Trump og told.

Go down

Trump og told.

Indlæg by Thomas on Tors mar 08, 2018 1:30 am

Lad os prøve at danne os et overblik over, hvad der er sket.


 • Umiddelbart inden Trump kom med annonceringen af planen om en særtold på stål og aluminium solgte et af Trumps idoler Carl Ichan sin portefølje af stål aktier. Da Trumps særtold på stål og aluminium - meget til Trumps egen overraskelse - blev annonceret (viser, hvor lidt overblik han har) faldt aktiekursen voldsomt.
  Det har så ikke umiddelbart så forfærdelig meget med Rusland at gøre: Det er ganske almindelig insidertrading og bedrageri. I sig selv helt banal kriminalitet.
 • Det bemærkelsesværdige er, det hold som springer frem for at blokere:

  • EU: Jean Claude Junker: Det mest sigende i den forbindelse er hvilke varer der vil være straftoldbelagt: Bourbon whisky, Harley Davidson motorcykler og Cowboybukser.Man kan vel næppe udtrykke sin foragt mere ætsende. Det er så mest et signal til de ledende republikanere i kongressen, der er fra henholdsvis Kentucky og Wisconsin
  • Canada: PM Justin Trudeau, der basalt siger, at Trump er idiot - og det vil gå hårdere ud over USA end Canada. Spekulation: Det kunne være, at Canadierne fandt andre afsætningkanaler for deres olie? Jeg ved det ikke.
  • Norge: Jens Stoltenberg, som ikke ytrer sig; men der er nok ikke meget, der sker i Norge, som Stoltenberg ikke ved. Erna Solberg har holdt sin bøtte - indtil nu; men Norge har bestilt F-35.
  • Island har ikke sagt noget. Problemet er måske, at Island er rodet ind i Muellers efterforskning og Julian Assange.
  • Danmark: Erhvervsminister Brian Mikkelsen snakker med handelsminister Wilbor Ross. Rent bortset fra at være et typisk Lars Løkke træk: At holde sig mest muligt i baggrunden, så er Wilbor Ross en kendt virksomhedsslagter i stålindustrien. Han er desuden rimelig central person i lækagen Paradise Papers. Vi kan således nok konstatere at han er rimelig snavset mht. til pengevask og skattesvig.
   Det er så to af Danske Banks favorit kriminaliteter, hvorfor det er naturligt at sende Danske Banks lydig, villige og liderlige instrument til en hyggesnak. Danske Bank har formentlig en ganske fyldig dokumentation for Wilbor Ross - noget som Løkke nok skal holde sig meget langt fra - Løkke ved godt hvor ækle de banksvin er.
  • Sverrig: Nu er begrebet en hæderlig svensker i sig selv en selvmodsigelse: Her har (formentlig Nordea) sendt Löfven i byen - og stål er altid interessant for Sverrig. Og Sverrig har på mødet annonceret købet af Patriot missiler til luftforsvar.
   Den svensk bankinspektion vil have en ganske god dokumentation af Putins pengevask og Trump - papirer der nødigt skulle falde i hænderne på specialanklager Robert Mueller.

  Den forgående liste tyder på, at man samlet har et overordentlig godt og veldokumenteret billede af en bred vifte af kriminalitet begået af Trump og hans aber.
  Det hold, der træder frem har en skræmmende portefølje af papirer - ikke værdipapirer; men belastende materiale.
  Det bliver dyrt for både Putin og Trump. Der er masser af krudt i den kanon.


En ting som man ikke skal være blind for: Med undtagelse af Canada og EU, så er der ikke nogen af de ledere, der ikke umiddelbart kan gøre sig forståelige med hinanden på deres modersmål (evt. via dansk eller svensk).
Vi må gå ud fra som givet, at alle deres e-mails er hackede. Problemet er bare, hvordan oversættes det fra dansk/svensk? Når man betænker hvilke problemer amerikanerne havde med de franske og schweiziske banker der kommunikerede på fransk - øh.... har f.eks. CIA en norsk søgemaskine - og hvor god er den.
Trump har ikke en chance: Melania taler ikke dansk. Jeg ved godt, at der er noget dansk baggrund et eller andet sted; men næppe tilnærmelsesvis flydende.

En ting, jeg kommer til at tænke på er, at Løkke talte med den slægtning. Det er så en udmærket kontrol af hvor sårbar en skandinavisk snik-snak er.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26211
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum