Konkurrence på realkreditområdet.

Go down

Konkurrence på realkreditområdet.

Indlæg by Thomas on Man aug 21, 2017 10:59 pm

Lars Rohde.

"Et NEP-krav til realkreditinstitutter er nødvendigt for at sikre, at realkreditinstitutter i sidste ende kan afvikles uden store negative konsekvenser for den finansielle stabilitet. Samtidig vil et NEP krav øge sammenlignelighed og gennemsigtighed på markedet. Det vil være til gavn for konkurrencen mellem danske penge- og realkreditinstitutter og konkurrencen mellem danske og udenlandske institutter", siger nationalbankdirektør Lars Rohde.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at bankerne har skubbet deres uerholdelige fordringer over på realkreditten. Det gør så ikke debitor mere motiveret til at betale. Og der forbedrer ikke kreditkvaliteten i bankerne.

Selvfølgelig skal realkreditten afvikles! Der er ikke nogen mulighed for at flextumperne nogensinde kommer til at betale.

Det, der nok ligger bagved er, at Nordea skal afvikles, fordi danske skatteydere ikke skal betale for, hvad en svensk bank har svindlet.

Dels skal man have flextumpernes pensioner til at betale for deres dårlige boligkreditter; men nok så meget skal man have fisket landbruget ud af katastrofen, som Nordeas spekulation i dansk landbrug har medført. Der skal være egenkapital, så man kan få rekonstrueret - med tab til Nordea - de landbrug.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26794
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum