Extra terrestials????

Go down

Extra terrestials????

Indlæg by Thomas on Man maj 14, 2018 2:31 am

De skøre kugler er altid i flertal!

Der er nok en mere plausible forklaringer!


 • Hvis vi lige sammenholder datoerne for dette ultra-hemmelige møde, som Eisenhower deltog i, så er det påfaldende, hvor godt det passer med de ret så alvorlige overvejelser, som man gjorde sig i forbindelse med det såkaldte Bomber Gap omkring 1954-55.
  US President Dwight Eisenhower had always been skeptical of the gap. However, with no evidence to disprove it, he agreed to the development of the U-2 to find out for sure.
  Lockheed Corporation originally proposed it in 1953, approval followed 1954, and the first test flight occurred in 1955.
  Vi må jo nok indrømme, at for den tid var Lockheed U-2 afgjort en meget fremmed teknologi.
  Den har så holdt sig, fordi U-2 er stadig operativ i et begrænset omfang.
  Det er så også typisk at en general som Eisenhower, der blev taget med bukserne nede af Ardenner offensiven, på den ene side vil være tilbageholdende med at afvise rygter, på den anden side vil være indstillet på at få rygterne be- eller afkræftet.
 • Omtalen af B-58 er så formentlig noget andet. Den maskine var en kæmpe fiasko - så kostbar, så der skulle et ekstra tykt røgslør til for at skjule de røde øren fra at komme til offentlighedens kendskab.
  På den ene side havde den en meget høj fart, hvilket så ikke hjalp ret meget, fordi det var i stor højde, hvor missiler ret så nemt kunne pille den ned. På den anden side besluttede man sig så for, at den skulle trænge igennem i lav højde, hvilket heller ikke var nogen god idé,
  fordi dens manøvreegenskaber (specielt i bare moderat højde) var så pissefarlige, at den ville falde ned af sig selv - uden modvillig assistance fra fjenden.
 • Den mest effektive måde at udbrede en afsindig dækhistorie er at stemple hemmeligt på hver eneste side - så er man sikker på, at den nok skal blive læst - af alle!
  Er det en sammensværgelsesteori? Teori??? Det er helt normal procedure - specielt når man skal gemme, hvor topmålt idiotisk man har opført sig. Bankerne bruger ret så mange af de midler, de ikke har på at svine medierne til med den ene mere frække løgnehistorie efter den anden.
 • Der er nok af præmieidioter, der vil udbrede det mest afsindige nonsens - bare tænkt på Dansk Folkeparti.
  Vi kunne også tage skolelærerne, der forsøger at binde befolkningen på ærmet, at de opfylder noget som helst fornuftigt formål - og ikke bare er terapi for uduelige, underbegavede og ondartede.
  Miljøfimserne får også fin pressedækning.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum