"Ubådssagen" nu efterforskes gammel sag.

Go down

"Ubådssagen" nu efterforskes gammel sag.

Indlæg by Thomas on Ons aug 23, 2017 5:58 pm

Banksvin skal ikke glæde sig for tidligt.

Nu er mord så markant, så man går ud med det i pressen. Der er også andre forbrydelser, der heller ikke glemmes.

30 år er ingen tid! Det er ikke sådan, at folk går og pønsker på hævn - hvis ikke svinet stikker hovedet frem igen.

Det er det samme med Ole Sohn og flere af Enhedslistens gamle forbrydere. De kan da godt få lov til at sidde i Folketinget - og holde deres kæft. Så ved man. hvor de er - og man kan holde øje med dem.
Det er jo ikke tilfældigt, at efter et kort; men meget ubehageligt møde med Danske Bank, så skulle Ole Sohn lige pludselig ikke være minister mere.

Demokrati betyder ikke at forbrydere og kommunister ikke kan blive udnævnt og forfremmet; men der er altid nogen, der husker godt. Så har de altid så mange politiske fjender - og endnu værre: Venner!
Det er sjældent noget, man blander politiet ind i; men Pernille Rosenkranz-Theil kan komme på besøg - så er det bare at hoppe ud fra Storstrømsbroen. Det er da derfor hun får lov til at sidde i Socialdemokratiet.
I april 2008 meldte Pernille Rosenkrantz-Theil sig ud af Enhedslisten i protest mod partiets håndtering af opstillingen af den kontroversielle muslimske folketingskandidat Asmaa Abdol-Hamid. Hun afviste at være på vej over i et nyt parti, men 3. december kom det frem at hun havde meldt sig ind i Socialdemokraterne – selv om hun efter eget udsagn er uenig med partiet på en række områder.
Hun er godt informeret om, hvad der foregår i "autonome" kredse og anden form for kriminalitet.
Ledelseskonsulent i 3F København
Så er hun anbragt med et pro-forma job, så hun kan checke suspekte personer, der kommer til "nogens" opmærksomhed - gamle kommunister og andre kriminelle - f.eks.
Der er masser af "familie-tragedier" ..... Banksvin der hænger sig i sommerhuset.

Så hvis I banksvin tror, at I er sluppet, så tager I ganske alvorligt fejl.

10 år er ingen tid.
Man skal også tænke på, hvordan folk dør. Man ved det som oftest i forvejen - gerne år. Hvis man véd, man skal dø af kræft alligevel, så er der nok gamle regnskaber, der skal gøres op - inden man bliver for svækket! Så banksvin kan godt forberede sig på, at en dag, så står der én i døren og plaffer Jer ned.

Igen, hvem gider hive en døende gennem en retssag? Det gør man ikke! De få uopklarede mord der er - de er ikke nødvendigvis uopklarede. "Man" ved da godt, hvem gerningsmanden er; men ønsker ikke at gøre noget ved det. Det er der andre, der vil.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26067
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum