Rohde:

Go down

Rohde:

Indlæg by Thomas on Ons maj 03, 2017 5:57 pm

Boligbeskatningen.

"Den permanente skatterabat til eksisterende boligejere giver disse en stærk tilskyndelse til at blive boende og vil dermed mindske mobiliteten på boligmarkedet."

Det er selvfølgelig rigtigt; men det er sådan set også meningen. Vi skal have en udflytning af arbejdspladser fra København - specielt de statslige. Det drejer sig om institutioner, hvor de ansatte aldrig har lavet dagens gerning.
Det vil foregå ved sammenlægninger, som f.eks. den fusion af Jagt- og Skovbrugsmuseet, der er flyttet til Jylland i en fusion med Landbrugsmuseet.
Naturligvis tilbydes medarbejderne at flytte med; men det er et tomt og billigt løfte, fordi de kan ikke flytte p.gr.a. de er bundet til boligen.

Et andet nærliggende eksempel: Den kommende udbygning af Forsvaret, som for en stor dels vedkommende finansieres ved at man har skubbet uduelige officerer (uduelige - enten fagligt eller fordi man formoder, at de er landsforrædere) over i stabe, der arbejder utrætteligt med planer, der ikke skal blive til noget. Det var da derfor man fyrede hele bundtet: Man slap på den måde for en række uheldige sager om korruption og landsforræderi - vi skal ikke have nogen Michael Flynn: Sådan en skal bare forsvinde lige så stille med kloakvandet ud i Øresund.
Hvad der gælder de lavere grader som stregbefalingsmænd og teknikere (som der bliver uforholdsmæssig megen brug for), så skal de kunne kontrolleres i en ansættelse, så man ikke får idioter som Dansk Folkepartister og kommunister ind.
Jeg véd ikke om Rohde har tænkt så langt: Socialdemokrater og Venstre ved da alt om, hvordan man styrer et sogneråd! Alle disse perversioner: De skal slet ikke have jobs!
Tjenestemænd skal ikke have stedtillæg o.lign.: Fordi de skal slet ikke arbejde i Hovedstaden.
Det er en fortrinlig metode til at komme den konservative mafia i officerskorpset til livs.

Vi skal også se på hvilke stillinger, der IKKE skal flytte: De skal bare nedlægges! Der er jo ikke nogen Folkeskolelærere og Gymnasielærere, der skal flytte: De skal kun fyres. Noget tilsvarende gælder for banksvin.
Desuden er der ikke ret mange tjenestemandsansættelser tilbage, så den bande uddør - ganske af sig selv.

Sagen er jo, at folk, der kan flytte: De bor til leje! Det er kun bevist idioti, der bor i ejerboliger i København (Århus) og Nordsjælland - de skal da IKKE have nogen fremtid.

Jeg tvivler på at Rohde har disse betragtninger med - formentlig ikke, fordi det er ikke hans ansvarsområde!

"Vi har i Danmark et velfungerende finansielt marked, som kan yde kredit til boligejere, der efter
mærkbare stigninger i boligens værdi skal betale mere i boligskat. Det er derfor ikke oplagt med
en indefrysning af den fremtidige boligskattestigning, der betyder, at staten agerer bank for husholdningerne."

Ja, selvfølgelig! Det gør staten jo alligevel! Der er jo ikke noget, der minder om egenkapital tilbage i bankerne - og kommer det heller ikke.

Hvad angår flextumperne, så er det sådan set lige meget! Det er jo deres pensionsordning, der har lånt dem pengene: Sagen er, at de ikke får nogen pension! De har et hus/ejerlejlighed, som ikke indbringer noget ved dødsfald. Dermed kommer banksvinene til at betale, det de skal - og der er intet til arvingerne. Der er en grund til, at der ikke er nogen arvebeskatning: Når folk dør, så er gælden i huset så stor, at der IKKE BLIVER NOGET at arve!
Man kunne jo se Mærsks palads på den bedste adresse: Det var usælgeligt! Man måtte rive det ned.

Tag slet ikke fejl: Løkke véd udmærket, hvad han gør. Det er at kvæle bankerne og de små fascister i DF - samt samler det af kommunisterne op, som Socialdemokraterne ikke har kunnet skære halsen over på.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

½% 2027

Indlæg by Thomas on Fre maj 05, 2017 6:41 pm

En ting er, at der er sorte penge, der skal vaskes - og som sådan krympe en del; men det næste er, at der er flextumper, der tror, at de både kan spare op til pension og undlade at betale deres gæld.

På trods af, at de ikke betaler rente, så bliver sagen jo ikke bedre af, at man kan obligationsbelåne sommerhuse med 75% i stedet for 60% af en i forvejen urealistisk høj ejendomsværdi. Det giver bare en større gæld: Der er i princippet indført negativ amortisation - helt generelt!

Sagen er jo bare den, at den modsvarende pensionsopsparing forrentes endnu dårligere: Det er noget, som flextumper kun kan tabe på.
Det er tåbeligt at låne penge af sig selv. Der kommer en dag med tab til bankerne, fordi dødsboet ikke kan afhænde ejendommen til et marked.

Med en kupon på ½%, så er det så lav en forrentning af statsgælden, at der regulært er tale om, at beskatningen af pensionsopsparingen sker på forhånd - men med 50%. Dermed er fidusen ved pensionopsparing - fremfor at betale gælden - væk. Der bliver ikke nogen store pensioner at betale. Flextumpepensionisterne får IKKE de penge til forbrug, som de troede.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum