Fodbold ???

Go down

Fodbold ???

Indlæg by Thomas on Man apr 02, 2018 12:20 am

Russiske udenrigsministerium mener, man vil fratage Rusland fodvold VM?

Meget af er naturligvis sædvanlig udenomssnak (forudsat - naturligvis - at reportagen er korrekt, hvilket altid er en vovelig forudsætning); men derfor kan det jo godt være sandt.
Det kan være sandt; men irrelevant.

Problemet er, at Putin har med at lave noget "vildt" i forbindelse med større sportsbegivenheder (invasionen af Krim f.eks.). Men at udelukke deltagelse i VM skulle afholde Putin fra et voldeligt angreb et eller andet sted? Højst har man afsløret en del af vildledningsplanen?

Jeg tror vi skal se på det, der (igen forudsat citat og reportage er korrekt) står i en bisætning:

»Der er andre foranstaltninger, som vi er klar til at sætte i værk når som helst, hvis vi skulle opleve yderligere russisk provokation,« lød det fra den britiske premierminister.

Det sætter ligesom et andet perspektiv: Det kunne evt. være et indgreb mod de russiske formuer, der gemmer sig i det britiske banksystem.
Det vil have ganske anderledes konsekvenser. De russiske oligarker gemmer sig jo alle andre steder end i Rusland - med speciel forkærlighed for Storbritannien.
Nervegas-attentatet kan nok så meget have en indenrigspolitisk adresse - i Rusland: Nemlig, at hvis man fra de mere velstående ikke støtter Putin, så har man andre metoder.
Det vil i alle tilfælde være et gammelt russisk - skal vi kalde det? - karaktertræk.

Peter den Store fik sin søn - idiot, som han var - lokket tilbage fra landflygtighed, hvorefter han prompte slog ham ihjel på en smertefuld måde.
Trotsky blev udrenset i 1920'erne og drevet i eksil, hvorefter han blev myrdet med en isøkse i Mexico.
(her må vi nok sige at metoderne er så bizarre dengang, som nu: Isøkse??? Nervegas i Storbritannien??? Det er ligeså underligt som CIA planer om at fremkalde håraffald hos Fidel Castro!!)

Jeg ved ikke, hvad det er.....
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum