Had forbrydelser og skolelærere.

Go down

Had forbrydelser og skolelærere.

Indlæg by Thomas on Fre okt 05, 2018 4:39 pm

 • Det ulækre bøssesvin: Søren Pape.
  Selvfølgelig må man da forsvare sig mod overgreb fra sådan en ulækkker karl - det manglede bare. Tænk, at det skal være forbudt at hade sådan en pervers røvpuler, som overfalder én. Det var jo ikke engang alvorligt - Papes trækkerdreng lever endnu.
  Den mere betænkelige del af baggrunden er: Hvordan kan det dog være, at politiet ikke - af egen drift - gad undersøge Danske Banks uhyrlige velovervejede kriminalitet ("Det er risikoen værd", som et internt notat afslører, at Danske Bank mente - hvordan kunne de vurdere det? Med mindre man var temmelig sikker på, at ingen ville kikke efter - og anmeldelser ville blive afvist?)???
 • LA undervisningsminister stopper.
  Nu er det LA, derfor er det bundløst forgældede i Nykredit, der går efter ministerposterne.
  Problemet er her, at skolelærerne for en stor dels vedkommende er "kunder" i Nykredit.
  Man kan da ikke fyre de afskyelige skadedyr til skolelærere - som man burde - de har jo ikke lavet andet end ulykker. Ondartede nazisvin.
  Hele Nykredits sikkerhed ryger jo på røven - skadedyrene kan jo ikke sælge deres groft overvurderede boliger. Desuden har parasitterne ikke nogen pension, fordi deres pensionskasse er tømt: Dels af konflikter, dels af Bondo's svindlerier.
  Skolelærerne sidder med en gæld, de aldrig kan betale - og der er ikke sikkerhed for realkreditlånet i en realistisk ejendomsværdi. Nu har en skolelærer aldrig overvejet at betale noget som helst, hvilket Nykredit jo godt vidste. Husene er overbelånt og pensionen er så lille, at det den aldrig kan afdrages.
  Samtidig kan de svin ikke få fuld folkepension, fordi de får for meget i pension. De skal alligevel betale af på gælden - og gæld er i modsætning til renter ikke fradragsberettigede.
  Det er nok dér den ligger - og det har Nykredit nok fortalt undervisningsminister Merete Riisager, hvorfor hendes gæld vil forfalde til omgående betaling - for at undgå yderligere tab.

  Her er Mette Frederiksen's udmeldinger (eller manglen på samme) interessante. Socialdemokratiet går til valg på sit eget program - og SF/Enhedslisten kan pege på hende - eller lade være. Intet skal de have! De skal ikke bryde sig om, at stille betingelser.
  At Socialdemokratiet skulle have sammenfaldende interesser med skolelærerne? Det kan de perverse nazisvin godt glemme!
  Socialdemokratiet er jo heller ikke jublende ved tanken om de radikale (hvor andre skolelærere holder - Me Allerslev f.eks. - til: Svag begavelse og absurd selvovervurdering er jo så udpræget).
  Man glemmer, at Mette Frederiksen's børn går i privatskole.
  Socialdemokrater i almindelighed bor til leje - i København.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum