Øget militært samarbejde med Norden.

Go down

Øget militært samarbejde med Norden.

Indlæg by Thomas on Man jan 14, 2019 12:44 pm

Selvfølgelig!

Sverrig skal fjernes fra landkortet!
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Øget militært samarbejde med Norden.

Indlæg by Thomas on Man jan 14, 2019 3:52 pm

Thomas skrev:Selvfølgelig!

Sverrig skal fjernes fra landkortet!

Hmmm....
Nu siger Hjorten ikke noget tilfældigt. At man går efter Danske Bank - naturligt nok; men jeg tror også, man vil have Putins snavsede penge i Nordea - en svensk bank, der ikke er kriminel - så er vi langt ude i de overnaturlige eventyr. Det er Tulletåben og hans forbrydelser, man går efter: Putin er jo så ondartet og impulsiv.

Det er såmænd ikke fordi Putin smider en atombombe i Stockholm - med vestlig vind? - er det så en dårlig ting?

Næhh... nu sidder vi på luftherredømmet over Sverrig - og dele af svensk besat Danmark indenfor rækkevidde.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det er første gang, jeg ser mig selv citeret i denne sag.

Indlæg by Thomas on Tirs jan 15, 2019 11:45 am

Thomas skrev:Selvfølgelig!

Jeg har gennem årene adskillige gange gjort opmærksom på, at det kritiske i NATO's luftforsvar var, at kom kommunisterne ind over Sverrig (og svensk besat Danmark) og ud ved f.eks. Halmstad, så var Jylland på det sted 140 km (øst/vest). Påregner man en hastighed på 16 km/minut. Så giver det reelt 5 minutters overflyvning i lav højde (og her regner vi ikke specielt lavt - 1000' eller 300 meter - englænderne fløj rutinemæssigt 1/10 af det). Bl.a. fordi en uvarslet overflyvning ville kræve en "ekspeditionstid" på 20-30 sekunder.

Det var dermed umuligt at få etableret en interception over Jylland - og det ville være rent svineheld om man havde en rode F-16 indenfor rækkevidde. Man ville give sig ud i en tailchase med en marginal hastighedsforskel - og selv med fly scramblet fra Tirstrup ville de ikke nå op i fart til at indhente inden de var ude over Vesterhavet.

Dermed ville luftforsvaret af England også være kompromitteret.

Det gjorde så ikke så meget, fordi i lav højde ville brændstofforbruget ved de hastigheder være så stort, at de næppe havde brændsel til at nå frem. Den gælder nok ikke mere.
Man kunne dermed tvinge fjenden i højden, hvor Tornado ADV ville kunne pille dem ned med missiler.

Meget få fattede dengang, at luftforsvaret af Danmark var luftforsvaret af Storbritannien.

3 Huitfeldt'er er for lidt til at dække hele Østersøen, hvilket russerne - helt uden blusel - har demonstreret, at de agter at benytte sig af. Der skal bruges:


  • Én ved Tallin - ikke så meget for at forsvare estisk luftrum; men for at pille overflyvningstruslen ned - inden den når Sverrig.
  • Én ved Königsberg.
  • En ved Gulland.


Vi skal naturligvis forsvare søvejen til de Baltiske Lande - for ikke at nævne luftbroen!

Personligt er jeg revnende ligeglad om Stockholm bliver begravet under paddehatteskyer - de kan da kun pynte.

Sverrigs interesse er naturligvis, at danske missiler fjerner russiske bombere i Østersøen - inden de når på skudhold - vi vil naturligvis plaffe dem ned, fordi vi ikke på det tidspunkt aner om deres mål er at slå svenskere ihjel (en nobel og smuk bestræbelse - isoleret set).
Finland har - set med norske øjne en overflyvningstrussel mod Norge, hvorfor norsk luftforsvar må kunne operere frit over Nordsverrig - selvom der naturligvis ikke er menneskelignende væsner dér.

Vi skal bruge - efter mit estimat - 3 Huitfeldt'er til:


  • Én til at varetage vore interesser i ubådsjagt i Nordatlanten - specielt nu da Norge har mistet en Nansen-klasse. Og naturligvis hævde vores suverænitet over Shetlands Øerne, som England venligst bede leveret tilbage med tak for lån.
    Der er 9 Seahawk i ordre - og vi klarede 3 døgnberedskaber med 8 SeaKing, så der skulle være nok til 3 skibe i Nordatlanten.
  • Én til forstærkning af Østersøen - evt. den Botniske Bugt.
  • En som værkstedsreserve, for vi må påregne, at der konstant vil være tale om opgradering af flåden.


At Danmark nedlagde missilforsvaret med Nike og Hawk er ikke så lidt af en tilsnigelse, fordi de er i dag placeret på Huitfeldt'erne. Jeg gør opmærksom på, at der oprindeligt var tale om 4 eskadriller af hver (Nike og Hawk). At så opgaverne er lagt fra Flyvevåbnet over på Søværnet er - overordnet set - ligegyldigt. Men én Huitfeldt klarer principielt, hvad to eskadriller klarede i sin tid.
Missilernes opgave er primært at "løfte" fjendtlige fly op så F-35 får frit skud og ikke skal rode rundt i Skærgården.

Vi taler med andre ord helt elementært forsvar af dansk luftrum.

Det er derfor væsentligt, at vi får henrettet Nazi-Marie, som den landsforræder, hun er. Meget gerne skal hun brændes på bålet på Blågårds plads, så alle indvandrerne kan nyde stanken af branket nazi-so.

Det kan undre lidt, at Krigsministeren så åbent går ud med et væsentligt led i planen. Man kan naturligvis ikke udbasunere alt for meget, når man er bevidst om, at Forsvarsudvalget er infiltreret af fjenden.
Desuden er Trumps landsforræderi af USA en årsag til, at vi må tage vore forholdsregler overfor USA. Vi kan da ikke lade fortrolige oplysninger og planer umiddelbart tilflyde Putin.
Selvfølgelig (forhåbentlig) har man allerede taget Trumps mulige forræderi med i sine overvejelser - hvor tåbelig tror Putin, at vi er?
Tja... når man har et perverst banksvin, som Tulletåben i Nationalbankens bestyrelse, så har Putin da en baggrund for at antage en meget stor naivitet - hvilket måske også var baggrunden for at placere den landsforræder af en vaneforbryder dér, hvor vi kan holde lidt øje med ham.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Øget militært samarbejde med Norden.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum