere....på den anden siden er der mennesker der i smerte og pinsel kæmper sig igennem arbejdsdagen, selvom de burde have været gået på pension....måske ikke på grund af deres alder som måske kun er 50-60 eller 61....men simpelthen fordi de er slidt ned.
Derudover er vores kroppe forskellige og nogen kan bare klare flere år end andre, og nogen går igennem livet uden sygdom hvor andre må slås med gigt og andre sygdomme som ofte ligger til deres gener.

Vi skal bort fra at have den tanke at folk SKAL være xx år gammel for at få folkepension....for rigtig mange har brug for den tidligere og givet er det at flere og flere "muligvis" kan blive flere år på arbejdsmarkedet...især hvis de er kommet sent i gang med at være bidrager på arbejdsmarkedet.

Vores år på arbejdsmarkedet ligger i hovedtræk i dag digitalt bogført, så det er relativt nemt at se hvilken job folk har haft og i hvor mange år de har været på arbejdsmarkedet.....alt sammen  noget der hurtigt kan give et overblik over om personen der sidder som 60 årig faktisk kan være totalt nedslidt og kan få tilkendt en pension....
Det er som om at politikerne vil Tabugøre pension....tværtimod mener jeg at rigtig mange har fortjent denne pension....uanset om de blev ramt af sygdom eller blev nedslidt af mange års hårdt arbejde.
De skal mødes med forståelse for deres situation, i stedet for en løftet pegefinger og blive mistænkeliggjort efter mange års tjeneste for samfundet!
Alle vil tjene på dette i den sidste ende....både befolkning og stat.
avatar
Gorrion

Antal indlæg : 1439
Join date : 24/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum