Gad vide, hvad Merkel vil sige?

Go down

Gad vide, hvad Merkel vil sige?

Indlæg by Thomas on Fre apr 27, 2018 12:01 am

Macron har fået en statsmodtagelse - hvilket Merkel ikke får.

Macron har sådan set lagt grunden ved at påpege, hvorfor det er meget, meget dumt, at USA ikke overholder internationale aftaler.
Det væsentlige er det, som Macron sagde til senatet. P.t. har USA ikke en udenrigsminister - derfor er senatet af afgørende betydning, dels fordi senatet skal godkende alle traktater (hvilket sker meget, meget sjældent), dels fordi senatet kan blokere for udnævnelsen af en udenrigsminister med simpelt flertal, endelig fordi det er senatet, der i sidste ende skal dømme præsidenten, hvis det bliver nødvendigt at rejse tiltale.

Det er lidt af en good cop, bad cop situation, der er lagt op til: Macron er politimanden, der siger til Trump: "Jeg synes Du skulle hjælpe Dig selv."
Det betyder så, at Merkel skal lege den bryske:
Jeg tror ikke et sekund på, at den tysk Bankaufsicht har siddet og pillet næse de sidste 3-4 år - ikke som hovedbeskæftigelse. Vi ved, at Donald Trump er finansieret via Deutsche Bank.
På trods af, at Danmark ikke er med i EU's bankunion, så er det lykkedes amerikanerne at hænge Danske Bank op på hvidvask og krænkelse af de sanktioner, senatet har pålagt Rusland.
Mon ikke, at Merkel har en ret så solid mappe med dokumentation omkring Trumps "forretninger".

Attentatet på Skripal blev om ikke andet så anledningen til en massiv udvisning af russiske påvirkningsagenter. Helt typisk har disse én politiker - hver - i lommen. Dels for at begrænse skaderne ved en udvisnings aktion, dels for at der ikke er nogen koordinering mellem de politikere, man har klemmen på.
Ser vi hvordan udvisningerne har ramt på politikere: Der var 4 udvisninger i Frankrig, hvor der var 4 i Tyskland og samtidig forsvinder 4 fremtrædende socialdemokrater i Tyskland fra muligheden for at få indflydelsesrige poster.
Vi ser det samme i Danmark, hvor Nazi-Marie og Søren Espersen efter hvert sit vrede udbrud er blevet meget tavse - vi har udvist 2 påvirkningsagenter.

Man skal slet ikke være blind for, at Merkel kan lade en hammer falde på Trumps kussegramsende klør.

Det er også klart, at det, der kan bringe en amerikansk præsident til fald er luderhistorier og ikke pengesvineri. I Europa er det omvendt: Folk er ligeglade med, at Amnitzbøl og Elbæk er nogle ulækre pæderastere: Det er økonomisk kriminalitet, der bringer den slags til fald. Vi så med Ole Sohn, hvordan et kort men ubehageligt (og afgørende) møde med Danske Bank gjorde, at Ole Sohn lige pludselig ikke havde tid til at være minister mere.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum