Bagmandspolitiet

Go down

Bagmandspolitiet

Indlæg by Thomas on Tors mar 16, 2017 8:35 am

Skal kunne følge med???

Med hvad? Bagmandspolitiets egentlige opgave er jo ikke at opklare økonomiske forbrydelser: Det er at begå dem!

Skattesvig er et problem; men ikke ret stort - ikke i sammenhængen! Tilsyneladende ligger de egentlige skatteunddragelsesproblemer i Nordea på ca. 100 mio. kr. Nok værd at tage med; men det skal være, hvis man direkte falder over dem.

Tilsvarende med Danske Banks svindel på Cayman Islands - der viste det sig jo, at skattesviget var en bifangst ifht. Danske Banks valuta- og værdipapirsvindel og - spekulation.

Der er helt andre boller på suppen med Tulletåbens landsforræderi og spekulation mod kronen - at det så lykkes at snøre Putin for ca. 1 mia. euro - det er da bare glædeligt. Det kan om ikke andet gøre Putin så gal i hovedet, at han slår Tulletåben ihjel. Putin har et noget voldsomt og opfarende temperament.

Helt typisk er Brian Mikkelsen fraværende fra landet (i USA), mens Nationalbanken fører kniven. Nu kommer turen nemlig til flextumperne med de overbelånte ejendomme i København.

Pengevasken er nok nærmest venstefløjens netværk, der er fremherskende dér - nogle måder skal der jo findes til at kanalisere pengene fra narkotikahandel og pengeafpresning. Betegnende nok er SF/Enhedslisten meget underspillet i denne sammenhæng - gad vide, hvor meget tid de skal bruge på at stå til rådighed for diverse myndigheder i politiet. Man skal jo ikke give de kriminelle indvandrere indtrykket af, at man samarbejder med politiet - så bliver de nemlig ubehagelige - SF har det (som alle nazister) ganske godt med at jøder bliver myrdet.
Thomas
Thomas

Antal indlæg : 27091
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum