Skattely

Go down

Skattely

Indlæg by Thomas on Tirs nov 07, 2017 5:11 am

5 milliarder om året?

Underligt tal - og det havde været rart med de penge; men det er reelt småpenge.

Problemet er ikke skattely, som sådan; men de sorte penge som kriminelle organisationer som Danske Bank og Nordea "botaniserer" fra.

Paradise papirerne.

Det er tilbagebetaling for USA's aflytning af Tyskland.

Dette er Deutsche Bank, der er kilden.

Men hvem henretter ledelsen i Danske Bank og Nordea? Det kan ikke gå stærkt nok, det kan ikke tage lang nok tid og - endelig: Det kan ikke blive smertefuldt nok.

De småsager om valutaspekulation, der har været omkring Danske Bank - som ikke er endt i noget videre - de er jo kørt videre, nogen har snakket om, hvad man har lavet på direktionsgangen. Som det så hyggeligt hedder på amerikansk: "Flipped".

Det er helt normal politi-taktik! Få fat i en lille fisk og sæt tommelskruerne på ham. I kender måske rutinen?

Man har fat i svinet for noget inferiørt, som f.eks. en defekt cykellygte. Udmaler i omhyggelige detaljer, hvor ondt det gør at blive voldbollet i røven.
Kurt Thorsen havde det ikke så rart med en billard-kugle i en strømpe. Betjent rigtigt kan det også være meget smertefuldt, har jeg ladet mig fortælle.
Lidt hovedregning på, hvor mange gange den rocker kan fornøje sig for den cykellygte - og så plejer både eftertænksomheden, hukommelsen og - ikke mindst - meddelsomheden at indfinde sig. Gerne efter en kop kaffe (så får man også DNA profil og fingeraftryk, hvis der skulle være noget man ikke har kunnet komme videre med tidligere), så kommer det henkastet: "Tja... hvis vi skal komme ud over det problem med cykellygten, så kunne Du evt. fortælle mig noget, jeg meget hellere vil høre noget."

Så viser det sig som oftest, at der er en skatkiste af fotokopier gemt et meget mystisk sted, der fortæller en hel masse om chefens ulovligheder. Generelt er myndighedernes væsentligste efterforskningsredskab den manila-kuvert, der dumper ind - uden afsender - på avisredaktioner, revisionskontorer og hos politiet.

Det sidste er en udmærket måde at få fjernet irriterende foresatte og chefer - de får nemlig samme behandling og har adgang til en endnu større skatkiste.

Er man ikke meddelsom, så får man straffen for småforseelsen - et års tid bag tremmer for den defekte cykellygte, så plejer det at hjælpe på amnesien.
Flygter man f.eks. til Thailand, ja.... så kan man altid regne med, at der kommer en narkodom dér. Narkotika er noget man tager meget højtideligt i Thailand - og fængslerne der er ikke hyggelige. Det kunne også være, at den forklaring man oprindeligt kom med måske ikke var helt rigtig, så man føler trang til at uddybe.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26797
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum