Det lader til, at Løkke har afblokeret.

Go down

Det lader til, at Løkke har afblokeret.

Indlæg by Thomas on Ons feb 07, 2018 10:42 am

Man har slet ikke lagt mærke til, hvordan Anders Samuelsen blev modtaget af Tillerson. Samtidig besøger Samuelsen Rusland.

Jeg tror fidusen ligger i bygningen af olie-/gasledningen fra Thyra-feltet og til raffinaderiet i Fredericia og lageret ved Stigsnæs - og videreførslen til Polen. Det åbner det europæiske marked for den amerikanske olieindustri - ikke alene Østeuropa og Baltikum; men også til Holland og Rotterdam og de Hollandske raffinaderier.
Det betyder ikke nødvendigvis at en Nord Stream 2 ledning interfererer med de danske sikkerhedsinteresser.
USA har fået fuld adgang til det europæiske marked og markedsandelen vil være et spørgsmål om pris. Rusland er da velkommen til at sælge al den olie og gas, de vil - det er et spørgsmål om pris.

Rusland skal bare ikke tro, at de kan holde de Baltiske Lande som gidsler. Danmarks vitale sikkerhedsinteresser ligger i de Baltiske Lande (og Finland). For Rusland er det et spørgsmål om de kan få lov til at levere, hvilket forudsætter en noget anden behandling af Danmarks vitale allierede. Sådan en gasledning kan jo sprænges i luften af alle lande langs den. Men det er jo nogle overvejelser, vi slet, slet ikke skal ind i? Vel?

Sverrig og Nordea er hele tiden ved at skide bukserne fulde, fordi de skal have Putins penge udenom de amerikanske sanktioner og ind i Europa - det kan godt lade sig gøre; men det bliver dyrt - meget dyrt - en pengevaskemaskine krymper det rensede med minimum 50%.
Derfor er det opportunt at lade den tyske industri vide, at man også kan få udmærkede motorer i Sverrig - og lastbiler. Det bruger man så til at få hevet de hemmeligheder ud af svenskerne om Strv S103, som man kan bruge til en mellemsvær brigade.
Den brigade kommer sandsynligvis også til at omfatte hollænderne og canadierne (har lige fået at vide, at Canada sætter sine Leopard 1 til salg - de har jo en udmærket kanon).

Samtidig er man fra dansk side alt andet end begejstret for den tyske fodslæben mht. til renoveringen af den tyske infrastruktur mellem Rotterdam og Tallinn. Det er jo lidt svært at udfolde den store forståelse for Tysklands behov for energiforsyningssikkerhed og samtidig se på, at Tyskland saboterer EU-samarbejdet, der så afgjort er i Tysklands interesse. Det er så i særklasse også i dansk interesse idet det vil betyde at forbindelsen mellem landsdelene ikke alene hænger på Storebæltbroen; men at man via Schengen-samarbejdet kan køre via Femarn og Nordtyskland til Sønderjylland.

Man er også meget lidt begejstret for at russerne sejler gas- og olietankere gennem Storebælt, hvorfor det må være muligt at transportere gas og olie via en Nord Stream 2 ledning - når man nu alligevel er i gang med at nedlægge den ledning på havbunden. Rusland skulle jo gerne få sin olie frem til sine kunder i Rotterdam og de raffinaderier, der ligger dér.
Det vil så også lette presset på Rotterdam som havn, hvilket vil give USA forøget og lettet adgang til at sende forsyninger og forstærkninger til Europa.

Når man nu kan se bort fra en miljøkatastrofe forårsaget af Ruslands uansvarlige opførsel, så er der ikke brug for de store miljøskibe - i det omfang miljøskibe skal bruges så bliver det langt længere inde i Østersøen. Det bliver så Huitfeldt-klasser, så vi ikke nødvendigvis skal trække på Hollænderne, der sender Evertsen. Kan vi blive enige om, at Østersøen fra Peter og Poul i Skt. Petersborg er indre danske farvande - ikke sandt?
Besætningerne har vi - i hvert fald på papiret, hvor gode de er, ved jeg ikke; men de får i forvejen deres hyre.

Vi skal nok få de luftværnsmissiler til en favorabel pris - fordi det er i USA's fundamentale interesse at de bliver bragt om bord.
Vi skal nok også få de Spartan og de Globemaster - fordi det er i USA's fundamentale sikkerhedsinteresse, at vi får dem i brug!
Selvfølgelig slipper USA ikke grebet om Skt. Petersborg og Moskva før der ikke er atomvåben i Rusland - mere. Briterne har samme indstilling.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Kvotekongesagen.

Indlæg by Thomas on Søn feb 11, 2018 7:45 pm

Det er jo DF, der har gjort det til en sag.

Det bliver dyrt for Tulletåben.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Løkke har undgået Dansk Folkeparti i regeringen.

Indlæg by Thomas on Man mar 19, 2018 4:40 pm

Den lokale variant af Nazi-Marie er minister i Norge.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Typisk for Lars Løkke at være diskret i baggrunden.

Indlæg by Thomas on Tirs apr 17, 2018 10:52 am

Frankrig og USA forsvarer skærpede sanktioner.

Ikke desto mindre er det Lars Løkke, der skal banke Merkel på plads.

Emner:

  1. Den internationale situation, hvor anvendelsen af kemiske våben er - strengstens verboten.
  2. Nord Stream 2 skal ses i sammenhæng med Ukraines rettigheder.
    Foruden de økonomiske forhold har spørgsmålet også en politisk dimension (hvilket Putin-Versteherne ikke har villet være med på)
  3. Indvandringspolitik.
  4. Både Danmark og Tyskland er nettobetalere til EU og derfor giver Brexit et problem. Vi vil derfor have noget for skillingerne.
  5. Man må stå sammen i EU mod Rusland.
  6. Femern-forbindelsen skal se at få fut i fejemøjet!
  7. Danmark vil i juni afholde en konference i Ukraine, så Ukraine ikke bliver ramt negativt.
  8. Her må vi samarbejde med Tyskland (gad vide om Løkke har kunnet garantere Merkel en alternativ gasforsyning - som jeg tror vi kan???).


Jeg ved godt, at det lyder underligt i visses øren, at her har Danmark førertrøjen på overfor Tyskland. Det lader imidlertid til at være tilfældet.
Det giver også en baggrund for bevillingen til Femarn-forbindelsen - også rent sikkerhedsmæssigt(/-politisk - det lader til det med den positive modtagelse) som reserve for Storebæltsforbindelsen.

Det var så nok også derfor, at Løkke tog videre til Portugal og Spanien: De har om nogen indvandringsproblemer og det kommer til at koste noget.
Vi skal slet ikke overse, at Spanien har lufthavne uden nogen beskæftigelse - de er som sådan en udmærket infrastruktur i forbindelse med amerikansk adgang til Europa.

Det forklarer også, hvorfor kæften skulle lukkes på Nazi-Marie og Søren Espersen.

Det er så typisk en Lars Løkke måde at gøre tingene på: En hyggelig snak over en bid brød og en dram.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Regeringsomdannelsen.

Indlæg by Thomas on Ons maj 02, 2018 12:25 pm

Så ved vi hvem, der IKKE har sine lån i Nordea.

Nu ved vi også, hvad der kommer til at ske med universiteterne - de bliver en del billigere.

At Karen Ellemann bliver gruppeformand er ikke så mærkeligt.

Jakob Ellemann-Jensen som landbrugsminister: Det bliver dyrt for Nordea og miljøfimserne. At Greenpeace har en mening? Det burde de lade være med.
Nu bliver miljøskibene jo under Forsvarsministeriet. (ja, altså, hvis jeg ikke tager fejl?)

Jeg tror, det har nok så meget at gøre med, at få viklet ministrene ud af forbindelsen med Nordea.
Når man ser, hvor spruthysterisk Tulletåben er, så bliver det en meget dyr omgang for Nordea.

Minister for Nordisk Samarbejde...... Så braser ejendomspriserne i Malmø! Dér får Danske Bank en velfortjent lussing. De kunne jo bare blande sig udenom.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Lidt uro

Indlæg by Thomas on Ons maj 30, 2018 1:48 pm

blandt kvotekongerne?

Et eller andet er der sket.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Jeg tror JyllandsPosten har

Indlæg by Thomas on Søn aug 19, 2018 6:00 am

misforstået noget.

Dem, der i første omgang er blevet sat mat af Lars Løkke er Danske Bank, hvor en serie erhvervsministre: Lene Espersen, Lars Platfod og Harry Potter (Tøffelhelten med ligtorne) hver for sig - ganske pludseligt - har fundet ud af, at de bestemt ikke havde tid til at være minister mere. Det er Danske Bank, der er blevet sat til vægs - trods det konservative folkepartis modstand mod Bankunionen.
En række konservative erhvervsministre har tilset, at Finanstilsynet er forblevet en narresut.
Spørgsmålet er om lummerkarlen Pape overlever misbruget af politiet til at sikre "arbejdsro" til hans trækkerdrengs overgreb. Mere alvorligt er, at kendte terrorister bare vader ud af fængslerne, samt at man ikke har dømt nogen fra Danske Banks direktion - endnu(?).

Det er nok også samtidig den ene faktor, der sætter Dansk Folkeparti til vægs - Tulletåbens indflydelse på Nationalbanken er mindre end ingenting. Dansk Folkepartis politiske "profiler" har deres også problemer med at overleve (og det mener jeg bogstaveligt), at de reelt er putnikker, der ukritisk kolporterer Ruslands propaganda.

Alt dette kan Mette Frederiksen bare læne sig tilbage og nyde - mens hun får alt det væsentlige igennem i sin politik. Ingen tvivl om, at der skal gøres noget på ældreområdet og rationaliseringerne i den offentlige sektor skal ramme skolelærererne, miljøfimserne og lign. Det er sådan set ikke noget Venstre har noget imod; men man har noget imod, at det bliver en fjer i hatten på Dansk Folkeparti. At DF'erne så evt. vil stemme på Socialdemokratiet? Tja... det er jo deres naturlige rede.
Samtidig vil Mette Frederiksen lade Løkke udfolde den fornødne brutalitet mod skolelærerne. Kortere skoledage? Men med to torturbødler?

Det, der så kommer ind ad bagdøren er et større EU-samarbejde på forsvars- og politiområdet. Man overser, at Danmark, Holland og Belgien er gået sammen om at danne en "Specialstyrke-kommando".

avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Det lader til, at Løkke har afblokeret.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum