Strike Eagle

Go down

Strike Eagle

Indlæg by Thomas on Fre feb 17, 2017 4:20 pm

4 * F-15E på Volkel

Det er en af de "diskrete" videoer, som det er meningen at russerne skal se.

Det er fly fra den wing, der er på Lakenheath. De er kernevåbenbærende - om nogen - har dem bare ikke opladet.

Som jeg ser det:

Der er 2 F-15E eskadriller og 1 F-15C på Lakenheath. C'erne er til at feje et luftforsvar til side - det kunne jo tænkes at byrådet i Moskva ikke ville være jublende ved tanken om det pludselige fald i ejendomsværdierne en atombombe giver.

Princippet er, at våben, fremføringsmiddel og tændsats opbevares hver for sig - i hvert sit land faktisk - og sammensættes i et fjerde land, så ideen med den "gale oberst" ikke rigtig er aktuel.

Men Putin kan godt glemme alt om at fægte med sine atomvåben - det er med garanti noget, der vil komme til at gøre meget mere ondt på ham.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26068
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Opdatering af F-15

Indlæg by Thomas on Man aug 21, 2017 6:35 pm

For planlæggerne er der ikke tvivl!

Der kommer ikke nogen seriøs trussel i luften fra russerne. Kineserne kommer heller ikke - alene det, at man på indeværende tidspunkt generøst siger, at kineserne MÅSKE er har indhentet, hvor man var for 30 år siden! De kan måske - måske - i de næste 10 komme derop, at hvis de koncentrerer styrken, så blive et irritationsmoment for F-22 Raptor; men ikke en egentlig trussel.
Fidusen er, at kineserne kan ikke opnå en tidssvarende masse i deres militær. Der bliver alt for mange bløde punkter, hvor man bare kan vade ind.
avatar
Thomas

Antal indlæg : 26068
Join date : 27/10/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum