Løkke imødekommer de Konservative.

Go down

Løkke imødekommer de Konservative.

Indlæg by Thomas on Ons apr 06, 2016 10:47 am

Der bliver ikke brug for mere gødning.

Når nu det kan svare sig at slagte grisene herhjemme, så kommer der det mere staldgødning; men hvor kommer det så fra - ja, fra importeret foder, så der skal nok komme mere gødning af jorden (der kan så komme noget Kalium og Fosfor - men vægtmæssigt betyder det intet i en NPK gødning) så det kan man da godt. Gødningsunderskuddet kommer jo af, at man sender grisene til opfedning/slagtning i Tyskland: Fordi der er kommunister på slagterierne, der skal fjernes ved at bygge nye og tidssvarende slagterier - det er man sådan set enig med socialdemokraterne om.

Problemet var tidligere, at staldgødning plus kunstgødning medførte en overgødskning - gødskningen skal nemlig kun erstatte det, der forlader landet i slagtet stand.

Men det kommer lummerkarlen Pape til at betale dyrt - meget dyrt.

Selvfølgelig gør flextumperne det!

Den måde det formentlig kommer til at køre på bliver, at den skattelettelse som APM skal have på energien, den skal jo betales af nogen - f.eks. bolig-"ejerne" - naturligvis dem med de dyreste boliger skal betale mest - langt mest. Øhh... hvor er det nu begge de konservative vælgere bor??? Ja, ikke sandt?
Nu bliver flextumperne slagtet - man vil så nok officielt sætte ejendomsskatterne ned, så dem, der bor udenfor København, Nordsjælland og Århus - de får nedsatte boligskatter og flextumperne får det meget, meget dyrere.

Hold kæft, hvor vil det ligne Løkke at køre det på den måde. Man skal ikke fortælle en gammel venstremand, hvor man kører et sogneråd. Sådan en venstrebonde kender jo alt til, hvordan man jorder en skatteål som flextumperne er.
Socialdemokraterne: De er ligeglade - de bor nemlig til leje. Så hvis lummerkarlen Pape tror, at det bliver bedre med en Socialdemokratisk statsminister, så tager han fejl.

Hele denne kvælstof-sag har jo i virkeligheden drejet sig om noget helt andet: Nemlig at få skåret halsen over de kommunistiske miljøidioter, fyret kommunister på slagterierne og hjælpe landbrugseksporten.
Det er da gode og kække hensigter, men dem, der kommer til at betale for den billigere energi, det bliver de konservative flextumper i deres klamme ejerlejligheder - sådan er det jo.
Kontanthjælpsmodtagerne og lejerne de får det billigere, fordi olie/varmeudgifterne sænkes - betyder en del.
Derfor skal de ikke have så meget i kontanthjælp, så dér kommer en besparelse. Nu forsvinder deres levebrød i narkohandlen jo også, da Tyrkiet nu vil kunne plaffe deres PKK-mordere ned i Syrien.

Sådan kommer alt så viseligt på plads. Det er altså ikke manglende overblik, man kan beskylde Lars Løkke for.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26077
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum