Tilsynet med PET dur ikke!

Go down

Tilsynet med PET dur ikke!

Indlæg by Thomas on Tors feb 01, 2018 2:46 am

Der er ikke noget, der hedder en forældet oplysning.

Glemsel er noget perverse og insolvente skolelærere håber inderligt på.

Det er Løkkes måde at sige: Hvis jeg ville, så kunne jeg sige noget.
Men det kan ikke være i Dansk Folkepartis interesse! Ingen i Dansk Folkeparti!
At SF/Enhedslisten er værre - det véd vi jo godt.

DF erklærer sagen for lukket. Det ville jo ikke være så rart hvis Tulletåbens sande forbindelse til Nordea kom frem - vel?

Det er så også typisk Lars Løkke, at vise svaghed på et betydningsløst punkt, hvorefter alle kaster sig over ham - for bare lige at blive mindet om, at man har noget meget, meget værre på dem.

Det var den måde, ham tværede Kristian Jensen ud.

Det er derfor Lars Løkke er så stærk en statsminister! Han har egentlig aldrig interesseret sig synderligt for penge og personlig magt. Lars Løkke er en teknokrat, der er interesseret i, at få "maskinen" til at virke.

Løkke véd da udmærket godt, at under ordnede forhold, så var Tulletåben blevet henrettet offentligt under tortur for sit landsforræderi - til svenskerne og da Sverrig er en bankejet stat. Så er bankens rette ejer jo Putin.

Hvis man lægger mærke til det: Så er det netop det forhold, der gør, at Løkke kan få gennemført sin politik og tvinge fjenderne (ikke modstanderen Socialdemokratiet) til at gennemføre det, de aller, aller nødigst vil - fordi det bringer dem i livsfare fra deres ejere! Selvfølgelig ved Tulletåben, at han står til en meget ubehagelig og nedværdigende død, når han hænger sig i badeværelset.
Nazi-Marie er godt klar over, at hun står til at blive voldbollet ihjel med et kostskaft. Der er masser af indvandrere, der vil ordne den sag for ingen penge.

Men læg mærke til sætningen: "Man kan ikke købe sig til indflydelse!"
Den er jo lige mellem øjnene på Tulletåben og hans underbegavede følge af åndsdværge. Det er en besked også til Anders Samuelsen og Brian Mikkelsen: Hvis I er korrupte, så bliver det den dårligste forretning, som Jeres ejere nogen sinde har gjort - hvis I altså vil håbe på at slippe fra det med livet i behold og et ridderkors ved pensioneringen.

Løkke havde så lidt ondt af Pia Kjærsgaard, fordi der er jo ikke nogen tvivl om, at den der stak hende til Se & Hør mm. er banksvinet Tulletåben. Nordea har da - da de ikke kunne bruge dankort oplysninger, fordi Pia Kjærsgaard ikke bruger dankort - fået Tulletåben til at røbe, hvor hun tog på ferie henne.

Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum