Perspektiverne

Go down

Perspektiverne

Indlæg by Thomas on Lør dec 23, 2017 4:11 pm

Finansloven landede, hvor den nu skulle lande.

Hele tanken om, at skatteyderne skulle få en ubændig trang til at betale for flextumpernes uansvarlighed - den skal man vist være amerikansk republikaner for at tro på. Noget andet er, at den amerikanske selskabsskat er ikke så lidt for høj. Der vil komme en lille afledt effekt i lønninger og arbejdspladser; men ikke noget, der gør det hele selvfinansierende.

Der er ikke nogen tvivl om, at der skal rationaliseres indenfor det offentlige - specielt sundhedsvæsnet er tungt at danse med. Jeg erindrer hvor tungt det var at få rationaliseret apotekerne, der fortsatte med den rene middelalder i fremstillingen.
Folkeskolen skal også nok komme - efterhånden som den generation af 68ére går på pension skal de ikke erstattes. At de så har soldet deres pension op i en tåbelig konflikt, der kun overbeviste befolkningen om, at deres eksistens var så inderlig overflødig.

At der kommer nogle flere "værnepligtige" kan så være udmærket, hvis nogen skal have deres lyst styret. Kamptropper bliver de aldrig; men det er da en måde at få uddannet nogle flere lastbilchauffører, så vi slipper for at have vores rastepladser gjort til herberger for polske chauffører - det er nok ikke en dårlig ting.

Forsvarspolitik

Det går som man kunne forvente. Naturligvis er det irriterende at have fjendtlige spioner i Forsvarsudvalget; men så længe man véd det, så kan de være en udmærket kommunikationskanal til fjenden. Den egentlige substans fatter narrehovederne alligevel ikke - man kan fortælle dem, hvad det skal være - og de æder det råt. Det er så meget fint med støjen fra F-35. Der er nogle omkring Flyvestationen, som nok skal finde et andet sted at bo - og så deres overbelånte ejendomme kan komme ned i pris, så folk der har et formål med at være der kan få en rimelig bolig.

Ellers har Trumps barnagtigheder jo ikke haft den af ham tilsigtede effekt. Hvis vi ser på hvor ordrerne er gået hen, så er det i hovedsagen til europæiske fabrikanter.
Selvfølgelig skal infrastrukturen i Østeuropa bringes op på et tidssvarende niveau; men det tager altså en del længere tid end et forsvarsforlig. Som det er, så er det nok udmærket, at lægge det tunge panser fra depoterne i USA og andre steder frem, hvor de eventuelt skal bruges. Monstre på 60-70 tons skal man principielt ikke bakse for meget med. En kampvogn som Abrams ville man i dag slet ikke bygge sådan.
Det jeg ser er, at man bygger noget på grundlag af ganske udmærkede hjulchassier. Lad da bare russerne tumle med deres antikvitetssamling.
Det, der er tilbage i depoterne fra gamle dage er nok ikke værd at gøre for meget ved.
Det spændende er: Om tiden for den tårnløse kampvogn virkelig er kommet? S103 var helt klart forud for sin tid - og havde sine kritikpunkter. Skudvidder på 3-4 km. er helt urealistiske i et europæisk terræn - her er der tale om maksimalt 1½ km (i sjældne tilfælde) - normalt pænt under 1000 meter. Så begynder vi at tale om at 105 mm. er rigeligt og alle de avancerede beregninger med kantning af vognen, sidevind mm. de bliver af underordnet betydning.
Der er megen larm om "standardisering"; men det er godt overdrevet hvor meget, det betyder.

Det væsentlige i finansloven er, at pensionudligningbidraget ændres. Der er en masse pensionsordninger, der skal opsiges - og flextumpegæld, der skal betales; men om det bliver de 2500 milliarder? Nej, da; men lidt har også ret.
Sagen er jo, at der ikke kommer lønforhøjelser; men at almindelige mennesker får mere for deres penge - herunder, at der kommer en effektivisering af den offentlige sektor, så man ikke skal køre med de fjollede forbrugsafgifter.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Landsforræderne

Indlæg by Thomas on Tors dec 28, 2017 7:00 am

Nazi-Marie, Tulletåben og Søren Espersen.

Et træk, der forbavsede mange "gode socialdemokrater" var, at Søren Espersen blev gjort til kommitteret for Hjemmeværnet - ellers en solid socialdemokratisk udnævnelse.
Jeg er ikke sikker på, at det er så dårlig en idé.

 • Det fjerner Søren Espersen fra den operative planlægning - og som jeg læser ham, så er han en GRU-agent, der skal give informationer af operativ karakter - og det kan man isolere ham fra.
 • Som gammel kommunist - og en gang kommunist, altid kommunist - så er han i forvejen på kant med SF/Enhedslisten.
  SF fordi, det er der jødehaderne holder til. SF er jo i hovedsagen DNSAP - ellers skulle alle nazisterne fra krigens tid bare være fordampet - sådan spiller den lirekasse ikke! Enhedslisten er en blanding af forskellige fraktioner af DKP, der gennem tiden har dolket hinanden i ryggen - dog tilsat stormtropperne fra det kriminelle og narkohandlende indvandrermiljø.
  Søren Espersen har jo ikke fremhævet sig ved at være jødehader eller indvandrerkriminelles fortaler.
  Derfor kan man nok regne med at han vil bruge den fornødne brutalitet som kommitteret overfor disse skadedyr.
 • Virkeligheden er en noget anden, end den Søren Espersen tror og mener, at Hjemmeværnet skal være - der bliver han klogere. Ser vi på dem vi har udsendt i internationale missioner, så er op til 1/3 hjemmeværnsfolk. De udsendes så af et regiment; men det er hjemmeværnsfolk. De opgaver, de får, er de administrative bevogtningsopgaver,
  som er spild af konstablernes tid.
  Dertil kommer, at de er billige, fordi man ikke skal bruge så lang tid på at uddanne dem.

Det betyder imidlertid, at han ikke får så megen tid til forsvarsudvalget. Ikke at det har generet det store, fordi man i vidt omfang har måttet koncentrere sig om at henholde Nazi-Marie i uvidenhed.

Nazi-Marie er klart en af Putins små FSB-pudler.
Hvorvidt jeg har haft en indflydelse på, at afsløre hende?
Det er ikke godt at vide. Det er imidlertid nok rimelig sikkert, at man har vidst, at hun var FSB-agent i mange år - og har indrettet sig på det.
Vi ser også, hvordan hendes forsøg på at få anerkendt sine "synspunkter" som legitime er stødt på en mur af: "Nå!" Fra udenrigsminister Anders Samuelsens side. Samuelsen holder sig strengt til talepapirets lirum-larum.
Man skal imidlertid være mere end almindelig dum (og det er med Nazi-Marie altid en mulighed - hun er jo skolelærer) for ikke at fatte, at hun er endog meget nøje overvåget af politiet. Det er naturligvis ikke noget som udenrigsministeren kan blande sig i - slet ikke en pågående efterforskning.¨
Mønstret er her det samme som til Pia Kjærsgaard, som blev "forfremmet til herligheden" (som Frelsens Hær skriver i dødsannoncerne) som formand for Folketinget.
Nazi-Marie har ikke kunnet få nogen til at forholde sig til antydningerne om, at hun er FSB-agent. Selvfølgelig har hun ikke det. Noget sådant vil man da aldrig fortælle fra politiets side.

Pia Kjærsgaard er naturligvis stærkt rodet ind - via sin broder - i det kriminelle miljø. Her har Pia Kjærsgaard så brugt mange kræfter på ikke at efterlade sig et papirspor. Det fik vi så at se i sagen med Tys-tys-manden, at det ikke var generende for andre end hende selv. Selvfølgelig er hun under skarp overvågning; men Folketingets Formand er jo også en nærmest ceremoniel stilling, som man placerer veltjente og kompromitterede politikere på - bl.a. Mogens Lykketoft.

Tulletåben har fået lov til at skyde sig selv i foden. Der var jo noget, der skulle hævnes overfor Anders Samuelsen. Realistisk betragtet havde topskattelettelserne ikke en chance. Problemet for Tulletåben er, at Putins Bank (én af dem - Nordea) står til nogle gevaldige tæsk og afvikling. Det er bestemt ikke noget som tiltaler Putins plumpe humoristiske sans. Jeg mener stadig, at Tulletåben står til en likvidering af Putin - Tulletåben er ham vel for dyr i drift. Læg også mærke til, at Tulletåben ikke profilerer sig særligt i den offentlige debat. Tulle skal sandelig ikke svare på nogen spørgsmål.
Jeg formoder, at man (i PE?) véd, at hans navn er graveret på adskillige knive i det kriminelle miljø. Hvis Tulle ikke samarbejder - tja.... så kan man jo ikke beskytte ham. Derfor vil Tulle have flere udlændingestramninger - han er nemlig godt klar over, at hans liv hænger i en meget tynd tråd.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26944
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum