Ingen gider snakke med Tulletåben.

Go down

Ingen gider snakke med Tulletåben.

Indlæg by Thomas on Lør dec 16, 2017 2:23 pm

Løkke er også nede og snakke med Merkel.

Mon ikke man snakker med Socialdemokraterne?

Anders Samuelsens private dagsorden kommer da heller ikke igennem.

Det spændende er i hvilket omfang, man kan lægge Tulletåben i yderligere en smertefuld benlås.

Som jeg ser den noget useriøse valutauro (useriøs, fordi når de kommer på arbejde i Nationalbanken, så kan de godt glemme de feberfantasier, de fik i weekenden), så er det vel i hovedsagen Nordea, der er i alvorlige vanskeligheder. Bl.a. har man nok lidt svært med de svenske myndigheder, hvor de troede, at de "bare" kunne skifte til Finland - så nemt går det ikke: Boligpriserne i Sverrig falder!

Pointen er nok fra Løkke's side, at Dansk Folkeparti skal tvinges til at være de mest savlende EU-tilhængere. Udenfor EU's Bankunion, så må man - af nødvendighed - behandle banksvinene mere hårdhændet.

Det er nok så meget også, hvilket forsvarsforlig man skal komme frem til. Den "EU-hær" skal også lige finde ud af, hvad den vil. Her er jeg så rimelig rolig, fordi det er en finne, der er stabschef for den.

Lige i øjeblikket er det det arktiske amerikanerne er koncentreret om og kystvagten skal altså have noget nyt materiel - og de skal altså have et ordentligt budget.

Pointen for EU-hæren er, at den kommer ikke uden om Danmark, fordi det er ikke de store mængder, der skal flyttes; men der er ikke i EU den fornødne transportkapacitet. Det gælder både i luften og til søs. Der kommer man ikke udenom Danmark - hvor gerne man end ville.
Det er også årsagen til, at jeg mener vi skal have fingrene i strategiske transportfly - foruden de små transportfly - reelt flyver de ikke ret meget.
Nu melder briterne sig ud af EU, hvorfor deres bidrag til transport ikke kan medregnes mere.
Jeg kan ikke se, hvordan en administration af en flygtningepolitik i EU kan ske, hvis man ikke har ressourcerne til at sikre områder og flygtningelejre - ikke at det kræver noget særligt; men det skal gøres.

Penge har vi sådan set nok af.

Vi kan bare ikke lade Danmarks sikkerhedsinteresser generes af Tulletåbens private banksvindel. Nazi-Marie har jo også holdt sin kæft den seneste måneds tid, så der har man nok læææænet sig op ad hende.

Indtil videre har Løkke ikke vurderet det hensigtsmæssigt at konfrontere Tulletåben - hvorfor skulle han også det? Hellere en idiot under kontrol end en landsforræder og banksvindler dinglende fra Storebæltsbroen.
Socialdemokratiet har jo fået reddet det alment nyttige boligbyggeri - det tog lidt tid inden Engelbrecht fangede fidusen. Billiggørelsen af lånene til det alment nyttige byggeri bliver nu betalt af Nykredit (hvorfor Anders Samuelsen er sit sædvanlige forvirrede og underbegavede sig selv).
Det er altså også en bedre ordning end, at det pjat skal køre gennem kommunerne.

avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

To topchefer i Nordea Danmark forlader ....

Indlæg by Thomas on Tirs dec 19, 2017 4:27 am

Det er ikke nogen fordel for Nordea at have Tulletåben i Nationalbankens bestyrelse.

Spørgsmålet er, hvornår Putin slår Tulletåben ihjel - den abe er lidt for dyr for Putin.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Jacob Ellemann-Jensen

Indlæg by Thomas on Man dec 25, 2017 1:32 am

Skrub ud og køb klejner, Tulletåbe!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Løkke genoprette det gode forhold til DF???

Indlæg by Thomas on Tirs jan 02, 2018 1:22 am

Det tror jeg nu ikke!

Pia Kjærsgaard er Formand for Folketinget. Så véd man nogenlunde, hvor man har hende.
Søren Espersen er kommitteret for Hjemmeværnet, så er der nogen, der holder øje med ham.

Nazi-Marie skæver usikkert til bøddeløksen og Blåtårn. Hun tigger jo om at få hakket knoppen af.
Tulletåben? Tja... han skal nok blive slået ihjel af Putin og Nordea: Han er dem unægtelig dyr i drift.

Tulletåben kommer til at pege på Lars Løkke, fordi alternativet vil være mere smertefuldt - for Dansk Folkeparti.
Socialdemokratiet er sådan set godt tilfreds med, at de kommunistiske enklaver bliver splittet op. Det letter politiets arbejde.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Banksvinenes personaleblad:

Indlæg by Thomas on Tirs jan 02, 2018 11:56 am

Berlingske.

Tulletåben skal nok makke ret! Løkke har mere på Tulle end han kan holde til at kommer frem.
Tulle får ikke hjemsendt flygtningene. Tro mig: Det bliver i valgkredse, hvor Dansk Folkeparti står stærkt, at de fleste fra ghettoerne udflyttes.
Jeg har også svært ved at se, hvordan Socialdemokratiet har noget imod, at man flår kommunisternes stormtropper fra hinanden.

Der er nok en grund til, at den udmelding kommer her lige efter kommunalvalget og efter at byrødderne har konstitueret sig.

Det mest overraskende er egentlig den fasthed, hvormed Løkke tager det opgør med kommunistsvinene i DLF. Eleverne bliver flyttet fra lærerne og de kan som perverse flextumper få lov til at gå ad Helvede til. Der bliver også en hilsen til Gentofte, hvis jeg ikke tager fejl.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

DF's barnagtige skrigeri

Indlæg by Thomas on Tors jan 04, 2018 8:38 pm

tyder på, at Løkke har sat dem så eftertrykkeligt på plads.

Det finder disse underlødige nuller sig ikke i - forudsigeligt nok.

Det rokker imidlertid ikke ved, at det er Nordea's interesser, som Tulletåben repræsenterer. Noget tyder på, at det så småt begynder at dæmre for narrehovedet, at det er landbruget, der skal reddes nu. Det betyder, at skattelettelser i toppen ikke hjælper landbruget, fordi der er ikke noget at beskatte i landbruget.
Det kunne hjælpe flextumperne i Nykredit; men det ville ikke hjælpe Nykredit, fordi en skattelettelse vil blive brugt til at betale BANKLÅN tilbage - derfor måtte Anders Samuelsen æde sit ultimatum med eddike-sennep. Skattelettelser i toppen vil kun hjælpe Danske Bank, og det er der reelt ingen, der ønsker - undtagen Brian Mikkelsen; men han er altså heller ikke noget geni.

Hele skrigeriet fra Martin Henriksen kan Dansk Folkeparti godt glemme: Alternativet til Lars Løkke som statsminister er Skrigeskinken og åbning for indvandring - hvilket der kan være argumenter for.

Problemet er, at Dansk Folkeparti og SF/Enhedslisten skal åbne for et øget militært samarbejde i EU. Ikke at det i sig selv er noget særligt; men fordi det vil uomgængeligt øge integrationen af infrastrukturen i EU - og dermed integrationen i EU. Det lader til, at man har fået smasket Nazi-Marie på plads.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Selvfølgelig kommer der ikke skattelettelser

Indlæg by Thomas on Lør jan 06, 2018 3:17 am

til Nordea.

Slet ikke til flextumperne med negativ rente.

At banksvinet og på anden måde kriminelle ikke vil støtte de borgerlige - det skal de nok - ellers bliver det Socialdemokratiet og de Radikale, der står for styret og Løkke, der slår opgivende ud med hænderne.

Mon ikke man reviderer boligskatterne så de højeste ejendomsvurderinger kommer til at betale noget mere? Det skulle være noget socialdemokraterne ville kunne have det godt med?

Nu skal man så have et tættere samarbejde i EU, så banksvinene kan få kniven.

Når selv Berlingske har set fidusen, så må alle jo kunne konkludere det åbenlyse.

Men ellers: Når Tulle optræder i avisen, så får jeg suppleret min blokeringsliste på facebook.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Lars Krarup

Indlæg by Thomas on Fre jan 19, 2018 10:00 pm

Er helt klart sendt i byen.

At Krarup så også har en personlig bitterhed, fordi Nordea fik afsat den nye politiskole, det er noget andet; men det har været dyrt for Nordea - og det er det Kristian Jensen godt ved.

Det er så også karakteristisk, at DF sender deres rungende svar på hjernedødskriteriet, Martin Henriksen ud at komme med dybsindigheder - hvilket naturligvis går galt - er også karakteristisk: Tulletåben skal nok lade være med at sige noget.
Man har rigeligt til at sende Tulletåben i fængsel i mange år; men det er nok smartere at lade ham blive siddende og gøre mest mulig skade på sin ejer: Nordea.

Tulletåben skal nok blive slået ihjel, når Putin finder ud af, at det er Tulle, der har hugget af hans penge - og Tulle har måttet aflevere dem i Nationalbanken.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tulletåben er da ligeglad med indvandrere og sine vælgere!

Indlæg by Thomas on Søn jan 21, 2018 11:44 am

Tulletåben er et korrupt banksvin. Problemet var, at de skattelettelser ikke passede Nordea: Det ville nemlig ikke give de insolvente flextumper noget.

Det Tulletåben ville var, at skatteyderne skulle betale socialhjælp til Nordea.

Nordea er vel den pengevaskemaskine, som virker for Putin i øjeblikket. Deutsche Bank tror jeg har sine problemer, fordi de har bundet for mange penge i Trumps elendige bordeller. Det er penge Putin har tabt!
Nu skal Putin også tabe penge på det danske ejendomsmarked.

Putin er ikke for klog!

At satse på så underbegavet og skidtvigtig en undermåler som Tulletåben. Jeg venter bare på at Tulletåben bliver slået ihjel af Putin. Putin har jo et iltert og opfarende temperament, når man hugger de penge han ærligt og redeligt har stjålet!

Det kommer til at gøre meget, meget ondt på Tulle, når Putins folk begynder at anvende køkkenredskaber på ham. Tulles alt for lange fingre får sådan et mærkeligt udseende efter at have været i frituregryden.

Nu er Martin Geertsen i fuld færd med, at regeringen skal tage kontakt til Socialdemokraterne om at få lettet skatten for gode Socialkammerater!

Pengene skal vi såmænd nok finde ved massive fyringer i folkeskolen, gymnasierne og andre former for koncentrationslejre. Nykredit skal nok snart begynde at opkræve skolelærernes prioritetsgæld. Skolelærere skal ikke have pension! De skal ruineres.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tja... hvornår er det Tulletåbens tur?

Indlæg by Thomas on Ons jan 24, 2018 6:23 am

Russisk general myrdet!

I véd jo, hvor iltert og opfarende temperament Putin har.
Putin bliver ikke glad, når han finder ud af, at Tulletåben stjæler de penge, han selv ærligt og redeligt har stjålet.

Nøhh, hvis Løkke skal det, så er der nogle ting omkring det, som Tulletåben og Nazi-Marie har gang i med Putin, der også skal forklares.
Det har ingen af dem - med garanti lyst til.

Begynder man at grave, så er der meget i SF/Enhedslisten, der kunne komme frem - ikke også? Bl.a. hvordan de hjælper politiet med at stikke (sådan vil de opfatte det) de bandekriminelle og narkohandlere. Det skal nok blive så slemt, at kommunistsvinene kan se frem til en tur i "ubåden".
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvordan taler man egentlig til et banksvin som Tulletåben?

Indlæg by Thomas on Man feb 05, 2018 2:46 pm

En mulighed.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Skatteaftalen

Indlæg by Thomas on Søn feb 18, 2018 9:53 am

Selvfølgelig skal flextumperne ikke have hjælp!

Skatteaftalen kritiseres i Politiken af eksperter. De mener, at den kun gavner folk med en så lille pension, at de i forvejen ikke modregnes.
Lige præcis.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Det lille banksvin vigter sig.

Indlæg by Thomas on Lør maj 26, 2018 11:28 pm

Lever Tulletåben efter sommerferien?

»I min optik er der slet ingen tvivl om, at vi selvfølgelig skal diskutere det her med Dansk Folkeparti igen,« siger udlændingeministeren.

Det bliver dog ikke før sommerferien, slår Inger Støjberg helt fast.

Statsministeren ønsker ikke at stille op til interview om sine udtalelser.

Typisk Lars Løkke: Når han har stærke kort på hånden, så holder han sin kæft.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tulletåben vil i regering.

Indlæg by Thomas on Tirs jun 05, 2018 9:43 pm

Det tror jeg ikke.

Problemet er, at Tulletåbens position i Nationalbanken begynder at blive uholdbar.
Der er grænser for hvor meget Putin og Nordea vil tolerere, at Rohde henter pengene fra russiske lommer.

Tulle er nok ikke specielt velhavende; men alligevel nyttig for Nordea. Tulle må have lavet noget meget grimt kriminelt. Så derfor skulle Tulletåben være til at tale med: "Vi kan jo alle være lidt uheldige! Ikke?"

Nu er Tulle jo intellektet svar på sort lys. Så nok har Nordea og svenskerne kontrollen over ham; men han er ikke værd at eje!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tulletåben og VLAK

Indlæg by Thomas on Tors jun 07, 2018 12:57 am

Ha, det kommer han ikke til.

Det, der er problemet er, at Tulletåbens bagland er Nordea og Samuelsens er Nykredit.
Naturligvis vil bankerne forsøge at påvirke politikken - det er bare torskedumt af dem at gøre det; men det er vi jo så vant til fra banksvins side.
De Konservatives følgagtighed overfor Danske Bank, det koster ikke bare de Konservative blod; men er afsindigt dyrt for Danske Bank.

Resultatet bliver, at der kommer en Magnitski-lov i Danmark. Selvfølgelig har Danske Bank udvalgt de mest odiøse kunder!
Konsekvensen af det bliver, at Nordea helt og aldeles skal forlade Danmark, fordi Nordea er mindst lige så kriminel, som Danske Bank.

En bank kan kun forlade et land, hvis den kan afvikle - og det kan Nordea ikke.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Venstre EU politik?

Indlæg by Thomas on Lør jun 16, 2018 5:39 pm

Det er sgu da ikke noget nyt!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26919
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Ingen gider snakke med Tulletåben.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum