Bannon om Trump

Go down

Bannon om Trump

Indlæg by Thomas on Tors jan 04, 2018 5:22 am

Trump'erne handler kun om pengevask!

Så kan man mene om Bannon, hvad man vil; men har bare ret i denne sammenhæng!
Vi ser jo det samme i København og Nordsjælland: Det hænger ikke sammen, at boligpriserne skulle ryge i vejret på den måde.
Det er simpelt Tobins Q.

Vi så det samme med statsobligationerne ½% 2027, der blev solgt til uhyrlige priser i byttehandler. Det er da helt fint, at Nordea og Putin ønsker at forære os pengene til oprustning. Der ligger - helt som forudsagt - 20 mia. i manglende finansieringsbehov for staten i kassen i Nationalbanken.
Nationalbanken køber da først de USD, når de er blevet noget billigere.

Problemet med at vaske penge er: De kryber ganske gevaldigt.

Putin har jo lånt Trump alle pengene - efter at de amerikanske banker har lukket for kreditten (Trump betaler jo aldrig tilbage).
Ejendomsmarkedet er en udmærket måde at vaske penge på. Med det afsindige overbyggeri, der har været, så er der masser af boliger og erhvervsejendomme med en "dårlig beliggenhed". Så egentlige behov kan opfyldes meget billigere.
At Putin så må overtage ejendommene gennem stråmænd på et tidspunkt, det er rimelig klart. Problemet for Putin er, at han kan ikke drive de bygninger og få en leje ud af dem. Det er det hold Trump har på Putin: Nemlig, at uden Trump er bygningerne ikke bare overvurderede ifht. belåningen; men de er decideret intet værd.

Paul Manafort er rasende over, at Robert Mueller retsforfølger ham for forbrydelser, som Manafort ikke mener har forbindelse med valgkampagnen. Selvfølgelig gør Mueller da det! Finder politiet 100 kg kokain under en ransagning for våben, så vil overbetjenten nok gerne vide, hvordan narkotikaen dog kunne komme til at ligge dér. Fidusen er bare, at Mueller giver de sager videre til de delstatslige myndigheder med dokumentationen. Selvfølgelig gør han det!

Bannon har også nok ret i, at Trumps skidtvigtige snotunger vil falde sammen under en afhøring.

Pengevasken er måske det, som Lars Løkke har på Trump. Putin sender pengene via Cypern til Deutsche Bank og videre til USA til endnu en stråmand.
Her må Løkke have ganske god dokumentation, for det er præcis et kneb, der vil gøre, at Trump lukker skuffen, fordi det Løkke gør er jo præcis det samme. Sælger sine statsobligationer for langt mere end de er værd til (Nordea/Putin). Det er da helt fint, at Putin køber statsobligationer, som han ikke kan sælge igen - for de penge kan man jo købe ganske udmærkede tyske statsobligationer, der kan give et lille, men ikke eksorbitant afkast. Det er en svikmølle, der kan køre så længe det skal være.
Det gør, at man venter til pengene forlader USA, så USD falder i kurs, hvilket gør afregningen af købet af F-35 langt mere overkommeligt.

Nu betyder pengevask en hel del mere end skattesvig; men i det samlede billede, så er 20 mia. småpenge. Det største problem er faktisk at få skaffet personellet til bemandingen af forsvarets materiel: En arbejdsløshed blandt skolelærerne hjælper ikke noget, for dels er de perverse kommunister for gamle, dels har de aldrig duet til noget som helst - skønt at lave ulykker har været deres ambition. Nu går de på pension; men med deres gæld, så kan de ikke betale renter og afdrag, så de ender med et rådighedsbeløb mindre end folkepensionen.

Man kan kun opfordre, som Nationalbanken gør: Flextumperne opsiger deres pensionsordninger, betaler deres skat. Så har de ikke nogen pension (udover folkepensionen) og samtidig en ubetalelig gæld i en værdiløs ejendom. Det kan så være en konkurs, men hvilke udlæg vil man gøre i en Folkepension? Nej, vel?

Det er et godt råd til flextumperne!
Jeg giver kun gode råd - og kun når jeg er rimelig sikker på, at de ikke bliver fulgt.


avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum