Joakim B. Olsen er en platugle

Go down

Joakim B. Olsen er en platugle

Indlæg by Thomas on Fre jul 07, 2017 7:21 pm

og en svagt begavet sådan.

Det er da rigtigt, at en gang inflation vil gøre hans boliggæld mindre. Men samtidig vil hans opsparing forsvinde. Sådan er det jo med de flextumper, der har skaffet sig en skattefordel ved at optage lån i huset og indbetale på en pensionsordning.

Den skattefordel kommer ikke! Sagen er jo, at pensionspengene kan ikke anbringes til en rente svarende til inflationen. Der er ikke megen inflation i øjeblikket; men den er immervæk en del større end indlånsrenten i Nationalbanken, der er negativ.
Det betyder, at der kun er mulighed for, at anbringe pengene i Nationalbanken.

Det går heller ikke med statsobligationer, fordi når der er invers rentekurve, så er der intet langsigtet afkast - tværtimod.

t = r(r-d)/p
  • t=tiden
  • r=renten
  • d=inflationen
  • p=produktivitetsstigningen


Rentekurven er således principielt fuldt forklaret: En finte er her (for feinschmeckerne), at ser vi bort fra inflation og produktivitetsstigning (begge dele sættes = 1), så er:

t = rr

Funktionen: xx har ikke noget anti-derivativ. Dvs. der er ikke nogen funktion, der har xx, som stigningstakt.

Når man ser, hvilke problemer banksvin har med normalfordelingen og dens tilpasning til virkeligheden, så burde de helt holde deres kæft. Men så heldige er vi nok ikke: Liberal Alliance er skolelærerflextumper - og de er de værste. Ikke alene har de ikke betalt af på deres gæld; men de har ved tåbelige konflikter smidt den smule opsparing væk, som de ellers havde troet, de havde.

ex-2 har nemlig heller ikke nogen anti-derivativ. 1/ln(x) heller ikke. Ikke at de ikke eksisterer; men der findes bare ikke noget funktionsudtryk for dem.

I funktionsudtrykkene gælder følgende rækkefølge:

ln(x) << xn << ex << xx

Ingen af dem konvergerer, når x → ∞

Alt andet er ris til egen røv.

Som det sker i øjeblikket, så sættes pengene i Nationalbanken til negativ rente, hvorefter Nationalbanken anbringer pengene til en (omend beskeden) rente, hvilket er det samme som at betale skat. Skattefar skal nok få sit - so oder so!
I kan jo se, hvor svært "Hjorten" har ved at få udgifterne til at slå til!

avatar
Thomas

Antal indlæg : 26797
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum