Peter Madsen idømt

Go down

Peter Madsen idømt

Indlæg by Thomas on Tors sep 27, 2018 2:30 am

landets hårdeste straf.

Naturligvis!

Vi mangler helt klart dødsstraffen!

Skyldsspørgsmålet er der ikke den fjerneste tvivl om. Der er end ikke tale om en tilståelse, der er tale om, at han end ikke ville modsige skyldsspørgsmålet.

Noget tilsvarende gør sig jo gældende ved banksvinene! De har jo - Gud hjælpe mig - på forhånd skrevet under på det!

Der skal skærpede straffe til banksvin. Her er tale om skadedyr, der ikke kan resocialiseres, som med flid og åbne øjne har begået bedrageri i en skala, der har skadet LANDET.
Det bør medføre henrettelse under tortur - de skal såmænd nok rykke ud med medskyldige etc. under den foregående almindelige tortur.

Det bliver godt nok et blodbad, når banksvinene skal henrettes under tortur - og det skal tv-transmitteres til lette operettetoner. Siden Otto Leisner har der jo ikke været ordentlig folkelig underholdning.
Et af argumenterne mod henrettelse ved halshugning var jo, at det var for kedeligt at kikke på - det må ikke gentage sig.

Nu er det jo ikke alle, der værdsætter opera (de bedre dele) efter fortjeneste, så derfor må vi have underholdning til det brede publikum. Jeg spørger bare: Hvad er mere morsomt end et banksvin, der langsomt bliver knust - ved fuld bevidsthed?
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum