S/V regering.

Go down

S/V regering.

Indlæg by Thomas on Tors sep 06, 2018 11:27 pm

Er det nu hensigtsmæssigt?

Det er rigtigt, at afstanden mellem S og V i alle større spørgsmål ikke er større end man kan nå en ordning. Problemet er imidlertid, at særinteresser på fløjene vil have noget, der ikke kan tilkomme dem.

Venstre har problemer med at styre de forskellige fallerede bankers fallenter og Socialdemokratiet har tilsvarende med nazisterne/kommunisterne i SF/Enhedslisten. Hver for sig har S og V deres problemer med at styre en flok ondartede - noget som gennem tiden har forvoldt dybe kvæstelser i de regeringsduelige partier.

Spørgsmålet er om en regering/opposition ikke i princippet er en god idé? Ekstremisterne kan på den måde ikke hævde deres interesser, fordi de ikke kan få flertal - og Venstre og Socialdemokratiet dermed kan få mere af deres politik igennem uden at skulle tage hensyn til skrighalsene. De skal såmænd nok holde disse subjekter i ave: Man kan altid pege på "den anden side" som et afskrækkende eksempel.

Det er vel sådan det i praksis fungerer i dag.

Socialdemokratiet fik under Thorning langt hen ad vejen bragt nazisterne/kommunisterne under kontrol - tilsvarende har Venstre fået Danske Bank/de Konservative pandet ned. De Konservative kan jo ikke stille med en Erhvervsminister, der ikke har det ene ben i fængsel.

Begge partier har klart igangværende arbejder.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum