Tre Trump ansatte:

Go down

Tre Trump ansatte:

Indlæg by Thomas on Tirs okt 31, 2017 3:58 am

Manafort og Gates nægter sig skyldige - en tredje (George Papadopolus) erklærer sig skyldig.

Der er nu et bevis på forbindelsen til Putin's niece.

Som jeg fangede tallene er der noget pengevask gennem græske banker i størrelsesordnen 25 mio. USD.
Det er gået gennem græske banker. De banker har ECB fået et ganske godt indblik i.

Vi véd, at Danske Bank vaskede penge gennem Estland i 2012-14. For hvem? Nu bliver vi nødt til at henrette banksvin. Spørgsmålet er, hvem der vil sladre om Nordea? Man må da have nogen som er blevet angst nok i 2015-16-17?

Vi har ikke hørt om det - endnu; men at Nordea (og dermed Tulletåben) ikke skulle være dybt engageret i kriminalitet? Ikke videre troværdigt.

Da der er tale om Janukovitch, så dukker spørgsmålet om de Condor op i min mistroiske hjerne. Det kan være det, der ryster de Condor løs fra russerne. Det vil også passe med ombygnings terminerne og indførelse af Øgle 5 i det danske forsvar. Det vil betyde, at både Storbritannien og Danmark vil kunne stille med en let kampgruppe på hjul. Det kræver så at en tredje med træn løftes ind næste dag - så taler vi for alvor 48 timer for en let brigade. De to kører i beredskabsområde og sikrer. Dernæst kommer 1 bataljon til med pansrede og terrængående lastbiler. Det passer nogenlunde med 12 Condor.
De skal holdes forsynet med Spartan fra landevejs landingspladser - formentlig sikret med et RAF Rapier kompagni. Det var sådan, jeg ville gøre det. 60 tons om dagen kan holde en let brigade forsynet i f.eks. Bulgarien. De kan holde fortet til en medium kommer frem og i stilling. Herefter kan den lette brigade trækkes ud igen og reorganisere - evt. sikre lufthavnen.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26794
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvordan passer det ind i en overordnet plan mod USA?

Indlæg by Thomas on Tirs okt 31, 2017 4:42 am

Thomas skrev:
Da der er tale om Janukovitch, så dukker spørgsmålet om de Condor op i min mistroiske hjerne. Det kan være det, der ryster de Condor løs fra russerne. Det vil også passe med ombygnings terminerne og indførelse af Øgle 5 i det danske forsvar. Det vil betyde, at både Storbritannien og Danmark vil kunne stille med en let kampgruppe på hjul.
Det kræver så at en tredje med træn løftes ind næste dag - så taler vi for alvor 48 timer for en let brigade. De to kører i beredskabsområde og sikrer. Dernæst kommer 1 bataljon til med pansrede og terrængående lastbiler. Det passer nogenlunde med 12 Condor.

De skal holdes forsynet med Spartan fra landevejs landingspladser - formentlig sikret med et RAF Rapier kompagni. Det var sådan, jeg ville gøre det. 60 tons om dagen kan holde en let brigade forsynet i f.eks. Bulgarien. De kan holde fortet til en medium kommer frem og i stilling. Herefter kan den lette brigade trækkes ud igen og reorganisere - evt. sikre lufthavnen.

Vi skal også se på, hvordan det passer med USA's interesser og ønsker om strategisk afrustning af Rusland:


 1. Danmark, Norge og Island vil lukke de russiske atomubåde inde i Murmansk til evig tid. Der vil ikke være et hangarskib til at slå igennem en blokade. Det er ganske enkelt ikke realistisk at tage Island - eller sejle forbi uden at blive nedkæmpet. De kan heller ikke søge over mod den norske kyst, for der vil være P-8 Poseidon.
  Canada kommer med for at sikre konvojer, der går sydligere end Grønland-Island-Færøerne.
 2. Der er ikke russiske bombere, der kan slippe igennem "hullet" mellem Sdr. Strøm og Keflavik. Der vil om ikke andet være en Challenger, med en radar som kan følge dem. De russiske bombere vil være nødt til at følge den rute fra Murmansk, for det er den korteste vej. De kan heller ikke smutte igennem ved Færøerne, fordi så har nordmændene dem.
 3. Den sidste er de russiske landbaserede missiler - og de har det umuligt, hvis de ikke kan flyttes med Condor. De kan vel næppe opgradere i de bestående siloer.


Hvad vil amerikanerne betale for det? Hvad det skal være.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26794
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Hvordan begyndte efterforskningen?

Indlæg by Thomas on Søn dec 31, 2017 1:57 am

Hvad der er interessant for os er:

Oplysningerne kom oprindeligt fra Australien, hvor fjolset Papadopolus talte over sig - til de forkerte.
Donald Trump Jr. har også snakket over sig og fortalt, at Trump var finansieret af russerne.

Nu har Putin flere bankforbindelser. Den væsentligste (i hvert fald i forbindelse med Trump) er Deutsche Bank. Nordea er også rodet ind; men er tilsyneladende en sekundær forbindelse, som vel væsentligst bliver benyttet, fordi Deutsche Bank er under stadig og omfattende undersøgelse.

Det forklarer, hvorfor Trump er så akavet i selskab med Merkel.
Merkel har givetvis af det tyske finanstilsyn fået at vide, at de lån, som Deutsche Bank har ydet Trump - ingen amerikansk bank vil røre ved den platugle - de er garanteret af Putin!
Det er i hvert fald en sammenhængende forklaring (om den er rigtig? Hmm... den giver i hvert fald mere mening end al den almindelige udenomssnak.)
Nemlig den: Deutsche Bank låner Trump pengene til hans fjollede golfbaner. De lån garanteres af Putin, som kan hjemkalde garantien og derfor vil Deutsche Bank hjemkalde lånet, som ikke kan indfries, da Trumps ejendomme er overbelånt. Trump har prøvet at hæfte personligt for år tilbage - det gentager han ikke.

Se det véd Merkel - med stor sikkerhed - at Merkel ikke skulle være levende interesseret i, hvad Putin garanterer i Deutsche Bank: Det er ikke troværdigt.

Deutsche Bank er også af FED blevet idømt en historisk bøde for valutamanipulation - den gav et hult drøn ind på egenkapitalen.

Danske Bank er nok ikke videre involveret i den kriminalitet - ikke fordi man ikke har været om sig; men Nordea har formentlig været så fin for Putin, at man ikke har haft en chance i det opsøgende salgsarbejde.
Derfor må man nøjes med at vaske pengene fra narkohandlende terrorister gennem filialen i Estland. Vurderet ud fra bøden, så taler vi beløb, der er meget mindre end det Deutsche Bank og Nordea har gang i.
Det interessante er, at staterne (dvs. ikke forbundsregeringen) i New Jersey, Illinois og Colorado har afbrudt enhver form for samarbejde med Danske Bank. Det er stater som Trump vandt.

Fra New Jersey er forbindelsen til Trump, at Guvernøren Chris Christie er en af dem som Trump sparkede ud.

På en eller anden måde er Danske Bank kommet på den forkerte side af Putin. Man har i hvert fald ikke nogen betænkelighed ved at knalde Danske Bank for pengevask. Forbindelsen i Danske Bank kunne være kurderne, som hverken Putin eller Tyrkiet kan fordrage. At det Danske Bank laver er brandulovligt og burde medføre offentlig henrettelse af hele direktionen, det er så trivielt. Selvfølgelig smider Putin Danske Bank ud under den frembrusende Milano-ekspres! Hvad fanden havde idioten Thomas Borgen forventet????

Et sted må oplysningerne og dokumentationen jo komme fra!
Det påfaldende er hvor stille, der har været omkring Danske Banks pengevask! Direktionen forsøgte at bortforklare det som en underordnet medarbejders private svindel. Problemet var bare, at denne medarbejder naturligvis havde dokumentation på direkte godkendelse og pålæg fra Direktionen.
Besynderligt nok lader sagen til at være afgjort med bøde.
Jeg tror imidlertid, at det forholder sig anderledes: Danske Banks direktion er blevet tvunget til samarbejde.
 • Det er typisk for dem, der samarbejder med myndighederne, at de erklærer sig skyldige i en mindre forseelse (og en bøde på 100 mio.kr. er småpenge i den sammenhæng) - som konsekvens af at hjælpe myndighederne i langt mere saftige spørgsmål.
 • Danske Bank skal nok samarbejde,
  fordi deres terroristiske "samarbejdspartnere" kunne få det indtryk, at de samarbejdede - og den form for manglende loyalitet er noget narkobander ser på med megen alvor: Det er ikke noget, der som i andre tilfælde bliver klaret med en gang tæsk og "fald med cyklen" bortforklaring - vi taler seriøst ubehagelige folk.
 • Læg mærke til, hvor tavse de Konservative og Brian Mikkelsen har været under Finanslovsforhandlingerne. De har ladet Anders Samuelsen tage hele smækket for at der ikke kommer skattelettelser.
 • Tilsvarende har de kriminelle skolelærere (Is there any other kind?) i SF og Enhedslisten øvet sig gevaldigt i den ædle kunst, at holde deres kæft.
  Den små spruthysteriske Johanne er blevet gravid med en anden end hendes mangeårige samlever - og er flyttet. Hun skal nok samarbejde! Hun ved godt, at hun står til at blive sprættet op af kommunisternes narkohandlere.
  Hvor Fanden tror i, at pengene til skattelettelserne kommer fra? Det er da mindre bevillinger til de kriminelle indvandrere.
  Der skal nok komme skattelettelser; men det bliver på forbrugsafgifter og evt. i bunden af arbejdsindkomster.
  Problemet lige p.t. er, at lempelserne ved billigere energi lader vente på sig - de skal nok komme; men det kræver at Kina skærer halsen over på Nordkorea.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26794
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Tre Trump ansatte:

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum