Noble Jump 2017

Go down

Noble Jump 2017

Indlæg by Thomas on Søn jul 02, 2017 10:06 pm

Der kom det frem, hvad formålet med øvelsen egentlig var:
Få logistikken på plads. Er det i det hele taget muligt at få folk og skrammel frem hurtigt nok?

Det viser så også, at det sådan set var lige meget om nordmændene kom med deres arktiske udstyr midt om sommeren i Rumænien - set ud fra en kampmæssig betragtning. Spørgsmålet var om det kunne lade sig gøre?

Michelle Howard har så været fremført som værende kvinde og farvet - jeg finder det noget mere væsentligt, at hun er maskinmester.

Hendes kommandoer har ikke været flyvning/hangarskibe eller atomubåde: Men en skide maskinmester som 4 stjernet admiral!
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26068
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Se det er den måde, det kan gøres på!

Indlæg by Thomas on Tirs jul 04, 2017 12:41 pm

Britiske chauffører ankommer til Grækenland.

Hvorfor dog flytte alle tropperne med materiellet: Der er faktisk hjul under, så de kan køre!

Man tager bare og laster materiellet på et RoRo-skib og sejler det til en passende havn, hvor man så flyver folkene ind, der bare skal køre det fra A til B.

Personellet, der skal bruge materiellet flyver man så til B, når man altså finder ud af, hvor B er!

affraid

Dvs. fjenden, der naturligvis altid har spioner, der følger bevægelserne, de snakker om noget, de ikke har nogen anelse om. Summa summarum: Fjenden ANER ikke, hvor styrken er!

En anden ting er, at man ikke er belastet af en lang logistisk hale, så de tropper man rent faktisk landsætter, de er fuldt kampklare.
Meget britisk måde at gøre tingene på i øvrigt.

Man skal tænke på, at det at laste en brigade på chartrede skibe - det kan man gøre i god tid inden der bliver noget at tage politisk stilling til.

Vi véd godt, at der sidder landforrædere i vore parlamenter. hvis opgave, det er at forhale de politiske beslutningsprocesser.
Det lærte vi af Nato's dobbeltbeslutning i sin tid!
Indtil aller sidste øjeblik er det slet ikke et politisk spørgsmål.
Indtil da har man nogle officerer, der undersøger og planlægger modtagelsen i f.eks. 10 forskellige lande, hvor de 8 aldrig bliver brugt. Det kan så også være, at de kun bliver brugt til transit.

Vi så under Dragoon Ride, at der var nogle forkølede "demonstrationer" af nazistiske skolelærere; men ikke noget særligt, fordi de skolelærere ikke anede, at der var noget at demonstrere imod - og specielt ikke hvor de skulle demonstrere.
Nu kan man lande materiellet til f.eks. Bulgarien i Grækenland og de er gennem Grækenland inden kommunisterne finder ud af, hvad der foregår.
Materiellet landes f.eks. i Italien, chaufførerne i Grækenland og køres i bus til materiellet. Chaufførerne kører materiellet til Rumænien, hvor personellet flyves ind.

Jeg tror ikke det er tilfældigt (eller uheldigt), at Cimber flyver Challenger.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26068
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum