Det rusker en hel del i den finansielle branche for tiden.

Go down

Det rusker en hel del i den finansielle branche for tiden.

Indlæg by Thomas on Tirs maj 08, 2018 10:59 pm

Udgangspunkter for den udenforstående er naturligvis Danske Banks dybt kriminelle pengevask, hvor Thomas Borgen betaler en underordnet for at tage smasket. Hvorvidt det går godt har vi endnu til gode at finde ud af.
Ingen tvivl om, at hele direktionen har været aktive i opsøgelsen af kriminelle midler for at få sit honorar for at vaske, stryge og rulle kulsorte russiske gangsterpenge - og formentlig også narkohandlende terrorister, der skaffer penge til deres terror.

Vi mangler den obligatoriske epidemi af banksvin, der ikke bare "falder med cyklen"; men også "hænger ud" i sommerhuset.

Nordea er jo fuldt så meget med!
"Boblen" i ejendomspriserne i København er typisk, at det selskab som Nordea og Danske Bank bedriver i fællesskab for at oplagre fallerede ejendomme. Det er helt klassisk at de tab skal tværes af på investorerne: Hvem er mere nærliggende end de kriminelle midler? Problemet er bare, at det er en farlig politik med "kontakt" til sådanne "kunder".
Det er "kunder", der værger deres opfattelse af ejendomsret til midler med alle midler - og her er valget af de voldelige (og særdeles smertefulde) metoder på mode.

Om det så er provinssvindlerne i Nykredit, så vil de bringe en sparekasse til børsintroduktion. På en eller anden måde skal investorerne jo bære tabet.

avatar
Thomas

Antal indlæg : 26797
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum