Hvad er der sket hen over sommeren?

Go down

Hvad er der sket hen over sommeren?

Indlæg by Thomas on Søn sep 16, 2018 1:11 pm

Tja, hjemligt:

1) Først og fremmest er der blevet ryddet noget ud i Dansk Folkeparti.
Søren Espersen er sat til at bestyre, at der ryddes ud af kommunister og andre former for narkosmuglende terrorister i Hjemmeværnet. Hvis han ikke gør det, så véd han da udmærket, at man kan klynge ham op for landsforræderi.
Nazi-Marie (I véd hende: Skolelæreren) er blevet konfronteret med sit landsforræderi. Hun véd jo udmærket, hvorfor hun ikke kan være forsvarsordfører mere. Soen kan lige så godt hænge sig først som sidst: Ingen vil savne hende.
Banksvinet Tulletåben ved udmærket godt, at han har bare at gøre, som der bliver sagt - og undgå at have en mening om noget som helst.
Det, jeg tror (og det er en formodning) er, at Nordea har ham på kriminalitet fra gamle dage. Et banksvin, der ikke er kriminel? Prøv lige at være seriøs - bare et øjeblik.
Jeg tror så også, man har det på ham, at han dolkede Pia Kjærsgaard i ryggen. Nordea og journalisterne har jo fået oplysningerne om, hvor hun holder ferie et sted fra.
Peter Skaarup og Martin Henriksen er så torskedumme, at smadrer man en hammer i fjæset på dem, skriger de: "KOM IND!"

2) Skolelærerne har endnu ikke fået den kniv, de så inderligt fortjener; men det trækker sammen - efter deres periodiske vræleri i pressen at dømme.

3) Det væsentligste, der er sket er, at man lader til at have fået Danske Bank på Nationalbankens obduktionsbord. Bare rolig: Banksvinene skal nok samarbejde - efter mordforsøget på Skripal - de ved udmærket godt hvor ondt det gør, at få kundebesøg - af Putin.
Det, der skal gå i gang nu er: Pensionsopsparingen i Danske Banks ordninger skal ophæves og flextumperne skal betale deres skat - og en beskeden del af deres boliggæld.
Nu kommer turen til Nordea.

4) Lars Løkke har fået Merkel til de grader over på sin side. Sagen er jo, at de korrupte i det spil er socialdemokrater - for nu at nævne én: Schröder.
Hvad Løkke egentlig har på sagen? Igen et vildt gæt: Danske Bank har kunnet redegøre temmelig nøje for pengestrømme fra Putin til Trump - derfor er Trump så eddikesur på Merkel - Merkel (og Deutsche Bank) kan når som helst hive lånene til Trump (eller i hvert fald nogen af dem) - og lade tabet gå videre til Putin.

5) I USA sker der ikke noget før midtvejsvalget i november. Man skal have flertal i repræsentanternes hus imod Trump - før gør man ikke noget for at få senatorerne gjort møre: Tag ikke fejl!
Suppleringsvalgene og opstillingerne til guvernørvalgene - de går ikke godt for republikanerne. Trump er gift for republikanerne.
I mellemtiden kommer der godbidder til pressen, så de har noget at skrive om.

6) Venezuela: Maduro vil forhandle med kineserne om yderligere lån. Hmmm... det er da kineserne, der gør udlæg i Venezuelas oliekilder - lad være med at tro andet.

7) Rusland fortsætter sin dødsspiral: Kineserne suger alt andet end guld ud af den russiske valutareserve - det er så smerteligt, at Lavrov har været ude at brokke sig i selvmedlidenhed over disse slemme amerikanere. Kineserne skal nok få tvunget Flæskedrengen i knæ. Den beskedne kinesiske deltagelse i Vostok 2018 viser, at kineserne har lagt tyngden et helt andet sted.
Hvis Flæskedrengen går amok, så skal den eksplosion ikke ind i Kina - den kan kun gå én vej: Rusland. Kina har ingen interesse i at Rusland holder fast i Vladivostok. Ikke at Rusland i sig selv er en trussel; men hvorfor skulle Kina hjælpe russerne?

Cool Sverrig forsætter også sin tur ned i afgrunden. Sverrig er - som bekendt - en bankejet stat - og bankerne er fallit.

9) Det væsentlige er, at Merkel har indset, at vejen frem er et udvidet EU-samarbejde - det er så et samarbejde, der strækker sig over Polen til Estland. Der skal nogle investeringer til (både Danmark og Tyskland er nettobidragydere til EU) - pengene skal naturligvis anbringes fornuftig.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26586
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum