Hjorten pumper forsvarsbudgettet.

Go down

Hjorten pumper forsvarsbudgettet.

Indlæg by Thomas on Man dec 03, 2018 11:33 am

Selvfølgelig.

Det er da derfor, man har sat en budgetmassør på posten.

Det har så den baggrund, at Danmark militært set er et opmarsh og forsyningsområde. Det vi bedst kan bidrage med er en ordentlig forsyningsfunktion til Nato. Vi skal jo se i øjnene, at tropperne skal kunne flyttes hurtigt og effektivt. Det er såmænd ikke fordi, der skal så forfærdelig mange til; men de skal kunne komme og enten holde et område - eller holde et område udsat for at indsætte et eventuelt modangreb.

Problemet om at sikre Atlanten som forsyningsrute er stærkt på vej til at blive realiseret. Vi kan se, hvad den russiske flåde kan stille med. Deres hangarskib? Nu begynder vittighederne.
Deres u-både; mnjaaahh.... de kan næppe vedligeholdes i Vesten - ikke efter den flydedok sank i Murmansk. De kunne da godt sejle ud med ubådene; men hvad og hvor skal de tilbage til?

Det er nok mere relevant, at vi har muligheden for at forsyne de tropper, som ingen aner, hvor ender - navnlig ikke vi selv.

Det er så også noget af det positive vi kan gøre på kort sigt. Tag ikke fejl: Et ordentligt samarbejde i Nordatlanten er alene ganske betydeligt værd - rigtig , rigtig meget - faktisk.

En af de ting, som Vostok-øvelsen viste var først og fremmest ond vilje; men det var noget ringere med den faktiske udførelse: Der var slet ikke det annoncerede omfang - og det, der var, var først og fremmest for at overbevise "hjemmemarkedet".
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum