Ohio's 12 valgdistrikt.

Go down

Ohio's 12 valgdistrikt.

Indlæg by Thomas on Ons aug 08, 2018 7:58 am

Tiberi trak sig som medlem af Repræsentanternes Hus pr. 15/1 2018. Hvorfor egentlig? Det foreligger ikke oplyst.

Men hvorom alting er, så udløste det et suppleringsvalg her den 7/8. Det var et mandat, som republikanerne (p.gr.a. revideret valggeometri) skulle vinde sikkert. Problemet er, at i den skrivende stund foreligger resultatet af fintællingen ikke; men det er et meget tæt løb - og det bliver mulehår, der afgør.

Det lidt mere generelt interessante er:

Republikanerne bliver nødt til at prioritere deres midler stærkere end før, fordi de bliver nødt til at koncentrere pengene om de valgkredse, hvor de har en unfair chance for at vinde. De håbløse tilfælde får intet; men det gør de "sikre" heller ikke. Trump kunne naturligvis ikke lade være med at blande sig i Ohio; men det er uklart hvilken effekt hans person har haft.

Samtidig falder donorerne til Republikanerne væk.

Vi har set virksomheder, som bliver skadet af Trumps "handelspolitik/-krig", de smækker kassen i!
De eneste, der havde et motiv til at støtte Trump og republikanerne var olie-industrien. Efter sin tåbelige adfærd, og pengeafpresning, overfor Canada og Europa kan olieindustrien se i øjnene, at de vil ikke kunne holde fortjenesten. Skal vi sige: Det bliver ikke de store penge olieindustrien kan finde til at støtte den tabersag.

Det efterlader alene National Rifle Association, hvis midler stammer fra Rusland. Problemet er: Rusland har ikke råd til at føre en amerikansk valgkamp. Putin har smidt nok penge i platuglen Trump, som de aldrig ser igen. Og Putin véd det!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum