Danmark er så lille et sprogområde, at vi ikke har brug for en ballet!

Go down

Danmark er så lille et sprogområde, at vi ikke har brug for en ballet!

Indlæg by Thomas on Tirs okt 24, 2017 7:40 pm

Uffe er uenig!

Personligt har jeg aldrig overværet en balletforestilling - uden at falde i søvn. Det er så en mangel i min opdragelse, som jeg nok kommer til at leve med....

Stine Bosse er et fjols, der er blevet sat til at rode med det Kongelige Teater - ud fra en betragtning om, at der var det begrænset, hvilken skade hun kunne gøre. Der tog man fejl!

I sin ungdom var hun formand for en lokalafdeling af DSU. hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1987, hvorefter hun blev ansat hos Tryg. I 1993 blev hun personalechef, siden personaledirektør og i 1999 direktør i Tryg. Hun tiltrådte i 2003 som koncernchef for forsikringskoncernen TrygVesta. Efter dårlige resultater i Tryg meddelte hun den 11. januar 2011, at hun trådte tilbage. Hun blev afløst af finansdirektør Morten Hübbe.

Hun har nok med sin dumhed tilføjet forsikringskunderne i Tryg nogle unødige tab.
Forsikringsvirksomhed er faktisk noget, der kræver ganske betydelig matematisk indsigt - derfor er chefer som oftest aktuarer af uddannelse. Personalechefer er Guds forbandelse over erhvervslivet: Det er et område med fast juridisk praksis - og en underordnet bogholder til at køre efter reglerne - ikke en platform for en selvhævdende undermåler af en "kvindesags-gås".

Hun bestrider en række bestyrelsesposter, blandt andet som formand for Flügger Danmark, Det Kongelige Teater, CONCITO, BØRNEfonden, Copenhagen Art Festival og Tele Greenland A/S. Hun varetager også bestyrelsesposter i Nordea, TDC, Amlin plc, Icopal og Aker ASA. Stine Bosse er tidligere formand for Forsikring & Pension og tidligere medlem af bestyrelsen for Grundfos Management A/S, Ejendomsselskabet af 8. maj 2008 A/S samt Poul Due Jensens Fond, der er hovedaktionær i Grundfos og i januar 2012 blev hun af kulturminister Uffe Elbæk udpeget til bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater. Hun har også sagt ja til at blive adjungeret professor ved Copenhagen Business School. I 2015 blev Stine Bosse valgt til formand for Europabevægelsen.

Så ved vi hvilken tumpe hun er.
At Uffe Elbæk har været kulturminister er en forbrydelse mod opera! In casu: Stine Bosse.
CBS er udelukkende en ramme omkring Institut for Bumseudklemning og Neglelakering. Efteruddannelse af bogholdere, der heller ikke kan finde ud af noget. En institution, der bør nedlægges hurtigst muligt. Som vi med Finanskrisen så: Uden nogen begrundet opfattelse af bankvirksomhed og finansiering - og resten af "erhvervslivet"!

Her har Uffe så set sig nødsaget til at skride ind overfor en inkompetent, korrupt og uduelig gås.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Bersaglieri

Indlæg by Thomas on Tirs okt 24, 2017 9:49 pm

Flik flok

De kan jo ikke lade Verdi være i fred - naturligvis.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum